< Till bloggens startsida

trumvirvel

vi var ju saklart pa weizhou (bei hai)! hur nice som helst.

猜猜!

det ar fuktigt overallt, syrsor spelar, vagor slar mot kajen och vart varmvatten varms av gas.. och man ser lagan. mitt har ar blott och salttovigt, det star dykarutrustning och vantar pa gryningen, geckoodlor klattrar pa vaggarna. var ar vi? :P

猜猜!

det ar fuktigt overallt, syrsor spelar, vagor slar mot kajen och vart varmvatten varms av gas.. och man ser lagan. mitt har ar blott och salttovigt, det star dykarutrustning och vantar pa gryningen, geckoodlor klattrar pa vaggarna. var ar vi? :P

Jasmine

Hej hallå i lingonskogen (mina naglar har blitt lite för långa att skriva på dator med märker jag nu...i-lands problem i ett u/i-land) ! Fin fin dag idag. Sol och varma vindar, så är blir det bild bomb, som verkar vara min senaste fluga. 
Här ser ni Emelie-ludenben, tog det lugnt på buffalofields mellan lektionerna.. har en dålig vana att börja klottra på olika ställen när jag sitter på lektioner som inte är allt för spännande.. linjär algebra är inte spännande, som tur var stoppade Stina mig i tid, innan jag målade ett sträckgubbs apocalyps över hela låret.
På kinesiska lektionen, Stina är taggad till tusen! precis som våra kära klasskamrater. 
Vy från vårat klassrum, buffalo ur fågel perspektiv och vårat skolområde, älskart'! så fantastiska träd och alltid blommande blommor, ja till och med under vintern. I bakgrunden ser vi höghusen, vår lilla förort, det största och mest folktäta ort jag någonsin bott på, alltid under konstruktion.
Jag, hittade beauty-mode på min kamera. Se så slät hy man kan ha då.
Vår lummiga park som är insnirklad på vårt campus. Ljuset var så himla fint idag, speciellt på dom där rosa buskarna, tror dom heter 反映红色山 (Fǎnyìng hóngsè shān) på kinesiska, som betyder typ reflekterar röda berg..Cassiel lär oss massor med ord, ibland fastnar det.
Kollade över axeln och ser denna spillevink, kanske borde jag ha sprungit för mitt liv, istället fick denne följa med hem och skuttar nu omkring i kodräkt i vardagsrummet.
Har gått omkring i flera dagar och blivit alldeles hänförda av en fantastiskt doft som spridit sig över vårt skolområde, bättre än någon parfym man kan tänka sig. Idag gick vi till botten med detta mysterium..
..Och vi fotade gick hem och googlade och jämförde, det verkar vara som att hela vårt campus kryllar av jasmineträd. Hur romantiskt är inte det? Det går knappt att beskriva hur gott det luktar.. i och för sig, Stina gjorde det på fejjan idag (hon kan det där med ord) så här lät det:
The past days we've been enchanted by a frangrance sweeter than the best perfume, not as heavy as flowering osmanthus but not as discreet as fresh roses but still something that stunns you for the moment. I almost get goosebumps cuz it smells so goooood. Today we took a walk in the setting sun and found the source; the cute waxy little white flower: Jasmine. 
If you're ever planting a tree, make it a jasmine one.
Ja, mina ben igen då, men det är meningen att jag ska visa lite nya grejer jag köpte när vi var och shoppade senast. Nya sandaler från timberlake, galet bekväma och ett par short/kjol, tyckte dom var lite häftiga, men man måste ha såna där underbyxor för dom är rätt fladdriga och korta nämligen.
 
Mycket kärlek idag.
 
 


kolla vad som kom pa postem idaaaa..

weeeeeii!. kolla in vad jag ! basta dagen pa lange  :D tuuuuusen tack familjen

Måndag, dessa eviga måndagar

De blev glass idag, en viss besvikelse dock.. eller en mega besvikelse, dom hade slagit igen baskin n' robbins var dom hade den fantastiska cottoncandy-glassen.. blev DQ istället...
Det är meningen att jag ska skriva hemlisar i denna, vettni
Gangstah', visar upp min sjörövar-tand
Buskar med blomm!
Skriv, skriv
Mat på subban, men heja Amerika
Och om du vill ragga i Kina, här är några vattentäta repliker att ta till.
 
Tack för mig

Hä ä int nå modeblogg

Skapade en ny vår-låtlista, både Stina och jag hamnade i ett kretivt-flow... lite mörkt och lite naket för min del,Stina insprerades av småfåglar, talgoxar bland annat. Det blev häftigt, hennes blev också lite mörk tyckte jag.
 
Btw, målade med kinesiskt bläck och liiite akryl om någon är nyfiken. Nåväl, det var skoj, är helt slut nu iaf.. kändes som om det bara tog typ en halv timme men jag tror 3 timmar passerade. Hungrig var jag också, märkte det först jag slutat.
 
Annars så shoppade vi tidigare, nya skor och kjol bland annat, hade kunnat gör ett sånt där modeblogg inlägg... men jag tycker det är roligare att visa våld och nakna kvinnor som jag själv skapat, det ni. Analysera det.
 
Jag är trött, ska borsta tänder och sova nu, kanske kliva upp i tid i mån för en gångs skull.
 
Puss på eeer.

Jag vill saker

Idag vill jag...
- se filmen min granne tottoro
- spela angry birds
- skissa nakna kvinnorkroppar
 
Imorgon vill jag..
- köpa sommar klänningar
- tvätta håret
- göra bort läxorna
 
Inom relativt snar framtid vill jag..
- Resa till ett nytt ställe
- Dricka vin och äta gott i Shanghai
- Bada i havet
 
I framtiden jag kan ta på vill jag..
- Flytta in med Johan <3
- Pussa på mina syskonbarn och kanske lite på de vuxna familjemedlemmarna jag har också
- Inreda lägenhet nummer, ja vad blir det, nummer 5 tror jag
 
I framtiden med stort F vill jag..
- Skaffa mig en ordentlig examen och ett vuxen-jobb
- Ha körkort
- Resa helt sjukt mycket
- Bo så jag inte hör grannarna
 

idag..

borjade dagen med economics, ett diagram hit, ett diagram dit pa de tredje diagrammet for ogonen igen.
sen hade vi lite kinesiska.. klotter klotter.. man skulle gora en san fin henna tatuering manne?.. lillhakan och storhakan fick vara med pa ett horn ocksa.
 
nu vantar sangen, kom hem fran en tur i simhallen och min kropp kraver vila av mig, detta tjat, ar den inte hungrig sa maste den kissa, om det ar lugnt i avforingsvag sa ar den trott eller orastad.. ar ju ett heltids jobb att ta hand om denna maskin. 
 
gonatt och sov gott

maaaat

detta ar, jag lovar, varldens godaste mat! wantons, dessa ar med rakor.. tror jag.. hade vissa kommunikations svarigheter. kryddor till ar chilipasta, vinager och koriander.. fast koriander ar ta mig tusan den ackligaste krydda jag vet, sa no koriander for me.

slow slow slow there is something you need to know

godmorgon jordbor! forsoker fixa vpn till telefonen men det gar inte bra alltsa..jatte frustrerande, inge fejjan eller instagram i denna manick innan jag trader utanfor kinas granser inte. I varje fall, sitter pa fatcat coffee och tankte kanske plugga lite, jojo differentialer ska det vara tydligen, ja men ok.
 
men forst kinesiska vogue och hur man saljer allt med sex.

Låt mig presentera en telefon.

Super fint väder idag, igen. Downtown detta är vid westlake, dans dans mys mys gull gull par i par.. lovely
Stina vad Hangzhous stolthet hon med, nöff nöff, inte alltid så lätt att fota Stina som man tror neeheej, många gånger ser det ut typ såhär.
Starbucks (halvdassigt kaffe men dom har ute serveringar och man vet vad man får), solbrillor (mycket sol idag jao!) och min nya BABE!!! ohhh so fiiin hen är. Födelsedagsprestent till mig själv, en oppo finder <3
Men se så grann! oppo oppo!
Min nya babe med Stina, ojoj.
När min babe till telefon pussar på Stinas nya älskling, då vet ni, då slår det gnistor. Ginst Sprak!!
Ne men se så tunn, är det kanske världens tunnaste smartphone, ja men det ääär det!
Wooot??? En babe i min babe???? världen är upp och ner, till min fördel JAO!
Stina liksom ba: slurp slurp!
Och ja med ba: slurp slurp!
Hoppas det inte regnar på damen, allt tyg i paraplyet har ju blåst iväg?! oops
Stina fick lite skavsår, vad gör man? jo man tejpar såren med stiiiil.
Men sen köper man mat, men det var inte ok, det fanns ju knappt nå räkor alls i Stinas mat. Vem gör något så ondskefullt?
Sen kommer man hem och posar med ny-sakerna, ny klänning, rätt svart och rätt nice, nytt shampoo och balsam fullsmäckat med oljor och götti gött så mitt hår blir fint igen. Ja men det var det!
 
Tack och hej från mej!

woot?

nu har jag antligen kopt ny telefon! ljuva liv, ingen iphone har inte, utan oppo, testar blogga fran den nu...en.grej dock, det ar ett engelsk tangentbord.. saaa, ja ni kan ju gissa hur sms och liknande kommer se ut "^_^"

woot?

nu har jag antligen kopt ny telefon! ljuva liv, ingen iphone har inte, utan oppo, testar blogga fran den nu...en.grej dock, det ar ett engelsk tangentbord.. saaa, ja ni kan ju gissa hur sms och liknande kommer se ut "^_^"

Happy B-day to u, happy B-day (tänk er den funkiga versionen avd sången)

22 år gammal. Ja ve kunde ana, men det blev jag igår. Den mesta tiden på dagen spenderades på en sjö, ja men visst tusen öars sjö, väldigt fint och rent. Solen gassade till tusen och jag fick solsting. Senare fick jag en tårta av min rektor som vi åt i parken nedan för vårt hem. Heta dagar och milda nätter, ska njuta till tusen för snart kommer en regn period. Jo ni. Här har ni några bilder jag tog.. väldigt få dock.
Fin dag, trött dag. Stina kände sig dock som babylons hora när vi traskade i buddhist tempel med bara axlar.. vi fick några mystiska blickar. men vad gör det om 100 år. Idag ska vi kanske köpa ny telefon..en oppo lutar det mot.
 
Btw, igår var vi inga fans av guidade turer, nehej, vi gillar inte när folk säger åt oss var vi ska gå. Men det gick över.
Vår guide när han hälsade på oss: Hello everyday!!
Lite kul är det ju.
 
Lev väl, jag vet att jag gör det i alla fall!

Om det vore så väl

Om jag fick bestämma så hade jag blivit forskare i folktro, legender, myter och fabler. Men jag får inte bestämma och tydligen så skattas inte sådant skärskillt högt i dagens samhälle, även om det kanske är det coolaste kunskapen man kan besitta. Men neeheej nu ska man istället typ bygga broar och sy ihop öppna sår..men vad är det när det finns troll i skogen? egentligen?

Villa ha!!!

Ja herrejisses. Nu har Johan flyttat till Stockholm och jag vill ha en iphone. Var är världen påväg? Jag vet inte, men jag tror vi närmar oss en akopalypse. Inte för att jag tror att Johans flytt och mitt köpbehov har något med det att göra.. jag försökte bara svara på min egenställda fråga.
 
Ja det är vår i Hangzhou, kalla nätter och 20 grader på dagen, helt fantastiskt. Snart är sommaren här.. inte för att jag egentligen vill uppleva sommaren i sydöstra Kina igen... fan det blir gode varmt. Men jag ska, ja men visst.
 
fan.. 4500.. det är mycket av vad den än är, och när det är pengar som i detta fall tar det liite emot. Trodde Kina skulle vara ett billigt land :( jag blir så besviken. Men, men jag vill ju ha en iphone, sade till mig själv att nästa mobil jag köper är antingen en 10 år gammal knappmobil eller en iphone. Jag vill inte ha knappar på min telefon nåmer, jag har liksom bara ett alternativ.
 
Nog om det nu ska jag surfa på chutulu och andra vidunder..
..kanske gömde han sig i grottorna kring Li floden?
Btw, har ett gäng bilder på mig själv i den där utstyrseln, mössa, tovigt hår och halglöfsjackan. Bästa looken någonsin. Så för er som väntar er glamour här på bloggen så kan ni fetglömma et', jag kör skogstroll till 100%.
 
 

kissemisse

Hej och hå, sitter och luktar på Stinas nya shampoo och ska snart käka cup-noodles. 
Jag vill ha en katt, jepp, dom finns överallt, på alla mina favori platser här i Kina, så sant så sant, tex på secret garden i down town, här är en bild på besten, charmig och fet.
Ska övertala Johan bara.. hrmmm

RSS 2.0