< Till bloggens startsida

bläää

i dag, har varit en riktigt dryg dag och klockan är inte ens mycket. Det började med att jag försov mig och var tvungen att stressa som ett psyk till bussen, dessutom var det snöstrom! Sen när jag kom fram till skolan skulle vi tydligen inte ha någon skola i dag, så jag gick hem. Men kunde inte sova fast klockan bara var nio, iaf. Nu har jag suttit här i lägenheten och inte gjort ett piss, och bara för nån stund sen började det att lukta bajs i hela lägenheten, och jag har inge aning om vars det kommer i från. suck.
Dessutom måste jag städa idag, de kommer nå killar å slipar golvet på tisdag nästa vecka och det ser ut som fan, men jag är så lat, fast jag måste.. skönt att det är helg snart.

Nä nu ska jag gå och vara butter resten av dagen.
slut.

Underbara liv.

Snart är det vår, har jag fått för mig i alla fall. Det är väldigt intresant, så fort det har varit plus grader så har jag fått vår nojja, och börjat köpa klänningar och liknande. Dessa klimatförändringar fuckar verkligen upp min hjärna, så illa är det.
När jag var på väg ner till stan igen igår satt jag, ronja,hanna,erik och sanna och pratade gamsla minnen och var väldigt sentimentala. Det var ut mysigt, man fick höra om röjfester och oskyldiga barn hyss. Jag måste då säga att det var bättre förr, jag börjar seriöst känna mig gammal.

Jag har haft en väldig tur förresten, jag kan dela min absoluta mongo-alltid-ett-steg-för-långt humor med min käre vän Cilla, hehe. Och stackars Jesseboy bara sitter bervid och suckar. Det är inte alltid så lätt att hitta någon som har samma sinne för humor som en själv, speciellt inte om den är ohyggligt barnslig och flummig.
Jag och Cilla satt och diskuterade vad folk som inte riktgt känner oss skulle tro om dom råkade höra något av våra samtal, vi kom fram till att dom antagligen skulle tro att vi gick på någon stark psykidelisk drog eller något.

Jag har en sån himla otur med jeans, aldrig hittar jag några som passa riktigt bra, fy. Jag blir så ledsen, senast så blev dom förstora, men skit samma, det blir säkert inne de med.
På tal om mode var Sanna helt upprörd här om dan, hon hade läst cosmo eller eller något liknande. Hon berättade med sin allra ljusaste röst om hur ormskinn och genomskinliga kläder var så inne, och mitt-bena och bakom öronen var super inne. Jag förstår att hon var upprörd, för seriöst hur snyggt är det egentligen om folk börjar springa omkring med omskinnsbyxor en genomskinlig blus med värsta nörd frillan. Nej tack, det är bara för mycket. Man ska inte lita blint på mode, det kan vara farligt. Det lärde vi(inte jag då men det som hade åldern inne ) oss när gick omkring med pastellfärgade benvärmare och bodysar samtidigt som vi sprayade sönder ozonlagret och knep stjärt. Aldrig mer, tack.

Btw, när jag till och från skolan passerar jag en skoaffär med en diande leksakskatt som rör sig och allt. Det tycker jag är lite snuskigt om jag ska vara ärlig. Hoppas dom tar bort kattjäveln.


Slut.

Jaha?!

Jag som sa till mig själv att aldrig skaffa en blogg. Vilken jävla hycklare jag är. Anyhow ..
När jag väl börjat kan jag ju lika gärna fortsätta med t.ex skriva om min dag, ja i dag var den första dagen vi hade kund mottagning, det var meningen att vi skulle ha nån vi känner att trixa med. Men, jag hade ingen så Cilla tog med sin mormor åt mig, det tyckte jag var snällt. Hon ville ha en permanent så jag gjorde en, såklart. Permanent luktar förövrigt nån skum blandning av äggfjärt och kemikalier. Det är super mysigt.
Sedan, på efter middagen hade jag ESV Musik, det var mycket kul.. joo..

Hm.. i morgon ska jag hem till trygga Pajala, det ska bli roligt. Inte för jag vet vad jag ska göra, men jag ska iaf se till att Hanna och Erik fixar den där filmen som jag vill se. Ja, så får det bli.

Jo förresten så hatar jag Luleå för tillfället, det är fan januari och det regnar, hur jävla kul är det på en skala.. Fan jag som tänkte börja motionera och grejjer, men icke, det går inte nu, bara för att det regnar.. I JANUARI!
Herregud jag har verkligen inget intresant att skriva.

Det står ett äppelskrutt vid min väntra hand.

Oj vad jag skrivit ordentligt i det här inlägget, nu förstår jag varför jag inte gör det i vanliga fall, det är skit jobbigt.

Äh nu skiter jag i det här, hejdå.

RSS 2.0