< Till bloggens startsida

bah

römpää i pajala.. hm, inte alls kul. det eda som var kul var bastukvällen i går. mycket trevligt.
ska snart fara och klippa desiré, tjäna lite pengar. det känns ju alltid bra.
jag är trött så,

hejdå

fattigt

jag känner mig oerhösrt fattig just nu, jag sitter och knaprar påde två sista hårtbrömackorna som fanns kvar i skafferiet och dricker te, det var den enda mat som fanns.
oj, nu smulade jag i ola tangentbord, nu blir han inte glad.. måste suga bort det på nått sätt. men jag tar det senare.

sitter och lyssnar på en bland cd stina gjorde åt mig med dom bästa smashing pumpkins låtarna, dom hon valde är fortfarande mina favoriter, hon ringde för typ en vecka sen, det var kul att höra av henne, hon har ju blivit så mystisk. man vet ingenting längre, å tydligen ska hennes dator suga åså..

jag läste ut "att älska som en porrstjärna" i helg oxå, otroligt intresant var den, det rekomenderar jag att du ska läsa, är lite inne på självbiografier, ska nog läsa några till :)

min buss till skolan går om 40 min och jag ar ingen anig om vad jag ska göra.. baaah, datorer underhåller mig inte som dom brukade göra.. mmm


hejdå

det är den 12 september i dag

okej jag ska snabbt gå igenom vad som hänt, skolan börja, blev brunett.. igen, vild klassfest, oprovocerat våld, läste ut the dirt den var skit bra, ola hade klassfest inte lika vild (han hokka up sebba med någon brud ;P), kollade klart how i met your mother och började om igen, blev sjuk, är fortfarande sjuk och kommande är ett historieprov.. ajajajaj
men men livet leker och jag mår bra.. typ om man bort ser från sjukdommen.

ola laddade hem top 250 på bästa rock låt, det var kit bra så den har vi nött hemma i lägenheten ;) stairway to heaven låg etta, åh led zeppelin äger.


nu vill jag inte dela med mig nå mer, ha det bra och ta hand om varandra.
hejdå

RSS 2.0