< Till bloggens startsida

En kulen natt

HOckej! Sitter här och försöker få ordning på mitt liv igen, brukar försöka ta tag i det i alla fall någon gång i månaden. Nu så är det papper jag ska få ordning på.. igen... gah. Och köpa en dator, också gah! och mitt hår är ruffsigt. Och jag tog mig inte till pajala som jag tänkte idag.. GAAAAH! Men, ska dit i morgonbitti så det löser sig. Nu ska jag finna mina pepper. Japp.

Svanka kvinna, svanka!

Luleå, norrlands metropol. Och det här är en bild på när jag är full denna midsommar, jag ser halvgalen ut men jag gillar den. Det var inte luleå utan i kiruna, men nu är vi i luleå. Jag då. Jo. Godnatt.

Söderut

Ta mig till havet och gör mig till kung. Snart åker vi söderut en sväng, ska bli riktigt skönt.

Bah..

Blir jäklit less på mig själv ibland och nu är ibland.

Vackra ting

Jag har funnit en fantastik blogg igen. Det är en sån där blogg var man känner att 'fan, hennes liv vill jag ha'. I alla fall det är en svensk fotograf som bor och verkar i Paris med sin löjligt vackra fransman till karl och deras spädis, allt är fotat med en sån där 'skir sommar dröm' vibb på hela kalaset. Jo hon är löjligt snygg hon med, lite lätt bohemisk och smal fast hon fött barn för inte alls länge sen. Lär inte hitta ett inlägg var hon fotar sin ringar under ögonen med kommentaren 'Mitt barn sket just ner hela skötbordet luktar fan och karln ligger bakis i soffan.. luktar också fan'. Men det är det som är fantatisk, jätte bra blogg verkligen. Som en dröm och väldigt inspirerande (mitt liv om ca 6 år bara så ni vet)
 
Ni hittar hennes blider och liv på anna.elle.se
 
Enjoy!
 
Själv gör jag ingenting, ingenting alls.

Kreativ

Vaknade just ur min trans, min autism (som Johan vill beskriva det som, jag med). Har upptäckt målandet, ritande och skissandet igen. Sweet mother jesus!

Mmm, har också fastnat för blues ikväll, hör Lee Moses (Bad girl t.ex)


Älskar sena kreativa ensamma nätter.

'Håller för öronen och sjunger högt'

Sitter i min egna lilla värld och känner inget alls behov att beblanda mig eller göra mig hörd i den riktiga världen.
Bild på moi och Johan sista natten i Rom (varför går tiden så fort?)

Men då?!?!?!

Gååh..måste få gnälla av mig lite, snubblade in på någon främmande persons blogg just och konstaterade att 'fan, det finns helt galet vackra vanliga människor och jag är definitivt inte en av dom'.. alltså det är inte rättvist, borde inte alla få vara snygga?

Själv är man småfet och lat har sneda och missfärgade tänder och ser ganska alldaglig ut där emellan. Jag är mellanmjölk.

Och dessutom gnällig vilket kan vara det mest osexiga man kan vara.. efter lat.

Jackpot.

Torsdag

Fuck yeah! Nu är jag inne i systemet, jag har börjat få a-kassa, hej lättnad.
Vilket är bra, för jag fick en telefonräkning på 1300 kr (a jag vet..)
Inte för att man blir rik på a-kassa,men jag betala mina räkningar.

Annat som hänt i dag är att jag gjort en bruduppsättning (en del panik och en otrolig lättnad när det var över). Jag, Hanna och Aili var och hälsade Ronja och Max och två enorma hundar och senare åkte jag till kaunis. Mycket kaffe idag i alla fall.

Och imorgon får jag pussas och se true blood, give me a halleluja!

hurm..

Sitter och grubblar på det här med distansförhållande... så fruktansvärt olockande det än är så är det banne mig det jag ger mig in i,några alternativ finns inte. Som jag brukar säga det är bara att gilla läget.

Fantastiska,underbara sommar!

Pajala marknad har just passerat och jag fick spendera helgen med de bästa av sällskap. Solen var allt annat än blyg och mina axlar är brända, det åskade och efter det kikade en regnbåga fram, perfekt sommarväder. Och framför allt varmt.. god bless summer boy!
 
Johan har lämnat byn och återvänt till Giron för en veckas jobb, men jag, jag stannar här. Jag har så mycket kläder här, det är helt galet, oh kan ju säga att min väskfamilj utökades med en väldigt efterlängtad medlem i helg också. Alltid lika tillfredställande.
 
I alla fall så är jag i Pajala nu och ska göra det bästa av tiden :)
 
Lev väl!

RSS 2.0