< Till bloggens startsida

Notis

Att vara svinglad hela dagen tar på krafterna. Man orkar inte vara vaken lika länge som när man är likgiltig fast dagen blir mycket mer innehållsrik och fantastisk och det är definitivt värt att vara vaken kortare tid och vara lycklig än likgiltig och vaken längre in på natten.
Flummigt, men min hjärna slutade fungera för ca 4 timmar sen (kl 19).
Fred ut!

Vilken dag

.. Amazing! (psst, vissa har ju sett lite cupcakes idag)
Dagen har varit riktigt bra förutom detta också, flyger omkring på små rosa moln och känner mig fri! Amazing!!!

Fick Fabio i stolen idag.

Denna dag har varit galet stressig på jobbet, känner mig helt tömd på allt prat och all energi. Har hamnat i ett närmst apatiskt tillstånd och jag borde nog sova.. men, dessa jäkla men.. MEN jag måste packa för i morgon flyr jag tillbaka till min födslort! fast jag orkar inte, en spännande kombination. Våra granna verkar ha en riktigt trevlig förfest också, dansar och skrattar och spelar hög musik.
-
Jao, kan ju berätta att jag klippte en Fabio kopia (ni minns väl den berömde hunken Fabio?, klart ni gör), äckligare människa får man väl leta efter, peppearkasbrun med sitt svallande hår och den tjockaste guldkedja jag sett på länge och dessutom hade han en sån där härlig stockholmska som verkligen skär i öronen. Det var kanske Fabio Jr som tog all min energi? jag tror det.
The one and only

Eva och Adam


Nu har jag och Sanna börjat kolla på den här gamla godingen.
Eva och Adam, svin kul, emellan åt. Sanna har taggat så hårt för det här att jag nästan blir rädd.
Men det är kul, jag bli så nostalgisk.

Annars då, jo jag är frisk nu och jag åker till Pajala på lördag. Det blir kul det med.


Detektiv

Är hemma och är sjuk, givetvis magsjuka skrämmer folk mer än pesten nuförtiden. Jag har suttit och gått igenom hela helgen och gårdagens händelseförlopp för att kunna reda ut var jag fick detta olyckliga virus. Självklart är allstar en strak kandidat, vem vet vad som gror där. Fy. Men sen kom jag på! igår hände något som direkt kan kopplas till att jag fick magsjuka EN KUND SPYDDE PÅ MIG?!..
nä jag ljög, men hade likväl kunnat vara så. Min första kund på måndagmorgon berättade för mig, när jag oskyldigt ställde en av det 12 frågorna jag alltid ställer (vad gjorde du i helgen då?) och som svar fick jag : Jag har varit magsjuk hela helgen. Jag ville bara släppa mina saxar och springa iväg, men det gjorde jag inte och här är jag nu. Han hade nog ingen koll på att man ska vara hemma i minst 48 timmar efter man blivit symtomfri. Hänsynslöst självisk mot samhället kan jag också kalla det ibland. Inget att göra nu.
Kan ju berätta om min dag, läst ut alla sannas Nemi tidningar, läste ut mumintrollet och kometen, kollade skavlan och målade ett kärlekspar. Kul..

Bakläxa! (ordagrant till viss del)

Jag gjorde allt på min lista och kände mig som en riktigt bra person.. tills jag verkligen gjorde allt på listan. Och då menar jag punkten om att bli riktigt frisk eller riktigt sjuk.. jag blev sjuk, magsjuk. Så vad jag vill ha sagt med det är var försiktigt med vad du önskar dig, det kan slå in. Detta kommer i alla fall jag lägga bakom örat.

Fick för mig att vara produktiv idag


HEJ! Jag ska göra mycket idag, så nu ska jag skriva en lista. Jag har många vänner som gillar listor Sanna och Hanna är nog de mest utmärkande av dom. Ibland förstår jag tjusningen i dom, idag till exempel. SÅ här är den!


Bråka med telia (nästan klar med det faktiskt)
Betsälla varor till salongen (done)
Diska på salong (done)
Jobba på jobbet (snart klar)
Diska hemma
Städa i sovrum
Plocka lite i vardagsrum
Tvätta kläder
Laga mat (kanske kan få Andreas att göra det, ska försöka)
Måla (har haft en tavla liggandes i 6 månader nu, kanske dags att avsluta projektet)
Kolla senaste Once up on a time
Bli riktigt sjuk eller riktigt frisk (hatar denna gråzoon när man bara är lagom sjuk och lagom frisk, JÄVLA LAGOMLAND inte får man vara sjuk ordentligt heller)
Tvätta håret och göra inpackning
Kanske äta maten
.. det är något mer också, typ panta brukar eller liknande. Det kommer till mig senare.

Ja, det ser ut som en liten ADHD lista det här. Jag hoppas jag klarar av att genomföra detta idag för jag jobbar till 18 resten av veckan och jobbar helgen och då är man för trött att göra något egentligen. Jag vet, man borde väl orka göra sånt efter jobbet men det gör jag inte och så är det med det. Är ingen superwoman. Men när jag blir stor och rik ska jag ha en hushållare som tar hand om allt sånt där så jag bara kan glida omkring efter jobbet och göra roliga saker, jo och min hushållare ska vara en robot, en robot som visslar och gör hemtrevliga ljud ifrån sig.

Lev väl!


En gammal ungdomskärlekEn såndär söndag, du vet.

Blev sådär lagom bakis såhär på kvällskvisten, vilket känns jätte konstigt för jag var aldrig skärskillt full igår. Jäklars. Jag blir väl straffad bara för att jag ens försökte. Ja, jag förtjänar väl det.
-
Helgen gisk ju ruskigt fort också, vet inte vad jag gjorde egentligen. Snart går tiden så fort att man inte hinner leva förrän det är över. Men de få timmar som jag är "ledig" ikväll ska vi kolla film, jag och mina kombosar. Sen är det tillbaka till jobbet och en telefon som inte fungerar. Ja, jag vet vad fan gör man på en frisörsalong när telefonen är sönder. Hoff. Men så är det och jag måste fixa det på något sätt.
-
Nu ska jag dricka te, för det blåser så mycket och jag har ont i halsen.

Robotar har planterats i mitt hem!

Hej kan någon ge mig en ny dator? Den som jag har tär på mitt tålamod och jag vet inte hur många underliga psykbryt den har med jämna mellanrum. Tror min dator ären transformer vars enda uppgift är att göra mig tokig. Vilket gör mig alldeles varm och gosig på insidan.
-
Sanna har förövrigt blivit beroende av mario cart, hon har berättat att hon det är det hon ser när hon stänger ögonen och alla nya svordommar hon har modulerat till spelet gör mig orolig. Jag tror att det börjar bli dags för en intervention här.
-
FRED UT!!

Bara för att

Är nöjd och glad, lagom kåt och tacksam. Detta ska vi fira med en bild på denna typ:
Jag håller på att göra cheesecake med mascarpone utan mascarpone, får se hur det går :D
Snart skall jag och Sanna på bio och se Simon och ekarna, läste just ut boken så det ska bli kul att jämföra lite.
"Dimman är havets sorg och den är lika stor som havet"
Det fanns många sådana fina meningar i boken, jag kände mig nästan lite djup när jag läste den, rekommenderar den. Mysig bok om nazister, judar och sverige.

Funderar vidare


Tänker på det där, ser ganska stort ut, känner mig ganska liten idag.

Suni lundi mundi

Har haft en riktigt bra dag ute i solskenet idag. Har prommenerat på isvägen och på gyltsaudden idag, sen blev det en lite väl fin söndagsmiddag på waldorf i form av ryggbiff. Helt OK!
Tyvärr så kan inget gott komma utan en massa tråkiga saker, måste nämligen jobba till 18 i morgon fast jag skulle ha slutat 14, och själv måste jag stå också. Skyller på dagisbaciller och magsjuka. Har sånt jäkla oflyt hela tiden.
Händer inte mycket annars, vilket är ganska skönt... jo jag tvättar, inte skärskillt spännande.

Ja just ja

Sanna bakar muffins, det är som gott. Men jag ska inte äta för här om dagen påminde hanna mig om våran tävling vi hade, förlora 5 kg så fort som möjligt, vi började efter jul  men någon gång just där efter sipprade det liksom ut från min tankebana till ungefär typ förra helgen då jag blev påmind, såå. Jag har lite att stå i.

Hej PMS!

Är inte PMS fantastiskt, jag bara älskar att ha det. Blir sjukt spännande person när PMSen smyger på. Jag blir arg för minsta lilla, stör mig på allt, ser jag något eller läser något sorligt så grinar jag som ett barn, vätskefylld och svullen och jag är rent utav skrämmande för mina medmänniskor. Ja, närmst galen. Och någonstans vet jag om det men jag kan inte stoppa det. Det är så himla underbart. Love it.
-
Nej det räcker inte att man ska blöda och slemma ur sitt underliv i flera dagar i månaden nej, labil och skrämmande ska man vara samtidigt. Jag bara älskar att vara kvinna ibland.
..
Fy fan vad jag hatar min fi**a idag.

Tar givetvis min mosterroll på största all...

imag0714 (MMS)

Tar givetvis min mosterroll på största allvar, jag bara myser och myser med lilla Lisa. Och har det ganska bra faktiskt.


Helt fantastiskt!

likeaboss
Vem är du o sköna person med denna fantastiska humor som skriver frukskyktarnar på icamaxi? Jag hade så gärna pratat med dig över en kopp kaffe.

Yey! Muminhysterin fortsätter.

imag0708 (MMS)

Yey! Muminhysterin fortsätter.


Min klagan

Idag var en sån där dag då allt gick snett så fort jag satte foten utanför dörren. Kom försent till jobbet, ingen anslutning till nätet på jobbet så hela vårat bokningssystem var kaputt, bankning som inte stämmer, inga handukar, produkter som inte fungerar, vara trevlig fast man absolut inte vill eller orkar, ont i huvudet och ett tusental andra småsaker som gör livet så mycket svårare. Kallt som horan är det också.
Jag borde ha stannat hemma under mina två täcken och myst hela dagen. Men det gjorde jag inte och jag fick betala med blod, svett och tårar.
..
Imorgon börjar dagen hos läkaren.. kl 8:10
Fan.

RSS 2.0