< Till bloggens startsida

Det börjar bli den tiden på dygnet nu, hehe.

arla
...
Och om jag är vaken lite till kommer jag googla "funny cat" och garva häcken av mig.
Sen kommer ångesten dagen efter.
Jag ska avlägsna mig från datorn nu.
hehe.. he he he.. hehehhehe

Jesus!

Okej städandet pågick från 10:00 till 17:00. Min rygg värker och jag är brutalt trött, men sjukt stolt. Jag brode för tusan tagit före och efter bilder, det gick från kaos till ordning. Som ett mirakel, jag är allsmäktig och ett geni, jag behärskar kaos. Nä, ok ner på jorden, jag städade lite och det gick bra.
*
Var och lämnade blodprover idag också, det var ganska trevligt en trevlig karl tog hand om mig.. gillar när sånt händer. Fast nu har jag otroligt ont i mina blodkärl, dra på trissor, kan knappt räta ut armen.
*
Borde egentligen sova, men det blir att baka hela natten. Så går det när man är en sista minuten människa. Känns lite jobbigt, speciellt när jag inte kan fokusera. Det enda jag funderar på är jesus och om han var en bra älskare.
Jesus ser ju inte alltför sällan ganska pilsk ut i sina avbilder.

Ja men det gör ju ont!

Fan..jag har sträckt något i ryggen, damn you sopsäckar fulla med kläder!

Impulser

Det känns som att det är dags för en ny livsfilosofi.. känns lite som att jag var lite väl impulsiv idag. Ännu en sån där 'Oh, vilken bra ide jag fick exakt nu och jag agerar på den direkt'-grej som jag råkade göra idag, jag bokade en resa till Rom. Du vet den där 'den eviga staden'-staden, romulus och remulus, påven och vatikanen.. änglar och demoner boken som blev upptryckt i ansiktet på oss för några år sedan, den staden..i Italien (kan man ju också säga). I alla fall 7/6 bär det av, men ett flygplan. Maia gör det alldeles för lätt för mig att boka saker.. åh nej, stackars Johan. Nå, gjort är gjort och det blir säkert trevligt-
*
Just nu är jag i Pajala i alla fall och ihelg blir det fullt ös med dop och dansföreställning. Sedan försöker mor min att övertala mig att gå första maj tåget med henne och skrikatyplika rätt åt alla eller något. Är inte jätte sugen. Ser mig snarare som en betraktare än en som deltar i demostrationer, helt enkelt för att jag inte anser att jag känner tillräckligt strakt för något som man brukar demostrera för eller emot. Vilket egentligen är väldigt trist och nästan lite sorligt. Får lösa det på någevis, men det är ett senare problem.
*
Ett problem som däremot måste lösas, ganska omgående är kartongbelamringen som pågår på övervåningen hos päronen, det är mina flyttkartongen och läget är ohållbart. Med andra ord, jag har att göra i morgon.
*
Godnatt!

Ett ont måste

Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag verkligen ogillar att prata försäkringar och att sitta i telefonköer! Jag blir tokig. Men det är ett ont måste.. ja det är det.

Jodu!

Jag och Stina gjorde ett besök på Maias jobb idag. Vad gjorde vi där, jo, bokade en enkel biljett till Hangzhou. Ja jävlar, nu är det på riktigt detta. Skrämmande och spännande, insåg just att det mest passande soundtracket till mitt liv just nu är "leaving on a jetplane". Har helt galet mycket på gång nu, mitt nya liv i Kina är bara en liten del av det. Kaos!
Hangzhou by night!
...
Men som sagt, det där är senare, nu är det lite annat som händer... hmmm

All buisness när Siri är i farten, hon han...

imag0849 (MMS)

All buisness när Siri är i farten, hon handskas bättre med mac än vad jag gör ;-)


Mor min

Jag och mamma står och väljer vilken film vi ska hyra på komsum, och vi läser handlingen på Bad Teatcher när mamma utbrister: Ha! det låter ju som en beskrivning av dig.
Vilket fick mig att undra, vad tror min mamma om mig egentligen? haha nåväl.
http://www.youtube.com/watch?v=VihlsPKMh4U

Alldeles för sent börjar jag göra mig fin ...

imag0819 (MMS)

Alldeles för sent börjar jag göra mig fin för årets påskfirande. Ses i dimman!


Vältrar mig i sannas konst från högstadiet...

imag0818 (MMS)

Vältrar mig i sannas konst från högstadiet. Hon hade en klar uppfattning om vad hon kände för nazisterna. Kissa kissa, sparka sparka osv, haha kul.


Det är de små sakerna ;)

Det är kul, var tvungen att dela med mig som den goda medborgare jag är.

Ännu en gång packar jag ihop mitt liv och ...

imag0799 (MMS)

Ännu en gång packar jag ihop mitt liv och drar vidare. Skönt att jag denna gång inte har så jäkla mycket saker, det underlättar massor. Saker är besvär. Nåväl porsön och galningarna på docentvägen 28 har behandlat mig väl och det har sällan varit tråkigt, men nu är det slut. Nu är det norrut jag ska och senare åt helvete österut, skräck blandad förtjusning absolut. Men just nu är det oviktigt, vill bara norr nu.. men snart så, då kommer jag ;-)


Arbetslös, ett äventyr.

Idag har jag fått uppleva min första dag som arbetslös, egentligen är det dag nr 2 som arbetslös men någonstans i mitt stilla sinne fick jag för mig att måndag var söndag så jag missade helt enkelt min första dag som arbetslös. Jobbigt när sånt händer, när man missar dagar som är meningen att vara någon sorts milstolpe i ens liv. I alla fall, min första dag som arbetslös någonsin, i hela mitt liv och det är självvalt så det känns inte så farligt.
Jag hade inte på någon väckarklocka (bara det kändes avigt på något vis) utan vaknade av min granne som lekte hendrix ovanför kl 11:00... fick en liten ångestattack sen steg jag upp, kollade dålig förmiddagstv sen åkte jag till stan med min vän Sanna (som förövrigt har kommit fram till att hon är världens lataste student) med målet att luncha och köpa saker på claes olsson. Så vi börjar med att luncha.. som blev fika som resulterade i att vi helt enkelt satt och lunch/fikade i nästan 4 timmar, jag har aldrig under hela mitt snart 21 åriga liv haft tid att göra det. Det var magiskt. Prova det gör dig till en bättre människa ;)
Jo jag tänkte lämna nycklarna tillbaka på jobbet.. men jag glömde dom hemma.. någon som är förvånad?!
Sen strosade vi lite på stan köpte det vi skulle köpa och for hem. En fantastisk dag, jag kommer verkligen sakna att bo här på ett vis, tänk själv att alltid ha tillgång till det bästa umgänge någonsin. Men nya äventyr hopar sig och jag är ganska säkert på att sällskapet var jag nu är påväg till också är förstklassigt.
Jag och Sanna fick även leva ut drömmen om att vara en blond disney prinsessa på åhlens. Var bara det att hålet var på en lite besvärlig höjd, vi fick liksom huka oss och ha oss. Tänk er gloryholehöjd.. egentligen hade man nog kunnat använda den där som ett gloryhole, ett mindre anonymt hål bara, för sådana som inte är så spänningssökande utan vill se vem det är som suger av dom. Dock är det ju det som är grejen med gloryhole att man ska vara anonym, för om det är en tandlös gubbe med halva ansiktet fullt med vårtor och resten skägg så vill man ju helt enkelt inte veta. Nåväl.
-
Så var det med det, nu ska jag äta pitepalt.
Hejdå

;)


RSS 2.0