< Till bloggens startsida

jizzed!!!!!!!!

kom just från hanna och erik, har haft en verkligen trevlig afton där, fixa löshår och spelat chicago. mysigt ysigt.
öm hängde just upp tvätt, som luktade gröna äpplen... mm, sen insåg jag och ola att vråran tvätt maskin är dum i huvvet, men det är en annan femma.

ja.. öhm praktik imorgon, hoppaas jag får klippa och sånt, och inte tömma hår damsugaren. eu.

stannar nog i luleå över helgen, det var tänkt att ola och hans band skulle spela på musik direkt, men icke, dom ska fara till kiruna, där jag antagligen inte kommer att kunna förlja med (dom f******a). lite besviken, får väl lyssna på när dom repar istället. humf..


nu är jag svin trött. godnatt!

god morgon

jag sitter och äter frukost, och lyssar på almost famous soundtracket, och det är såå bra.
igår var jag med sanna på stan en sväng, nu  har tydligen monki öppnat i stan, vi var in där en sväng, och den affären är ingenting för mig, vilket är ganska bra iof för nu kommer alla tjejer i luleå mellan 14 och 25 köpa hela sin gaderob därifrån. jag kör på secound hand och hm ;) billigt och bra


måste skriva värsta histora uppsatsen, och det går verkligen åt helvete, fattar inte hur jag ska hinna till på måndag!!! fuck

nä nu ska jag sjunga och dansa för mig själv.
hejdå

Tiny dancerBlue jean baby, L.A. lady, seamstress for the band
Pretty eyed, pirate smile, you'll marry a music man
Ballerina, you must have seen her dancing in the sand
And now she's in me, always with me, tiny dancer in my hand

Jesus freaks out in the street
Handing tickets out for God
Turning back she just laughs
The boulevard is not that bad

Piano man he makes his stand
In the auditorium
Looking on she sings the songs
The words she knows the tune she hums

But oh how it feels so real
Lying here with no one near
Only you and you can hear me
When I say softly slowly

Hold me closer tiny dancer
Count the headlights on the highway
Lay me down in sheets of linen
you had a busy day today

Blue jean baby, L.A. lady, seamstress for the band
Pretty eyed, pirate smile, you'll marry a music man
Ballerina, you must have seen her dancing in the sand
And now she's in me, always with me, tiny dancer in my hand

mmmm, me like

i dag är en solig dag

i dag är en solig dag här i luleå, det känns som vår, äntligen.

idag skulle vi testa olika permanent tekninker på varanda, och jag blev det första offret, och jag ser ut som fan i håret, det blev väldigt misslyckat. hmf.

i morgon är det matte prov, fy fan för det. men jag hoppas det går vägen, jag ska ta och plugga efter middan.. mm maaat.
undra om ola är lika sugen på pizza som jag är, annars blir det nog lever biff och potatis, och det är ju heller inte helt fel.

tjaa.. himlen är blå.. och jag ska stanna i luleå i helg, hoppas erik och hanna vill spela chicago med ig då, och hoppas ola också kan stanna, det är alltid trevlig att ha nån som sover i samma säng. ja.

inget kul har hänt, jag har läst harry potter och det slår mig varje gång hur bra den är. damn! snart kommer filmen också.


mitt liv är inge spännande för till fället,
 jag vill ha gummistövlar

hejdå


jo, det brann i vårat lägenhets hus, och alla som bodde i lägenhets huset vart jallade till lulebo, förutom oss, snack om mobbing. nåväl

skyll mig själv

jag hatar det här. jag ska aldrig dricka sprit igen. aldrig. det för fan måndag.

ja, jag sitter här och försöker läka mig mage med blåbärssoppa, det funkar helt ok, men det svider fortfarande.

sitter och lyssnar på anna ternheims leaving on a mayday, det finns några låtar där som jag gillar faktiskt, tex let it rain.

åh vad ska jag göra, vad hopplöst allt är idag, och det är mitt fel. åååååååååh


jag är hungrig.

hejdå

återfall

jag har fått ett hårt återfall med simon and garfunkel.. igen, dom där återfallen verkar aldrig ta slut.

nu ska jag käka middag sen kommer sanna så ska vi göra oss fina ovh ha oss för att sedan fara till moas 18 års fest, det blir säkert trevligt. mm..

idag har jag varit och övningskört lite, det gick väl bra..

nä nu ska jag käka

hejdå

fredagen den 6 mars

jag tod just en titt i stina album sportlov 09 på hennes pixbox, och jag skrattade till jag grät. jag ser verkligen inte vacker ut, ojoj hahahaha. idag har jag bara tagit det lungt, har läst harry potter :) sen följde jag med mamma och handlade så jag kunde laga mat senare, det blev laxsås och pasta, jävligt gott. mycket bättre än den där löksoppan som jag gjode igår.. snacka om misslyckat smakade skit, usch

nu är jag trött som fan i alla fall. fast jag känner inte riktigt för att sova ännu, undra vad jag ska hitta på.
blev faktiskt lite piggare när jag kollade in stinas album, fan vad kul.


undra om man ska börja med ett eget kondom märke, "emelies kondomer" för dig över 70.. mitt namn är inte coolt, då måste jag nog tillverka ett namn eller nått. men jag tror faktiskt att det hade varit en ganska lönsamt med kondomer för 70+, kollade på något program för länge sen att könsjukdomarna stiger på ålderdomshemmen eller vars det nu var, eller så har jag drömt, vem vet

hejdå

måste sluta nörda

i dag har jag varit riktigt flitig, jag klev upp halv 11 och gick ut och sökte jobb, jag hoppas det gav resultat, för jag hade faktiskt velat vara i pajala i sommar. nå man får hålla tummarna för att jag ska få nått, jag som har skrivit cv och allt.
sen har jag skottat snö lite, och varit och hämtat skotern från kengis, det var ganska kul, min käre far och farbor försökte få igång den där skoter, du skruvade och mekade och förstod inte varför den inte gick igång till pappa såg att motoravtängnings knappen var i och allt löste sig igen. ganska klantigt faktiskt.

nu sitter jag och kollar lokala nyheter med mamma, vi ska se hur det går för den där mördaren, det är faktiskt ganska spännande. får se om dom visar det då.

btw är jag nog allergisk mot skrovmål, min mage slutar fungera total, det är smärtsamt, jag ska leva på grönsaker hädan efter. för mig och människorna runtom kring mig är det nog det minst smärtsamma..

åh i morgon ska jag laga mat, jag ska göra fransklöksoppa. jag läser harry potter igen (en gång nörd, alltid nörd) och då konsumerar dom det, å så kollade jag på per mobergs vad blir det för mat.. då gjorde han det.


alltså , jag måste nog skaffa mig en hobby, det är inte okej att sitta och kolla vad blir det för mat? om man är yngre än 40. nä nu får jag börja pöka och kröka som dom andra barnen gör, hahaha, ja en hobby är vad jag behöver.


på lördag ska moa firas, hon blir 18 nu, och amanda har föreslagit en skoter tur och grillning med tjej gänget, sen blir det nog en sedvanlig 18 års fest, med intag av kemikalier i kroppen och bada i isvaka och allt vad det heter, det blir säkert trevligt ;)

hejdå

RSS 2.0