< Till bloggens startsida

KTV

Igår natt var jag, Stina och Cassiel på KTV (karaoke klubb) och sjöng halsen av oss. Som de flesta säkert vet är detta fenomen ganska typiskt Kina. Och är väl egentligen det kineserna gör när dom "går ut". Men det är inga sunkiga pubbar med en halvdassig skärm och en mikrofon vi talar om, nej nej. Massor med pengar spenderas på dessa klubbar av de om går på dom och dom som äger dom. Jo ni, oxh Johan har varit lite extra nyfiken om detta fenomen .. kanske nån annan också varit det. Sååå jag tänkte visa lite bilder från igår, hur ser det ut egentligen? Jo så här:
Fint va? Marmor, art noveau, kristallkronor, hi-tech karaoke utrustning, 100 tals små privata rum, dyr alkohol. Det är lyxigt, nu är väl dessa bilder inte de bästa men, ni fattar poängen. Inte många klubbar och barer i Sverige som håller denna standard coh klass, nehej. Men kul hade vi, supermysig tjejkväll. Traskde hem vid fyra på morgonen, två sista bilderna är från den tiden. så det är därfor folk ligger och sover i tronerna och liknande. Studenter bokar ktv:n för natten och är där, eventuellt sover lite, eftersom dom inte kan komma in i deras studentboenden efter 23 och innan 6.00.
Lite så är det med KTV i Kina, rätt häftigt om du frågar moi!
 
Natti natt

Kommentarer
LillaJ

Det ser mer ut som ett lyxhotell än som ett uteställe må jag säga.. Vad kostar det egentligen att gå dit?

Svar: vi betalade 180 rmb (samma som skr) för en hel natt, så det ar inte så fasligt dyrt tycker jag :) blir dessutom billagre ju fler man är
Emelie

2013-05-12 @ 09:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0