< Till bloggens startsida

störd

idag är jag ledig! och det är inte du!

i've got the power!!


foxy

sitter och kollar wayne's world, hihi kul :)
ska strax in till stan och fika med camilla lite.
i alla fall så var jag och kolla den där hårvisningen idag, inte världens bästa, men ändå, finns säkert sämre. ola for till pajala i dag också så jag är ensam till på tisdag, skit trist å vara ensam i lägenheten speciellt när diskberget börjar nå upp till taket nu. det suger balle.

annar mår jag bra, och jag håller tummarna för att jag inte blir mördad eller våldtagen nu när jag ska till bussen. ok
det var allt,
hejdå

mmmm

idag ska jag till röda korset :D fan vad trevligt. sen ska jag hem och plugga matte, historia,svenska och engelska. fy fan vad jävla kuk tråkigt, jävla fitta fan helvete! jag hatar skolan den suger speciellt nät man måste göra saker som men verkligen inte vill, till exempel läsa oidypuss eller vad fan det nu är.

men i helg blir det andra bullar, då ska jag på hår visningar, swatshkof(ingen aning hur det stavas) och björn axén har visningar, det ska bli himla trevligt att kolla in :), på fredag är det skolfoto, kvinnorna håller på att flippa ut på grund av det, hehehe det är kul.

nä nu ska jag läsa lite innan jag ska till skolan

bye

lord

har just haft historia, håller på att jobba med ett grupparbete som vi ska redovisa muntligt i 40 minuter, det känns lite.. uuuh. i alla fall, just nu väntar vi på våran engelska lärare som pratar finska och går på speed. det ska bli jätte spännande, vi ska berätta om någon artikel vi har hittat åså. usch.

det blir att åka buss hem idag, inte så kul. och när jag väl är framme i byn så ska jag hålla på med kanin bajs, fy vad roligt.

jag är as trött

hejdå

fag

nu har jag klippt naglarna, det kanske går bättre att skriva när naglarna inte fastnar mellan tangenterna. hehe
ja vars ska jag börja, det har ju hänt så mycket i dag. . . nä
i alla fall ola tycker jag är töntig, det sårar mina känslor lite. jo
i dag klev jag upp samtidigt som ola fast jag ver ledig, jag kura ner mig i soffan och kollade sicko (tror jag den hette) med michael moore.. det var intresant, sjukvård är ju bra, btw så har vi i måndags hämtat ut våran alldeles egen tv box så vi har typ oändligt med kanaler å det är skit kul, det enda vi gör är å kollar hustler heela nätterna. nä.
öm vars var jag, jo.. efter jag kollat klart sicko sappade jag mellan olika talk shower, bland annat oprah, där var det om en kvinna som sköt sin man i ryggen, ojoj. sen duschade jag och klädde på mig och for till stan.
på stan köpte jag en osthyvel, för vi hade ingen. sen snurrade jag runt på olika affärer, sen mötte jag upp ola och vi gick och hälsade på sanna... jag gav henne massor med pengar och skivor för jag tycker att hon behövde det. sen for vi hem.
ola lagade mat medans jag gjorde engelska läxa.. vi åt, och jag bakade brownies det var gott, ola åt en, jag åt typ tolv, men dom var väldigt små och väldigt väldigt goda. så de så.
sen kollade jag idol medan ola .. gjorde saker på datorn, kanske seplade han ett onlinespel, vad vet jag.
sen blev det nu, och ja..
snart ska jag packa mina idrotts  kläder, mina idrotts byxor har massor med ketschup på sig.. å jag vet ibte hur jag ska förklara det sen när mina kära klasskamrater tror jag är värsta äcklet som aldrig tvättar kläder. jag får väl säga som det är, att jag inte gör det ;)

undra vad gud hade sagt om han träffade mig..


RSS 2.0