< Till bloggens startsida

tråk

okej, då har man varit på nå LO information.. kul

ola har kommit hem från göteborg idag, det känns väldigt kul, jag tänkte tvinga honom att hitta på saker med mig, fast jag behöver nog inte tvinga men,.
jag tänkte ta och cykla till honom, men det började regna.. så det får vänta ett tag.


öm..
tänkte springa naken genom byn inatt, undra om pingu,moa, sanna och amanda är på.
hade varit en trevlig grejj att berätta åt sina barnbarn :D

ok, jag behöver verkligen något vettigt att göra.

hejdåbobbo hoppar på gräsmattan

nog gör man dumma saker när man har kroppen full med diverse kemikalier.
jag trodde jag var lika smidig och vik och böjbar som jag var när jag dansade för några års sen, jag hoppade ostkroks hoppet (vet inte vad det heter egentligen), och i det grasiösa hoppen mosade jag en kota i ryggen. det lät som ett pistolskott. tänkte väl inte så mycket på det då, men nu, nu får jag lida. satan vad ont det gör... åååh

men annar hade jag en väldigt trevlig kväll på erkeikkibacken, jag och stina och moa struttade omkring där och träffade folk man kände och så.. sen danade jag med rebecka och moa till marfkus, det var trevligt, fast jag fick håll..

sen åkte vi hem med ola pappa, och vi satte oss på moas balkong och prata och beundrade den vackra midnattssolen..
vi var vakna till 5 på morgonen.. och det var fan flra år sen sist det hände att jag var uppe så länge.
är lite stolt faktiskt.nu är jag svin trött och min kanin måste in i buren.. han är grå och vit och ganska envis, han gillar mysiga kvällar i höet och att döda fåglar..


jo,
hejdå

motivera mig.

jobba, jobba, jobba..
måste motivera mig. det blir kul att vara mat-tant.. tjoho
okej inte ens lönen motiverar mig, det är bajs lön. räcker bara att betala hyran med.
o gud var trött jag är...

ok, jobba, jobba är kul.. yeybtw, färgade mammas hår igår. det tog 6 timmar.. men nu är hon ljus, coh jag behöver inte göra det igen..
på väldigt väldigt länge.
kan ju säga som så att, jag var väldigt slut igår.
är det fortfarande, behöver massage.hejdå


trött och sliten

jaha, man städar och städar och ändå syns det ingenstans.. jag blir lite bitter faktiskt.
dessutom har vi otroligt mycket grejjer nu för tiden, tar hundra år att städa ihop, och inta tala om kläderna. jag dör, men det gjorde jag igår i alla fall, men nog blev det minst fyra säckar.
väntar på mat, kanske blir jag mindre grinig när jag har fått nått imagen.. vem vet
det tvivlar jag dock starkt på..


och i morgon far vi till byn, men som det ser ut nu så kommer jag att måsta åka tillbaka någon helg för att städa klart allt.
nu blev olas göteborgs resa helt plötligt väldigt opassande,men jag ska inte gnälla, egentligen. jag kan inte vara med och flytta alla grejjer nämligen. hee, men man måste jobba.

undra om någon kommer att hjälpa ola och roger.
oj, kanske måste tvinga någon ur min familj när inte jag kan.. shieet

hejdå

vad vore inte en bal på slottet...

igår var det då bal, och hanna och erik såg ut som riktiga kungligheter. vädret var fint också, vilket var tur ;)
dom fick till och med vara med i nsd, som så många andra iof men va fan.

jag var nyss och hadlade lite mat, kylskåpet gapade tomt, som vanligt. alltså antingen äter vi för mycket eller så kan vi inte handla. jag tror kanske att det är lite av båda.
idag ska jag även städa ur lägenheten, vi flyttar om mindre än en månad och det är en hel del som fortfarande måste fixas. hugh..

nä ikväll ska jag nog jobba lite på min hudcancer, man vill ju se lite fräch ut nu när man ska börja visa sig utan kläder.

ha det bra
hejdå

balen

det var sista dagen i skolan igår, det ä' najs..  man fick en massa fika och kramar coh allt kändes underbart, typ.
ja sen hade jag min allra sista lektion i historia, det kändes väldigt vemodigt, faktiskt. men jag går ut med mvg från den kursen, vilket jag har kämpat riktigt hårt för.

sen kom min älskade vän sanna in till stan och bjöd mig på en brak middag på waldorf, oh jävlar det var gott.. och efterrätten överträffade allt, det var creme brulee och hallonsorbet, och jag lovar jag var i himmelriket..
sen var det ju baraatt ta sig upp från stolen och gå hem.. min mage hade då vuxit säkert 40 cm i omkrets, och det gjorde ont.. sen kom jag hem och hamnade i en välförtjänt matkoma. när jag vaknade upp ur den mådde jag mycket bättre.

men idag blir det andra bullar!
hanna och erik ska på bal, ååh, och jag ska då fixa hanna, hår och smink och sånt. sen blir jag fotograf.
det ska bli riktigt kul att se dom gå på den röda mattan, sen ser jag verkligen fram emot att se alla dom där balklänningarna.
jag far nog till hanna och erik om någon timme.

men innan jag ska fixa och trixa måste jag och handla.. sopsäckar, har en hel del lik som måste transpoteras.
nä, men i morgon ska jag packa ihop våran lägenhet. usch, det vill jag inte tänka på.


fan, jag åt just fyra varmkorvar, jävlar vad mätt jag blev. måste nog ta det lite lugnt ett tag.
lyssna på across the universe soundtrack som så många gånger förut.

hejdå

it's a new day

alltså, jag var och handlade mat igår med ola.. och jag var jätte hungrig så jag ville ha allt.. och en av sakerna som vi köpte var risgrynsgröt på tub. och sanningen är den att jag egentligen inte alls tycker om gröt, men jag måste ända äta upp den, eftersom jag köpte den, fan .. jag mår inte så bra. huu, gröt koma.

just nu lyssnar jag på grease soundtracket, det är ett roligt soundtrack..
 jag tror jag ska ta och göra en : låtar som gör emelie glad lista

sen ska jag på stan, har lite grejer som måste bli fixade.. och sen ska jag ta tag i den där israel-palestina plugget,, har fan redovisning i morgon. najs..

håller på att vänta på att lite hudcrämer ska sjunka in i huden så jag kan ta mig till den stora staden.. det tar ganska länge..

nu ska jag äta godis, något som jag också köpte igår, men det tycker jag om. köpte glass också, men det sparar jag till kvällen.


hejdå

no milk today

i dag var det sista dagen på gossip för den här treminen, det kände lite vemodigt men ändå skönt, för det betyder tt det är sommar lov snart ;).
jag blev tilldelad ett lite roligt sommar jobb av kommunen också, mat tant, fan vad coolt jag får vara tant i förtid.. det är inte alla som får.. hrmm..
det var ju stadsmaran i lördags, jag brände mig rejält,.. uh, sen trodde jag att jag skulle dö, faktiskt, det var 60 grader celsius och ytan man gick på var hård, och allt vatten var avlägsnat från jorden yta.. eller så känndes det i alla fall, men jag fick en medalj.. å det är ju alltid trevligt.

sen har vi fått veta att vi ska vara utflyttade ur våran lägenhet den första juli, yey, inga dubbla hyror, vilket betyder att jag bara behöver tillverka hälften så mycket metamfetamin än vad jag hade tänkt från början.. det är inte lätt att vara student i sverige idag.. hehe

just nu lyssnar jag på heram hermits, dom är lite roliga, men dom har faktiskt gjort en av mina favvis låtar, no milk today, den har en speciell känsla över sig. jag minns så väl när jag stod i mitt flickrum 13 eller 14 år gammal, hade just hittat en gammal the best of the 60's skiva, jag satte på den, och no milk today började ljuda från högtalarna. jag hade sett gud. eller ja typ..
herregud mamma och pappa måste jag varit hög eller nått, jag var inte helt normal när jag var ung..
men nu är jag fullkomligt frisk och sund och normal, aviker inte alls från massan.. typ

nä herman hermits är riktigt bra, jag blir lite fnissig.. tänk att det är karlar som har gjort den musiken.
ja,, tiderna förändras..

nä nu ska jag pussas lite

hejdå

RSS 2.0