< Till bloggens startsida

Hej framtiden!

Måndag, tillbaka på jobbet. Det är lika lugnt som draculas slott på dagen, jag har svin tråkigt. Men som tur är så jobbar jag bara till 14.00 så det känns lite bättre. Men efter det, efter det ska jag till polisstationen, och ni som känner mig väl vet att det inte är mitt favoritställe på jorden, och att det dessutom är helt obefogat för jag har aldrig haft några problem med lagen. I alla fall, jag ska fixa pass, men det borde gå bra så länge jag inte freakar och springer därifrån. Men det är lugnt, jo det är det, luugnt, andas. hehe

Sedan hoppas jag och ber att golvläggar karlarna har varit i lägenheten klart och att det finns golv att stå på, det hade varit så fantastiskt underbart, känns som om vi levt på en byggarnetsplats jag vet inte hur länge nu, less som få.

Ja, jag kan ju berätta att att högskoleprovet gick åt helaste helvetet, men det ska tydligen göra det första gången så jag tänker inte så mycket på det, för Sanna hade det gått betydligt bättre, vi håller tummarna för höga siffror för henne :). Man får hålla tummarna för mig med, men det känns ganska lönlöst, alla matteregeler som Andreas lärde mig bara fladdade ut ur min hjärna så fort dörrarna till tentasalen öppnades, det måste varit draget som uppstod eller något. Sedan började jag ifråga sätta mig själv, kan jag ens läsa, eller tror jag bara att jag förstår vad som står osv. 8 timmar totyr kan man kalla det där högskoleprovet. Men men , gjort är gjort, nu blickar vi frammåt. Ja det gör vi, och i framtiden brukar ju dom mest spännande grejer hända.

Adjöken

Högskoleprovet

Imorgon gäller det, jag och sanna ska sätta våra kunsakper på prov. Och jag kan ärligt säga att jag börjar bli ganska nervös, jag tror sanna också är det, eller jag vet. Jag har ont i magen.. jag kommer inte kunna sova.. jag kommer inte hitta till rätt sal, osv osv... aaaah

Väntar på någon, något

Jag hatar att vänta. Det enda man gör är att vänta, vänta på att doktorn ska ringa (vilket jag gör just nu), vänta på bussar, väntar på att man ska sluta jobba, vänta på mer information om framtida beslut man måste ta. Och nu har jag äben nött ut ordet vänta så det låter riktigt konstig i mitt huvud.. vääntaa väääntaa.

I alla fall, snart ska jag få prata med min doktor, igen, för att se vad vi ska göra här näst, igen. bah!
Och vad jag är allra mest less på är att vänta på att detta knä ska bli bra, eller vara få veta vad som är fel på det.

Annars är jag nöjd idag, har ju fått lön och har kommit fram till att jag ska leva super ekonomiskt denna månad, jag ska ha koll på varenda krona. Jag tror till och med att jag ska ha kontanter istället för kort denna månad (jag kommer bli så mobbad av sanna, men den smällen får jag ta), en ny löneperiod och nya möjligheter!

Ta tag i saker

Jag har extrema problem att komma till skott, ta reda på saker och ting. Jag vet inte hur länge jag har kollat på den där nikon reklamen som går nu och tänkt: fan den där låten verkar bra, måste kolla vem som har gjort den.
Och först nu har jag tagit reda på det!? och gissa vad, låten var as bra och jag har hittat ny mysmusik som jag kan varva ner till efter jobbet. Jag kanske hade varit en mer hamonisk människa idag om jag hade tagit reda på det tidigare, jag vet inte, men nu fick jag för mig att jag har missat en massa saker bara för att jag inte gör dom saker jag kommer på att jag ska göra utan bara låter dom rinna ut i sanden. Äh
Bandet/killen kallar sig i alla fall för Radical Face, och nu ska jag lyssna lite mer och se om det är något för mig. Duktig textskrivare verkar karln vara. Jag är fascinerad av människor som kan uttrycka sig i ord utan att det låter löjligt, vilket det ofta gör, tyvärr.

Straffet

Sitter i soffan med sanna och mår som man förtjänar, för att shotta  jäger efter 02:00 är en jävligt, fruktansvärt otroligt jävla skit dålig idé. Kan hända att det inte bara var jäger som slank ner.. men jag vet inte säkert. Jag vet egentligen ingenting, nu väntar vi på mat. Mina ögonbollar värker.

På tisdag,på tisdag

OOOH! ny hårfärg idag! och så håller vi tummarna att det inte blir rosa för då blir det jobbigt.

Att plugga

Jag och Sanna har spenderat hela dagen på univeristet för att plugga till det kommande högskoleprovet. Det har inte gått bra alls, istället för att lära sig något av det vi pluggat så känner jag mig istället dummare än när jag började, detso mer jag läser desto mindre kan jag. Mina förhoppningar att få ens någolunda bra resultat på högskoleprovet har krossats. Nu kom sanna som en räddande ängel med kaffe och choklad.. hur ska detta gå?

Fix

Vilken hemmafixar dag det blev. Ikea halva dagen,plocka upp och sätta iordning andra halvan,nu ligger vi däckade i soffan,mina sambos och jag. Men lägenheten börjar bli riktigt mysigt,mitt rum numera beboeligt och även det ganska mysigt, sanna har fått organisera mina kläder igen, så man kan säga att allt äri perfekt ordning. Hon har en talang när det kommer till att organisera, en talang jag totalt avsaknar. Den är imponerande.
Så här ser dom ut precis exakt nu, dom där sambosarna. För tankarna till ekorrar tycker jag. Vi kollar Gilmore girl's, en mysig serie, det är mycket mys här idag.
Sanna köpte till och med ett doft ljus,den luktar gröna äpplen och man får inte ens ont i huvudet av den, vad kan jag säga,en bra dag.
Hejdå

hjärta


Så finurligt

efter afterwork

Ojojojoj, vad denna vecka har gått fort, men den är inte slut än! i morgon når vi ju veckans höjdpunkt, IKEA! så ikväll blir det att sitta under filten i soffan med en stor kopp kaffe och bläddra i ikea-katalogen. Jag tänkte ta det så lugnt att det gör ont i betraktarens ögon, för helt ärligt, aftrework och sedan jobb dagen efter är en ganska utmattande kombination. Men det var mycket trevligt att vara ut med kollgeorna igår, god mat och gott vin, det är inte så man klagar direkt.
Men nu ska en färg snart sköljas och lite saker mailas, såå..
Hejdå

Chop Chop!

Jag tror min kropp är 80 år gammal egentligen, men skit samma.
Hobo with a shotgun är filmen man ska se om man vill ha färgstark underhållning.
Jag och sanna ska ge oss på sherry och göra det till vår nya grej.
Imorgon händer något som har med trubadur att göra.
På fredag är det afterwork, jag känner mig så vuxen.
Lördag jobbar jag.
Söndag ikear jag (ren lycka).
.. Sen vet jag inte vad som händer,vem vet, jag kanske blir räddad från vardagen av en riddare på en vit springare.
Putsad rustning ska han ha!
Godnatt

Dop

Idag ska Aili döpas, det blir mycket folk och förhoppninsvis mycket fika och kaffe. Och jag har fått äran att vara Gudmor till lilltjejen, men jag ska se vad det finns för möjligheter att få titeln fairygodmother istället, det låter mer exotiskt. Det är då meningen att jag ska föra den kristna tron vidare, men jag tror inte Erik och Hanna lägger så stor tygnd vid just den punkten, annars har vi ett problem. Jag har det mycket trevligt här i Pajala, alla syskon samlade och det hör till ovanligheterna faktiskt, så det är extra kul. Har dock inte hunnit träffa Erik och Hanna än, men dom har nog fullt upp just nu. Jag är lite disträ.
Adjö

...

Jag har så jävla ont just nu. Jag hatar min kropp, mitt knä.

Stilla sittande

All my bones began to shake,my eyes flew open
Florence and the machine, Blinding.
-
Hur folk skriver, det är nästan som i en skräckfilm.
Jag gillar det, att läsa låttexter är underhållande.
-
Man kan egentligen inte göra så mycket när man ska vila sitt knä,
men då är datorer bra, finns en massa underhållande saker man kan fördriva tid med.
Jag är sjukskriven på grund av en skada för första gånge i mitt liv,ingen prestation dirket.
-
Jag ska fortsätta sitta här en stund till..

Oroväckande besked.

Det är inte roligt att få höra när ens läkare ringer en att man är ett unikt fall och man egentligen inte vet vad man ska göra för att jag ska bli frisk. Just idag hatar jag mitt knä, verkligen hatar. Ont gör det också, jäkla knä. Vill verkligen inte vara ett unikt fall när det kommer till sjukdommar och skador. Hoff, mitt humör är som vädret utanför.

Sweet little misery

Har haft en ganska produktiv dag idag. Jag började dagen med att plugga, matte.. jag har inte löst en ekvation på ca två år,och jag kan lova en sak, man tappar allt. Jag kände mig ganska trög faktiskt när jag satt där och bytte plats på siffror, ända till jag började med ordkunskap förled och efterled då konstaterade jag att jag är dum i hela huvudet. Att allt ska vara så jäkla svårt. Damn you högskoleprov!
Sedan har jag hunnit vara in till stan och uträttat en del ärenden för att sedan komma hem, plugga lite till och gå till läkaren. Läkarbesöket var ingen höjdare,fick en blockad insprutad i mitt knä (med en spruta från helvetet) och direktioner om att jag i princip ska springa arslet av mig och använda mitt knä så mycket som möjligt och sen se vad som händer. Ja, vad som hände var att jag har svin ont i knäet trots blockaden,och jag har en känsla av att det inte är bra. Inte bra alls.
Sedan har jag haft lite husliga saker för mig, diska och plocka, lite sånt. Och nu har vi (jag, sanna och andreas) startat veckans projekt! möblera om i vardasrummet och köpa en ny soffa! Vi satte på oss våra tankehattar (trollkarls hattar a la disney,med öron och allt) och rita fram olika lösningar till hur man kan möblera, iaf vi valde en och nu har vi möblerat lite. Äntligen är vi dom där grannarna som har konstiga saker för oss, det känns bra att störa.
Jag gillar att vara ledig på en veckodag,man får mycket mer gjort än om man är ledig en helg.
Synd bara att man ska ha så jävla ont, blir nog ingen fröjd att jobba imorgon.
-
Men kvällen är ung och jag vägrar säga godnatt redan!

RSS 2.0