< Till bloggens startsida

jukkasjärvi

nu sitter jag hos syrran i jukkas :), det är jätte mysigt. kollar den där mary, men har sett den alldeles för många gånger så jag är ganska less på den filmen, så jag fördriver tiden med att sitta på blocket och kolla runt lite på de breda internet..

woggie ser lagom äcklig ut måste jag säga.. i filmen  alltså.. hm

fick träffa min underbara systerdöttrar i dag också, som himla söta :)) siri har blivit en liten tjockis måse jag säga, det var kul att träffa dom igen, verkklligen. syrran och jonny också såklart ;)

jag och syrran har suttit på lulebo och bokat lägenheter i dag också, det ser ganska ljust ut ;) om det går vägen.
änn så länge ser det bra ut. försökte ringa ola ch berätta den goda nyheten men av nån konstig anledning svarade ha inte eller tryckte upptaget, så jag ringde där ås, men det visade sig att han hade repat med sina vänner.
så.. öm dom måste trott att jag ver värsta satkärringen hahahaha.. nåväl skit i de
fick tag i honom till slut och han blev glad så det var väl bra..

hehe det är ganska kul när ben stiller går och grinar när han tror att han förlorat mary.. hehe


aah vad trött jag är.. hahahahaha-... jätte trött :P

kryppling!

ja nå är det förjävligt, i dag är det min och olas två års dag, men han är sjuk jag har snitat upp mitt ben och är lagom invalid i ryggen, dessutom har jag en hosta som heter duga. men man kan ju inte få allt här i livet.
nåväl, jag ska fara till kiruna med erik, hanna och kanske ola. vi ska hälsa på syster med familj, har inte varit där sen dom flyttade, och inte ens då var jag där så alltså blir det att jag åker dit för första gången ;)

ah jag svälter ihjäl!.. men det blir god mat så det är värt att vänta

öööhh... nu okar jag inte mer.
ska sätta mig med pappa och kolla star wars. de filmerna är riktigt underhållande :)


bye

staring problem

jag vill ochså ha stora ögon och se bra.
livet är så orättvist, jag , jag blir aldrig kung.

jag ska kapa av allt mitt långa hårsvall.. och jag har köpt sex olika nagellack :D


min dag är mysig.

han har ett så fint ansikte.

Mm.. jag har inte varit i skolan på två dagar, jag har inte varit sjuk eller något liknande, bara väldigt lat. och det slog mig att jag har all jävla rätt att vara det. jag är så less, man ska bara göra göra göra saker hela tiden. det suger jag ä skol trött och anser att jag inte behöver vara i skolan hela tiden. men trorts att jag är så less så har jag gjort, eller hanna hjälpte mig faktsikt. jag blev nästan klar med min rapport.. ska fortsäta på den när vi har ätit för jag är så slut. hmm,..

sitter och kollar på gray's det avsnittet då meredtith här hög, jag gillar det avsnittet.
Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, jag väntar trillingar och ska amputera båda benen och flytta till usa och donera mina njurar .. men annars är allt bra.
jag tyckte i alla fall det var mycket som hände i mitt liv igår men i dag kan ja helt enkelt inte komma ihåg vad det var.. hmm jag har inte ätit något i dag så jag är lte snurrig, men snart ska jag äta kykling, det ska iof hanna och erik med ... men det är min blogg så det dom händer mig är det som betyder.
kollade en film igår them eller ils som den heter den var faktiskt riktgt bra för att vara en utländsk film, nu minns jag inte vars den kom ifrån, slovakien, rumäninen .. polen nått sånt var det i alla fall, det var en sann berättelse, jatte spännande och visst behövde mant erapi efteråt. yes yes.

erik gadd.. fy fan säger jag då barajag blev så himla sugen på att lyssna på v&a nyss, sundance kid, den är som mysig, det som är problemet är att det är just den kent skivan som jag inte har, och jag förstår inte varför. det är nog bäst att jag tar och köper den innan jag börjar gå i kloster ih sånt shit. jag tror nämligen inte att rock musik är till låten på såna ställen, men jag kan ju alltid skriva ett brev till påven, och det är rosa och liktar parfym läser han det säkert, för jag tror han är en liten snuskgubbe den där påven. 

hehe..norrlands guld nya reklam var bra. 
jag tror jag ska ta en paus från livet idag.. jag behöver nog det.

gonatt.

RSS 2.0