< Till bloggens startsida

i limbo

äum, är lite sliten faktiskt.. i morron ska jag på stan med syster och hennes avkomma ;P..

men nu känns det bra, det känns bebott eller nått, bra då var det utrett.

sportlov på måndag, jag måste söka jobb, åå.. hmm
äh livet är underbart, så är det med det, eller det är i alla fall meningen att det ska vara underbart. på medeltiden var det annat, då var det pest och pina (på riktigt det är nog det man syftar på när man manvände det uttrycket) allt man gjorde var för att få ett bättre liv efter detta, som dom tänkte då, så var jorden nått hemskt som man ville ifrån. det är intressant, hur välden förändras, sen kom ju renässansen och det blev helt andra bullar. hm

jag ska forska lite om "det gyllene snittet" verkar intressant faktiskt.. fast inte nu, för det har med en massa matte att göra, kanske en annan dag. oh vad jag önskar att jag var bra på matte, vad mycket lättare mitt liv hade varit iså fall..

nu ska jag ta och lägga ig i min säng och bara blunda och hoppas att jag inte drömmer några syra-drömmar igen.

god natt du vackra skapelse.

vecker apelsin och sånt..

nu sitter jag och ola och delar på an apelsin, det är väldigt gott faktiskt.
vi är båda sjuka faktiskt, ola har varit sjuk ända sen tisdag och jag sen onsdag, fast... jag är egentligen inte så sjuk, men jag måste ta en paus från skolan just nu så jaga anser att behöva-ta-paus-från-skolan och så är en sjukdom så, det är väl det jag har då. vi håller på att städa här, lite smått, damsuga och ha oss, lägenheten har liksom grott igen den här veckan, så jag måste fixa det till syrran med familj kommer ihelg, jag gissar att som ska komma och kolla på våran lägenhet så.

det hade vuxit en liten baby apelsin i min apelsin, kul.

ja vi ska på leos lekland när elli jonny och barnen kommer, vad som är lite surt är att dom inte tar inträde för vuxna och barn under ett år, men det är 90 kr inträde för barn mellan 1-17 år, det är lite pissigt eftersom ja, jag fyller arton om mindre än två månader och jag måste betala inträde, 90 spänn, fan, det är en pizza med läsk och toy ju.. (toy=tuggummi)


ola spelar ljuv musik på tobbes gitarr just nu, dream theater tydligen.. mm

jag ska kolla film ikväll, i mi ensamhet, ola far nämligen till pajala, trist, men han har nån spelning på krogen i byn så jag antar att han måste.. jag gillar inte att vara ensamt, det är så trist, jag gillar att prata. men jag ska i alla fall kolla film, jag väger mellan pulp fiction och amelie från mountmatre... det lutar mot amelie faktiskt.

ola sa att han skulle laga lasange åt mig idag, men jag tror inte det blir av.. han är "för sjuk" tydligen, suck, fast jag tror att erik också skulle göra det ihelg så jag får väl våldgästa hos dom lite. mm, så ligger det till.

apelsin köttet har en väldigt vacker färg, så somrig och solig och glad, det gillar jag. apelsin är en vacker frukt och den smakar gott, undra vilken människa som kom på att man kunde äta apelsiner, det måste ha varit väldigt revolutinerande då. på tal om det gjorde jag ju historia prov i fredags, jag får veta hur det gick i morgon, men jag ska inte vara där, så alltså efter lovet. det är ju lite spännande, undra hur det gick.

det är ganska konstigt att jag inte blev så sjuk faktiskt, jag menar, jag har ju andats samma luft som ola hela veckan, och när jag var med sanna igår så blev hon också jätte sjuk, skumt.. kanske är det jag som är viruset, allt jag rör vid blir förkyld, förutom jag eftersom det är jag som är sjukdomen, intressant tanke..

nä nu ska jag ta fram dammsugaren och sätta igång så att jag kan göra så att lägenheten slutar vara en hälsorisk för allt och alla.

hejdå

bah

idag har jag varit på arbetsförmedlingen med tove från min klass. det var nån sorts sommarjobbs dag i dag så jag var där och lämnade en rad intresseansökningar, bl.a hos hugosons och max och gamlingar å sånt. jag är inte skärskillt kräsen när det kommer till jobb faktiskt, tar vad jag får när jag får, jag lär ju får nått jobb där man måste rasta dementa mitt i natten eller nått. jag ska ta och skriva ett sorts cv idag, jag tänkte att det kan ju aldrig skada, synd att jag inte kan skriva så mycket om mina erfarenheter, har nämligen väldigt få inom jobb och så, jag får väl ta och skriva ett skämt där i stället, haha , nej.


ola blev sjuk i natt, han ligger och sover för tillfället, jag har fått vara och köpa strepsil till honom, det var faktiskt det enda han sa till mig i morse, köp strepsil... sen somnade han om.

i morgon är det fri luftsdag så jag måste fixa nån sorts matsäck av nått slag, men jag vet att den kommer inehålla chokladkakor. :D

nä nu ska jag fortsätta laga mat.

the turdiest inlägg ever

i dag har jag varit med pernilla till boden och köpt knark.

jag ljög, det har jag inte. men vi har varit på röda korset och nån allehandel eller vad det nu var den hette och jag hitta lite fina saker. skämde ut mig också, när jag tappade en burk rakt på ett bord fyllt med porslinsaker på.. inte så himla trivsam situation.

nu pluggar jag som bara den, har prov kl 08:15 i morgon, får se hur det går, jag har köpt en kola som ska starta igång hjärnan så tidigt i alla fall.
har försökt få ola att köpa kakor åt mig.. hela eftermiddagen faktiskt, utan framgång.

jag brde få en spring pojke och en massa pengar, då skulle jag vara lycklig.
 nä nu måste jag funder på hur jag ska få tag på socker och annelie.

hejdå

blåa renar på hertsötorget

ojoj, idag ska hanna få klippa mitt hår.. jag har alltid lite dåligt samvete när jag ber någon klippa mig, eftersom det är tydligen ett rent helvete. jag tror att jag ska färga hannas hår samtidigt, men jag är inte säker.

för tillfället håller jag på och pluggar, revolutionernas tid, å det är så jävla mycket man måste kunna och lägga på minnet. dessutom gillar min historielärare att ge oss uppgifter då man måste jämföra olkia saker i revolutionerna osv, så man måste verkligen granska allihopa riktigt noga för att allt ska bli så bra som möjligt. å dessutom har jag löjligt höga krav på mig själv när det kommer till historia, det ska vara mvg på alla prov och uppgifter bla bla bla.. samma med svenska, men det har börjat släppa lite..


i morgon har vi färgkurs hela dagen i skolan, det ska bli skit kul, man lär sig en massa, kursen är ganska lång, från 08,15 till 16,00, det är en låång tid med bara färg. pernilla sa vara mitt offer i morgon :) det ska bli svin kul.


btw är ola väldigt söt när han brölar och ser ond ut, mahahahahahahahaha


hejdå! nu ska jag käka tacorullar! o jaaaaaah mmm mama


man kommer långt med en possitiv syn på livet.

dog tired

helt otroligt vad trött man kan bli ibland, ändå går man inte å sover, skumt.
så var ännu en praktik dag över, det var trevlig och lärorikt. fast det var lite väl lugnt så det fanns inte så mycket att göra, men det gjorde mig trött i alla fall.

håller på och läser new moon, mmm mmm mm mm, sweet. det är en himla bra bok, speciellt om man gillar twilight eftersom det är uppföljaren på den. fast jag har nästan läst ut den och jag får inte tag på trean förrän på fredag, och jag får inte läsa ut den idag, för då måste jag verkligen jobba matte, och är inte speciellt pigg på det.

på tal om matte, åt helvete med min lärare, och allt


nu kom erik och hanna helt plötsligt, hanna har köpt öl ;)

mitt superduper blogg inlägg + kaffekopp

i dag har jag läsat nwe moon, as bra, edward är så sexig haha. sen kom ola hem till oss och så for vi till cz och jag klippte hans hår, han hade lika gärna kunnat vara cheewbacca elle nån.
sen kom jag hem å käka pizza, det var ap gott, mamma hade gjort. å nu sitter jag hanna och ola och babbla skit.

jdfhedjqcmegh <--- hanna ville hälsa lite

ola vill inte hälsa, han är emot bloggar, han tycker det är fjantigt.
det måste vi respektera.


hejdå

coo coo

hade praktik på gossip igår :), det kändes jävligt bra faktiskt, kommer väldigt bra överens med frisörerna, nagel tecknikern och hudterapeften där. satt barnvakt där också, det var chefens lilla pojk colin, han blev så bekväm i min famn att han faktiskt sket, det bara smattrade i blöjan, självklart gav jag bort honom då. hee

i dag är min lediga dag, och jag har faktiskt änvänt mig av den på ett bra, jag klev upp vid 10 och kollade en massa sex and the city, väldigt mysigt. sen började jag plocka lite kläder, vilket ledde till att jag tillslut bäddade sängen, och sen säg jag en massa rött ludd, vilket ledde till att jag damsög, sen tänkte: äh, när jag ändå håller på kan jag väl ta och skura, så jag skurade hela lägenheten, sen städade jag toa, vilket veerkligen behövdes. sen spikade jag upp en spegel.
och jag vet vem jag har och tacka för det, janis joplin.


idag ska hanna och erik komma och käka hos oss, om dom inte blir magsjuka, vilket dom säkert blir så dom inte kan komma och hälsa på oss på ännu ett halv år :P dom är lagom slöa mede det där faktiskt. i alla fall, ola ska laga mat och jag tror att jag ska göra blåbärs paj, eller ola kanske gör den också, vi får se.


nu är jag jävligt hungrig, och jag måste handla sallad. hejdå

RSS 2.0