< Till bloggens startsida

det här med val man gör

inatt sover jag över hos hanna och aili (och erik, men han lyser med sin frånvaro, storebror jobbar stackarn), mysigt värre. jag skippade pdol för byn, kan tyckas konstigt då jag verkligen hade velat se maggio, men äh. det här är billigare och mysigare och mamma och pappa har en bra grill så det här blir jätte bra. dessutom ska jag inte vara ensam en sekund, måste riktigt gotta mig i sällskap nu när man kan, för det är lite on om det i luleå.
jo har dessutom fått helgband till lulekalaset, kan ju hända man druttar förbi där om andan faller på.
kan ju annars berätta att jag verkligen inte haft mjukstart efter semestern nu på jobbet, det är verkligen fullt ös medvetslös som gäller. och halvt medvetslös (om man nu kan vara halvt medvetslös) har jag varit varje kväll denna vecka, varje morgon för den delen också. att det ska vara så jäkla svårt att vända dygnet iden?! och nu sitter jag här mitt i natten igen?! kortslutning i hjärnan måste det bero på.
nä, i morgon står god mat på schemat, pyttipanna funkar, men efter att ha ätit det i fem dagar i rad vill jag ha något rejält. och förhoppningsvis så står att åka audi a8 på schemat också, ja jävlar vilken fläskig bil, jag blir helt salig. känslan när man trampar på gasen är fab, det pirrar skönt i magen må jag säga. sååå, dagen tips köp en a8 om du är sugen på en fläskig bil. skit bra mördarbil också, stort bagage utrymme.
godnatt vän

å nej..

shit, nu blev jag lite stressad här.. jag tror jag har slarvat bort mina gymnasiebetyg..

hertsön

jag satt just och funderade och då slog det mig, jag behöver ett par nya fuckmeklackar! det måste jag fixa, frågan är ju när, och var. måste kolla nelly vad dom har att erbjuda. jo så dom som säger att man inte kan köpa sig lycklig, släng er i väggen! det kan man visst!!!
man är iaf lycklig så länge man har pengar, sen blir man fattig och dubbelt så olycklig skulle jag gissa. jag måste tänka om, stina sa det. det är tydligen inte bra att vara bitter, så jag skiter i det. jag ska tänka på annat, kanske ställa i ordning mina grejer hos mina kära sambos. jag tror jag hade fått pisk om dom kom hem nu och ser vad jag ställt till med.
annars var jag förbi en sväng på hertön, jag lämnade in nycklarna till vår gamla lägenhet.. sen när jag satt där på busshållplatsen och blickade ut över ica parkeringen och såg hjorden av testosteron fyllda unga män med bilar som hade så mycket bas i bagageutrymmet att det inte ens går att vara i bilen när dom spelar musik, romerna som letar tomburkar och bittra gamla människor med rullatorer som muttrar om ungdommen slog det mig, detta kanske är sista gången jag är på hertsön, någonsin, i hela mitt liv! det finns en stor möjlighet att det är så. och jag som till och med bodde där i ett år, ett fint år, men inte tack vare hertsön. det är konstigt hur livet går vidare utan att man egentligen anstränger sig. och vad har jag lärt mig sen dess, att livet ofta är som att gå i sirap och det finns ingenting man egentligen kan göra åt det. jag vet inte, känner mig inte visare i alla fall..men jag kommer inte sakna hertsön det är ett som är säkert.

annars är luleå väldigt vackert idag, det är varmt, solen skiner och människorna är avslappnade. har dock blivigt förföljd av den alkoholiserade thailändaren som huserar i centrum, han älskar mig, bara så ni vet.
jag är trött och ska kolla något lagom tråkigt tv-program innan jag kryper till kojs.
hejdå

gnäll

jag slutar använda hjärnan när jag jobbar.. sen går det inte över förrän jag har varit ledig ett tag. det är tragiskt. ännu mer tragiskt är att sitta hemma och kolla tv i en stad var ingen hälsar på en. suck.. som jag nämde förut, bitterhet.. mååååh.. det passar inte mig

på väg ner

jag tror jag börjar bli lite lätt galen, eller "lite lätt", jag börjar bli galen. måste på något sätt försöka lämna det hemma när jag ska till jobbet. för dit ska jag idag, och där finns det inte plats för galenskap och allt som inte är rosa och fluffigt och förstående. önska mig lycka till.

inneboende och omotiverad

då är jag hemlös, nästan iaf. känns ganska befriande att inte ha ett eget hem, då kan jag fara och flyga vart jag vill och när jag vill. annars har flytten gått bra, lite seg startad men allt gick enligt våran tidsplan. jag vet inte hur mycket jag kastade och ändå blev det så jäkla mycket saker som ska på något sätt förvaras hos mor och far. stackrarna, nåväl, det kan inte hjälpas.
jag är så fruktansvärt trött och omotiverad, att jobba i morgon känns som en jäkla förbannelse. tycker nästan synd om mina kollegor som måste stå ut med min bitterhet som jag sakta men säkert håller få att odla fram. jag trivs verkligen inte att vara själv. jag finner absolut ingen njutning i ensamheten, så vem som helst, snälla kom och hälsa på mig?!?!
snäälla?!? iof, ser du ut som en mördare eller psykopat så släpper jag inte in dig, men vi kan prata genom brevinkastet.
har dessutom en diskmaskin här som jag ska föröska koppla in, hur svårt kan det vara egentligen?
jag provar, blir det vattenskada så blir det..jag tror jag behöver ett litet rör och kanske en sån där tång, eltejp?
äh
hejdå

såklart

detta är så otroligt mycket jobbigare än vad jag föreställt mig.
just nu är jag bara helt tom.

tillbaka i luleå

så var dagen kommen, den jag har bävat för hela sommaren. att återvända till luleå, tömma min och olas lägenhet och städa ut allt som var vi. det är lite så där lagom sorligt och sentimentalt, men känns ganska befriande på något vis.
idag har vi inte hunnit med så mycket packande, vi visade lägenheten åt nån kvinna for och käka för att sedan åka hem, det roliga är att jag har bytt hem nu.
jag har blivigt sambo med sanna och andreas idag. känns skit skumt att vara i deras lägenhet utan dom. men får väl vänja sig. jag har iaf gått igenom alla garderober och kollat under sängen och bakom duschdraperiet efter psykopater som möjligtvis har flyttat in. som tur var kammade jag noll på min jakt efter dom, så nu är jag helt ensam.. och alla som känner mig vet hur mycket jag gillar det (ett litet mongo i garderoben kanske inte är helt fel).
i morgon börjar uppdelningen av bohaget, fy fan vilket jävla jobb, dessutom ska vi tapetsera om i köket, och flyttstäda, det om något hamnar ju definitiv in på listan över de saker man borde slippa innan man dör. usch.
än så länge har jag dock underhållt mig själv rätt bra här på docentvägen, pratat med sanna och kollat true blood, inte helt fel. ska nog ta och sova snart, om jag över huvudtaget ska orka i morgon.
jag tänker inte ens börja beskriva ångesten jag känner för att börja jobba på måndag, det finns varken tid eller plats för det.
något att vila ögonen på, true blood gör en sällan besviken.
godnatt

en axel

skynda hynda, hade varit en roligare rubrik på förra inlägget.
jag har sannerligen vänt på dygnet måste jag erkänna, men det är nogot mysigt att sitta och kolla tv eller läsa böcker mitt i natten när alla andra sover, rofyllt.
idag har jag mest varit hos hanna och erik och aili, minus erik som är och jobbar i kiruna (stackarn). det var skönt, jag har fått skvallra som en annan kärring med båda hanna och hennes mor och syster, sen har vi käkat på tahi och kollat klänningar till systra mis bröllop, och som grädden på moset, pricken över i, som ***** i ****** så har vi (mest jag) gullat och myst med prinsessan på droppen, aili.
shit! vilken kvinnodag jag haft, dra på trissor! det har varit mycket trevligt och gör gärna om det, men jag tror att i morgon så får jag ta och göra något mer maskulint, kanske pilla på en mutter eller gräva en grop eller slå sönder ett tangentbord. det blir nog bra. det handlar om att balansera, mycket viktigt.
på tal om ingenting, kom just att tänka på den där boken fittstim. jag läste den aldrig, men omslaget satte djupa spår i mig. det är fasiken inte fräscht med oansad bikinilinje, dessutom ska man ha trosor som passar ens figur.
en tanke bara.
annars tror jag nog att det är en läsvärd bok, i sån där härlig feministisk anda.
man kanske tar och öppnar den när man ända ska sitta ensam på docentvägen i några veckor.
hejdå

skynda skynda

nu har jag sådär ont i magen och ångest för att börja jobba igen. urk... jag måste hitta ett nytt jobb så jag kan byta, fort som fan!!! ams here i come! kanske ska sriva ett cv eller något.
hejdå

nattmys

kollar death proof, det gör mig alldeles varm inombords.
love
-
-

prästens lilla kråka

det bubblar i benen när jag har varit och promenerat, det är ganska obehagligt fast ändå inte. det är skönt att veta att man rört på sig.
idag ska jag dra fram mina stora färgflaskor, hoppas att jag minns hur man blandar. jag är inne på dödskallar och orange så vi får se hur det blir.
idag är egentligen en sån där dag som jag helst dycker i en flaska rött, men känner man så ska man hålla sig borta. jag ska dricka o'boy istället, bättre för själen. tro mig.
hejdå

tidsfördriv

idag har jag utövat den ädla konsten att lusläsa en tidning, världens historia blev det idag. jag tror kanske att det är något genetiskt, för min kära storebror erik är expert på det, och inte för så länge sedan insåg jag att min syster gör samma sak. nåväl, det är ett mycket bra tidsfördriv. emil där emot sover som tidfördriv, han klev just upp från sängen. när jag ändå är inne på tidsfördriv, nu senast jag var i kiruna så spenderade jag mycket tid framför tv, speciellt då jag var hos sanna och andreas. dom hade kommit över en ny serie, eller sanna var det nog, iaf den hette game of thrones och visade sig vara as bra. den utspelar sig på medeltiden och påminner lite om stradgeispel typ( den är nog baserad på något spel också, men spel har jag inte koll på), iaf fylld med sex, våld, vargar och en gnutta övernaturlighet. helt fantastiskt. tyvärr såg vi klart hela säsongen på tre dagar eller något och säsong två kommer först om jätte länge, kan ju avslöja att sagan om ringens boromir (inte figuren skådespelaren) figurerar i serien, whaaat? kan det bli bättre?, antagligen.
det är något speciellt med sex och våld.
hejdå

där ser man

jag har blivigt antagen till samhällsplanerarprogrammet på umeå universitet. meeeen, som den slacker som jag tydligen är så ska jag nog inte gå. vill nog inte gå den linjen egentligen så, men det var ju trevligt att veta att man kan komma in om man så vill. jag ska nog göra lite högskoleprov och sånt så kanske man kan komma in på lite mer intressanta utbildningar. tur att man ska bo hos min vän sanna och andreas, då kan man plugga tsm till detta prov, om man nu kan plugga till det. men det är bra, sanna kan ord och andreas kan siffror och jag är bra på att chansa. perfekt kombo.
godnatt

godkväll, och adjö!

det är fotboll på tv?!?! efter alla dessa år så tycker jag fortfrande att det är precis lika ointressant som första gången jag såg en fotbollsmatch. varför just idag?, jag ville ju se true grit idag. nåväl. sitter på emils dator just nu, känns ovant men den är ganska snabb faktiskt, fast när jag ska skriva min email någonstans så kommer ordet hetspung upp, bara sådär. det är ett ganska roligt ord måste jag medge, hetspung. ska smaka på det ordet.
annars är jag trött som satan, orkar ingenting, inte ens prata, kanske osar det lite sjukdom i knutarna, för har ont i huvudet som bara den. jag tror jag ska rota fram lite quentin så får han underhålla mig ikväll, true grit ville mamma också se så vi sparar den till i morgon.
så nu ska jag och mitt trötta arsle gå och leta fram bärbara datorn och lite filmer.
btw, tänkte köpa lite taveldukar idag, inte lätt i denna lilla by kan jag lugnt säga. och jag vill inte ens tänka på besvikelsen att jag missar premiären va den sista, le grand finale, det slutgiltiga slutet på någonting jag håller så kärt, Harry Potter och dödsrelikerna part 2. denna besvikelse! besvikelsernas dag. usch.
godnatt


lat

jag tror inte jag har träffat någon som kan vara lika lat som jag. eventuellt någon i min familj. har absolut inte åstakommit något idag, klev upp halv 12, satte mig framför tv:n.. och satt. jag tänkte träna lite, så jag satte på mig mina träningskläder, och gick och satte mig i soffan. hämtade lite kolor, och sattte mig i soffan. hoff, denna ångestan man får av att inte göra ågot, nästan värre än bakisångesetn, men latångesten är iaf inte så stark så man tar tummen ur arslet och gör något. sorligt.
-
nu känner jag mig lite hopplös faktiskt. om man skulle göra en spellista som är bra att träna till, då kanske?!.. antagligen inte. fan.
-
hejdå

trollslända

idag har jag varit frisör igen, först har jag färgat hannas hår. vilket absolut var ett litet projekt, inte för att hanna är en besvärlig kund nej, utan för att lilla aili tydligen har ett temperament. lillpiga skrek som en stucken gris bara för att visa sitt missnöje, och nog kan hon skrika minsann. erik fick prova alla tänkbara bärställningar innan hon tystnade. har dock inte fått se resultatet av hannas färg, men jag tror det blev skit bra, hon om nån kan ju vara riktigt mörk.
-
sedan efter det åkte jag direkt till maia för att klippa hennes hår, vilket var riktigt kul faktiskt, för jag fick göra lite som jag ville och det blev en rejäl skillnad med lugg och stylade lockar. me like.
-
men innan detta så var jag med om något väldigt traumatiskt. jag har blivit attackerad av trollsländor. och jag har en ganska svår fobi när det kommer till större insekter, och trollsländor är stora insekter. tre gånger, TRE! kom det trollsländor och satte sig på mig, på en och samma jävla dag. dom måste ha någon sorts parningsperiod eller något för här på ruokojärvivägen kryllar det av minimonster idag. jag kommer drömma mardrömmar inatt, jag brukar göra det också, drömma om hemska insekter, jag tror stenhårt på att det är onda små aliens som vill lägga sina ägg i våra kroppar och ta över jorden. dom ser ju så suspekta ut. förstår inte min mor som finner dom fascinerande. USCH!..egentligen borde jag kanske bota min fobi, men jag ids inte. jag låter nog bara bli att flytta till en regnskog.
-
sitter och kollar på sex education, det är ganska kul. speciellt att höra tonåringarnas funderingar. nåväl. ska be emil fixa det senaste avsnittet av true blood, awesome serie det där. hejdå
-jag ska äta mig in i din hjärna! muhahahaha

Segare än sid

Har hamnat i kiruna lite.. Det finns inte sådär super mycket att göra när min partner i brott jobbar. Men snart är hon hemma då får jag babbla med någon :p. Äääääh!!!! Åker till jukkas och systra mi med familj idag. Sen vidare tillbaka till byn. Är en väldigt trög version av mig själv just nu, och lat. Men det är ok för jag har semester.

RSS 2.0