< Till bloggens startsida

i really do

så var det onsdag. ska till luleå i dag... bläääh vad drygt, och mest drygt är det därför att jag måste sitta i en buss alldeles ensam å ha tråkigt, vad som ochså är jobbigt är att jag måste stiga upp kl 60.30 för att hinna till skolan... jag stiger nog kanske inte upp så tidigt förresten, 07.00 brukar jag tiga upp, men då måste jag stressa... usch
nåväl ola laddade iaf in ny musik.

en sak jag kom på idag när jag skulle ta in tvätten som mamma så prydligt hade hängt på tork. jag kan inte vika tvätt! inte ordentligt i alla fall, och all tvätt bara blåste i väg! så istället för att vika det snyggt och prydligt så våldade jag med torkgrejjen, för den kan nämligen snurra! det är djävulens påfund det där. fy

jag tror min far tycker jag spelar för hög musik... jag hör nämligen tv:en lika bra som om den vore i samma rum som jag. intressant....

hoff vet inte vad jag ska ta mig till idag.. har hur många timmar som helst att förbruka innan bussen går, jag ids nog inte gå till olas skola, nog för att det kan vara ganska underhållane att se folk man gått i skola med fortfarande lever, det är ju alltid trevligt.. men jag ids inte gå dit, så så blir det inte.

vad rastlös jag plötligt känner mig. mjaa.. det är inte lätt att underhålla mig, inte ens jag ids göra det. jag kräver för mycket.


så ser livet ut idag.
hejdå

börjar andas sommar

god morgon alla kära vänner och underbara mostrar!
jag måste bara säga att lisa miskovky är en underbar artist. hennes changes är ett jätte bra album! det bara är så, den får mig att andas sommar och sentimentalitet, jag hade en lisa period ungefär vid samma tid på året som nu. och då gick allt som en nalle på smör! så jag får massor av bra kännslor. tyvär dissar ola albumet pga att jocke berg var med och producerade det. typiskt ola

i alla fall nu har jag fått bal feber har suttit hela eftermiddagen och kollat bal klänningar, tog till och med och grävde fram min systers balklänning och testede den, det gjorde hanna också.
mmm oj vad jag planerar om min klänning;) måste kanske starta ett sparkonto. hehe

har förresten fått ett himla sug att spela musik, alltså själv.. med instrument och grejjer, fick ett sms av sanna också om det. det är väl sommaren. det har en så himla mysig stämning när man spelar tillsammans. hör massor med låter som jag hade velat spela, såna där lätta låtar som går snabbt att lära :D me like

jag har bara två skoldagar kvar, och dom är först på torsdag och fredag, så jag är i pajala lite extra länge i veckan, sen får jag sommarlov, jag ska gå på emils avslutning, han går ju ut  nian, å sen ska jag väl hänga med ola på pernillas student, det blir nog kul :) ska ju fixa hennes balfrilla också ooooh, vad seriöst. hon kommer nog vara väldigt fin :D
tyvärr missar jag esternas uppselnings låtar, hade velat höra det faktiskt, ola är ju med. men får gå på musik i det gröa istället. gud vad sentimentalt. jag brukade ju alltid vara med där! nä snart skiter jag i det där med lule å flyttar hem! jag vill ju vara med!...
eller så inte, men ändå

men fan, att jag ska ha alla mina skivor i luleå, jag behöver ju dom.
jaha, nu måste man alltså ta och be någon bryta lagen.

hey, heros on the move
yeah that's what i wanna do
and i'm gonna look down
hey,hey i'm waiting for you to come down
so we could change places and be hounds of love
leave the ground behind

refrängen ur 'as daylight fades'


nu ska jag gå och ta en väl behövelig dusch.
hejdå

yohoooe

toudelouuuu :P
nu är jag i byn igen och är mäkta rastlös redan och jag anläde hit för bara en timme sedan, hur ska detta gå.
det är ganska mysigt väder här, lite kyligt bara, men jag kanske kan dra ola ut på en promenad eller något, se vad den yngre generationen har för sig ikväll... om jag ids

ola kommer snart, och min mamma kom just, det distraherar mig, jag kan inte koncentrera mig.. hon pratar med mig!
måste sluta!

hej

Datalektion

jag har data lektion, den sista det här året, vi ska snart ha powerpoint redovisning.. huuuh
försöker fördriva tiden lite.. jag är faktiskt klar.
i morgon blir en jobbig dag måste  kliva upp 5 på morgonen eftersom vi på frisör ska göra frisyrena för mode och design, dom ska ha någon modevisning, men annar är det e rätta lung dag.
nästa vecka kan det faktiskt hända att jag bara har en lektion på helaveckan, och det är frisör lektionen och på den ska vi typ färga varandras hår;) fuck yeah!
och de är nog min allra sista lekton på hela den här terminen :O

oh vad spännande, vad som också är spänande är hur jag ska överleva sommaren, rent ekonomiskt, jag har inget jobb och har en lägenhet att betala.
yeah... /:I


trött och sliten

erik har inte ännu fixat nått virus skydd, så det blir inget internet för mig inte.. känner mig lite handikappad. för tillfället sitter jag på bibloteket vid skolan, det är väldigt tyst.. hör någon fnissa bakom mig.
varför jag är här är för att skriva en svenska grejj som måste göras i veckan, om jag gör den bra så får jag mvg i svenska a, vilket är rätt poisitvt, jag har inte ens försökt. nåväl..
snart är skolan slut, jag är som en röksvamp i skallen.. vilket betyder ganska out of date. blää vad trött jag är.
ska snart åka hem till min smuts och tomma kylskåp på örn-äset(som erik kallar det)

gjorde ett dumt val i morse btw, tog på mig ett par jätta söta pump som har ungefär en 10 cm klack, dom är verkligen söta, men pågrund att jag tog dom kan jag inte längre känna 4 av mina tår, det gör ont och svider och är allmänt jävligt faktiskt. i morgon blir det platta skor.

uh snart måste jag dra härifrån vilket betyder att jag måste gå på mina stackars fötter.. varför måste allt som är vackert göra ont!nu drar jag, jag är trött å sliten.
hejdå

kortslutning i hjärnan

Det är meningen att vi ska ha datalektion, men våran lärare kom aldrig.. nåväl mig gör det ingenting
erik har inget virusskydd på sin dator och har förbjudit mig att använda internet där, eller förbjudit mig och förbjudigt mig, avrått mig snarare. jag har inget intresant att skriva faktiskt, bara att vi haft nationella prov i matte i morse, gick som det brukar gör för mig, .. alltså inte bra.

för tillfället är jag trött och hungrig och har inget mer att berätta idag.

En helt vanlig dag

och så var det måndag igen. kändes ganska lungt ändå, faktiskt.. jag har visserligen ett ton med skol arbeten framför mig men ändå. kan bero på solen vad vet jag.

efterskolan följde jag med cilla och jesseboi på stan, jesseboi skulle ha nån tröja från gina men det fanns inte och när dom skulle till bussen stannade jag kvar i stan, ja det gjorde jag. jag köpte en klänning och en cardigan och ett par skor, och allt för mindre än 600 spänn, men det betyder ändå att det blir lite knapert i safferiet.
fast nu när jag har köpt en klänning måste jag raka min ben.. mitt stackars vinterlurv ska bort ;), men det kommer inte bli kul.
nog om det.
igår när jag trädde in i lägenheten såg jag att jag hade fått brev av min pingu :D då blev jag jätte glad, för jag äslakr handskriva brev, det är som mer personligt än att mejla. men, min vän stina hade tydligen haft lite tråkigt när hon skrev mitt brev så det var 6 sidor långt! och med stinas lilla och kurviga stil tog det säkert en timme att läsa, dessutom var jag trött. men det var trevligt;)


det blir nog inget träna idag, har för mycket skol arbeten, jag tror att hanna också hade det så. dessutom har jag inte blivit helt frisk i varken ryggen eller halsen så det kanske är bra att ta det lite lungt. kanske att jag tar mig ut och promenerar ikväll jag får se.

nu ska jag glo lite tv sen ska jag plugga.

bye bye honey pie

En vacker dag

hm, Nu har jag gjort något igen.. min blogg är förändrad, den är röd och blå iinloggningen åså,. det var väl inte helt meningen, jag gillar inte förändringar.

det är jätte fint väder ute idag, har suttit och solat på gården och skrivit komentarer i mitt fotoalbum som jag knåpa ihop igår.. det blev inte så bra komentarer till bilderna, ganska tråkiga, man kan knappt läsa  dom heller, för det är ju faktiskt jag som har skrivit dom och silverpennan jag jag använde var lite rinnig och så.. sen har jag stavat felpå namn och shit , men då syns det att det är mitt fotoalbum i alla fall :)

elvira kom just hem med mamma , hon hade fått nya skor ;P jätte söta.. och godis hade hon också fått, det märktes runt munnen hehe..

btw, så är mitt rygg ont nästan borta.

det är så fint, våra stenplattor syns helt och hållet nu, det är ett gott tecken på att sommaren snart är här.
sommar sommar sommar .. lalalaaallallaaallaaa


ha det bra vännerdet kallas otur

Hej, nu är jag invalid.
Min rygg har gett upp eller något, nån nerv som är kläm kanske, vad vet jag. ont gör det i alla fall. måste ha hjälp med allt, men nu kan jag i alla fall gå och sätta mig någorlunda bra.
så åt helvete med ryggar och smärta och all skit som kommer med det.

i alla fall, syrran har fört över lite av sitt celine dion lyssnadende, tycker att några av hennes nya låtar är ganska bra faktiskt, tillräckligt bra att jag nyss tog fram en låt på youtube och lyssnar på det, this time heter den.

ah vad ont det gör, det är som ett evigt fyspass som aldrig tar slut, helatiden måste jag anstränga mig så att jag inte anstränger mina rygg och nedre magmuskler alls nästan, fan vad jobbigt. nåväl det är ju bara fysisk smärta, värre hade det varit om jag blev deprimerad eller nått. man måste tänka positivt, och det måste jag kanske träna lite på.

det har varit ett kasst år, har bara haft massor med ont och varit sjuk. inte konstigt att man har en permanent badring kring midjan.

jag har väl inte så mycket att berätta egentligen förutom att alla mina helg planer gick åt helvete pågrund av detta nu då.

hejdå, piss och helvete

mot pajala

nu är vi på väg till pajala nart :) det ska bli jätte skönt att komma hem, saknar ola som tusingen.
vet egentligen inte vad jag ska gör i byn, förhoppningsvis ha de bra. men någon viska i mitt öra att de var väldigt bra väder där borta, hoppas de håller i sig hela helgen. det har varit fin väder i jukkas också men de sär sinte samma sak som hemma, ;)
i natt var den första natt på länge jag fick sova ordentligt, inge snyta sig eller hysteriska drömmar om möbler. jg vaknade först när elvira smög in i rummet halv tio.så jag är väldigt harmonisk i dag. om ett plan hade störtat in genom taket hade jag nog bara suckat och fortsatt beskåda den unerbart blå himlen, eller nått.

elvira sitter på golvet nedanför mig och packar , hehe det är ganska roligt att se vad som är viktigt för en tre åring. och det är alllt möjligt från bilderböcker till flygplan, men viktigast av allt, pippi, idag är det hennes hårda pippi faktiskt.nu tror jag faktiskt att vi är redo att bege oss. så ha det bra och simma lungt
hejdå

RSS 2.0