< Till bloggens startsida

Tankar om en koffert

Jag har blivigt besatt vid tanken av att äga en koffert, jag vet egentligen inte varför, men min teori är att jag läste om koffertar i Harry Potter och gillade tanken vid dom. Sedan gillar jag hur ordet låter somnågot gammal och klingar ganska torrt,som när en gamling smackar med sin tandlösa käft och saliv prduktionen blivigt dålig. Det är som fint på något sätt. Jag hade använt min koffert till ett vardagsrumsbord om jag hade haft ett hem... eller en koffert.
Detta är ett murmeldjur, men båda jag och Sanna tycker att murveldjur är ett mycket roligare artnamn.


Saker jag inte visste att jag skulle göra.

Det här med att bo tillsammans med vänner är alltid lite mer spännande,speciellt om en av dom heter andreas. Jag fick just en påminnelse på mobilen att jag ska: få balle hela dagen (hos vem ska vi inte tala om), ja vad ska jag säga, inget jag hade planerat in.. men det är ju bra att någon har koll.
-
Vi har inte direkt släppt det här med disney än härpå docentvägen heller, vi ska kolla igenom alla klassiker :D, vi har hunnit se snövit och dom sju dvärjarna och kejsarens nya stil, snövit är ganska skumså jag satt mest och hånade den men kejsarens nya stil är kul, om ni inte sett den, se den.
-
Men imorgon är det roliga över, jag ska jobba till kl 21.00, jag gråter på insidan, men någon måste och denna gång föll lotten på mig.
-
Men nu ska jag dricka te och låtsas att imorgon inte kommer.
-
Godnatt 

Bitter tjej

Dålig ide att vara ute just nu.. fitt väder.

Jag är ganska irriterad just nu.

Jag har varit hos doktorn mest hela morgonen, han hittade inget direkt fel med mitt knä, men vi ska göra en till undersökning, vilken går ut på att han sprutar in en blockad i knäet, jag får kuta som en galning och sen får vi se vad som händer. Tydligen kommer det göra ont som satan sen när blockaden släpper, jag ser verkligen inte fram emot det alls. Men man måste, ett ont måste.
Sedan måste jag få berätta vad jag absolut hatar. När kunder bokar av tid för en behandling som tar ca 3 timmar och sedan inte dyker upp, när man sedan försöker nå denna så har hon gett ett nummer som inte är i bruk. Jag är svin irrirterad. Varför gör man såhär?, jag förstår verkligen inte, om man nu inte vill ha tiden kan man alltid avboka den istället för att bara inte dyka upp. Hoff. Jag börjar bli trött på sånt här. Folk är idioter.
-
Mina kära sambos kom hem från Paris igår, det känns väldigt trevligt att slippa bo själv, och så kanske man börjar äta bra igen då, är svin dålig på att äta ordentligt när jag är själv, blir mest fil.. och det beror endast på att jag är lat. Jag fick en fin present också, en mimmi brevid ett eiffeltorn, mycket fin, det ska pryda mitt för tillfället ganska tråkiga och stökiga rum.
-
Annars så händer det inte så mycket, jag har lila hår, det blir bara mer och mer lila för varje tvätt, undra var det slutar :D spänningen är olidlig.
-
Hejdå

Ticka klocka ticka

Faster studerar Aili
Sådär härligt skabbisch efter bröllopet
Detta såg jag, så jäkla söt med dubbelhakor, pöskinder och gott luktar hon.
Det härär Ailis mamma, alla säger att Aili är lik son mor, det tycker jag också.
Hanna ser lite galen ut här,men oftast är hon ganska mycket milf tycker jag.
-
Går igenom lte bilder i väntan på le sambos, jag tror mina brownies blev awsome,
jag följde nästan receptet till punkt och pricka (nästan ät dock ordet, jag är hopplös)
Vänt, vänteli vänt!
Hejdå

provar mig fram

jag sitter och väntar på att diskmaskinen ska bli klar, så jag kan börja baka.. jag vet inte vad det säger om mig.
i för stora skor mina vänner.

Kollade lite film

Kollade just filmen blue valentine, ja vad ska jag säga, den kändes. Efter att ha kollat en massa våldsfilmer på senaste var den här ganska annorlunda, men man måste ju se sådant som känns också. Mycket välspelad,lite seg men ganska bra ändå,men jag kommer aldrig se den igen. Det var för bekant på något sätt.
-
Tänkte att jag ska baka lite brownies, bli lite huslig av mig. Det är en fin egenskap, att vara huslig, synd att det inte faller mig naturligt. Då måste jag anstränga mig mycket mer för att göra det ombonat och välkommet i hemmet. Men jag tänkte anstränga mig, så mina sambos blir glada när dom kommer hem från deras äventyr. Men det är först imorgon så nu kommer jag nog sätta min röv framför srafliet och fortsätta kladda med färg.
Måste bara hitta passande musik, annars går det inte.
-
Usch, jäkla film, nu är jag fylld av obehagliga tankar. Ibland är jag för lättpåberkad.
Nä, det är bara att dra på sig yllesockorna och förbereda sig för den mörka vintern.
Nu måla.
-

Uttråkad

Jag är uttråkad. Hollywood fruarna gör det inte för mig. Jag har jobbat, diskat, lagat mat, dammsugit, skurat, målat, bytt sängkläder och gått med sopor, men sen då?
Ringde ett ganska pinsamt samtal till a-kassan idag också, blev nojig över att jag inte fått några räkningar på länge, så jag ringde dit, men det visade sig att jag har valt att dom ska betalas med autogiroförtyp ett halvår sen. Jag har verkligen noll koll ibland. Nåväl, nu vet jag.
Jag hade behövt en hand modell. Det ska nog gå och fixa,men jag tar det senare.
Kanske går och sover rent utav.
Hejdå
Målade lite till, fulmålade.


inga taggar utåt idag nej

å fredag, denna lycka! ledig i två hela dagar, och inget planerat. jag ska bara göra sådant som jag tycker om. dessutom väntar min kära fru där hemma med middag, vin och ostbricka, kan jag klaga?
oj vad mysig jag känner mig. undra om musiken i salongen hjälper till, var och köpte simon and garfunkel the collection till jobbet. dom låter som ena riktiga mysgubbar, så det är väl inte så konstigt.
ja vad säger man, mer mys åt folket!
hejdå

spökdjur

långsamma dagar här på jobbet.. just idag gör det inte för jag är ganska så himla trött, behöver egentligen en powernap, men nej. min mage har dock börja bete sig konstigt, det är som om den talar till mig, skriker och tjuter, vem kunde ana att tarmar kan göra så mycket ljud från sig.. inte jag iaf.
men i morgon är det fredag och det är bara fantstiskt! blir ostbricka och grejer, måste ju ta ett ordentligt farväl till mina sambos som ska vara och nosa i paris. är väl lite avundsjuk, men vad gör man.
min kära kollega emma smög just förbi mig och gav mig ett pillemariskt leende, måste nog vara på min vakt idag.
hejdå

så här tror jag att jag ser ut idag. jag trivs.

119 miles an hour

nu har jag en massa ideer som snurrar i skallen!!!!! AAAAAAAAHH!!!! vart ska jag börja? och borde jag vara rädd för ryssar med kpist?!?!? AAAAH, jag vet inte?!?!
ok, pajala leverar i sällskap iaf, stina sätter griller i huvudet, hanna och erik sover?!, maia peppar mig ännu mer att fortgå med mina planer. känns bra.
men snart åker jag tillbaka till luleå med ett stycke wii i bakfickan, här ska det golfas. det blir kul.
har lite saker att ta tag i där borta, plugga bland annat.. och lite andra saker.
kan ju berätta att jag har tagit ännu ett steg ut i vuxenlivet idag, jag har börjat pensionsspara, har du?

starka män lämnar avtryck

har anlänt till pajala nu, och här diskuteras det män med övernaturlig styrka (dubbel muskulatur och dubbelt så tjocka senor enligt sällskapet). det har tydligen funnits en hel del män av den kalibern här i krokarna. tydligen var min morfars bror och en ordentlig karl, helge som var 2 m lång och händer som dasslock. han hade också en suparvän som han brukade umgås med uppe på berget (i ullatti) , han kallades lillaxel och var dvärg (eller väldigt kort var han, om han var dvärg eller inte är relativt). dom var tydligen som ler-och långalm, och storhelge var lillaxels eviga beskyddare.
en fin liten historia tycker jag. blev några till om gamla lumpar kamrater och bröders kompisars vänner osv, hur dom kommer ihåg allt är för mig ett mysterium, men jag gissar att sanningshalten i historierna minskar ju hetsigare diskussionerna blir och när viljan att bräcka den andre segrar över förnuftet. men det är underhållande.
denna man kom också på tal, ställbergjätten/ grängersbergsjätten
fascinerande.
nu blir det film, bröllopsduellen.. nå, dom har iaf väl fönade hår.
hejdå

att resa

idag smiter jag från luleå och vänder min blick mot pajala, är lite sugen på en storslagen entré a la darth vader.. måste bara få tag på en orkester och en mantel, hur svårt kan det vara?
johan glans har dom mest fantastiska ideér ibland.
annars lullar jag lugnt på här borta i världen, sannas mamma och syster har kommit och hälsat på så jag och mina sambos har sovit besticklåda inatt, funkar helt ok om inte andreas skulle haft helt okontrollerbara gasutsläpp om nätterna. sirpa och alice lånade mitt rum, där av det konstiga sovarrangemanget.
pajala idag, kommer tillbaka på tisdag morgon. har som vanligt skit mycket att göra, många att hälsa på, men det är kul att vara sysselsatt när man är ledig, då sover man inte bara.
måste ringa stina.. undra vad hon gör där borta i kardis?!
hmmm
hejdå

känner mig nästan lite pryd

sitter och fördriver tid på jobbet, och fick för mig att se vad texten till RHCP's purple stain handlar om.. jag vet fortfarande inte vad den handlar om (orkar inte sätta mig in i det).. men ibland kanske man inte borde läsa texterna till låtar om man inte vet med säkerhet att det är rumsrent.
-
To finger paint is not a sin
I put my middle finger in
Your monthly blood is what I win
I'm in your house now let me spin
-
usch, mens?!
aja..
-
väntar på sanna, hon ska komma och hålla mig sällskap och sen ska vi på lunch, vi ska på ica och köpa sallad, guds gåva till oss lulebor som jobbar i stan. salladen är helt fantastisk.
-
hejdå


glee och girlpower

jag har lagt krisen på hyllan för idag, blev alldelse matt och likgiltig så jag bestämde mig att tänka på annat, och annat är lika med glee. den är bra, glee får mig att vilja bli en broadwayartist.. det kommer dock aldrig hända och den längtan kommer svalna så fort vi kollat igenom säsongen.
kul grej, jag och sanna har synkad mens.. det är fruktansvärt skönt, för vi är riktigt bra på att tillfredställa våra sjuka cravings som båda tydligen lider av. äntligen någon som förstår mig till fullo. alla kvinnor borde ha en annan kvinna vid sin sida under denna svåra period. det är fint, girlpower!!!!
men imorgon måste jag stiga upp i tid. så, godnatt.


livet är hårt

det stavas livskris mina vänner. och det är inte kul.


att tänka väldigt långsamt

jag har något konstigt baksug i huvudet idag, vilket gör mig ofantligt trög verkar det som. fast jag jobbar fortare än vanligt.. vilket är jätte konstigt. har blivigt sjuk, och som vanligt inte tillräckligt sjuk för att vara hemma från jobbet, utan bara lite hosta, lite snorig och lite trött i kroppen. men jag gnäller som en man, för det är det jag gör när jag är sjuk. tur att jag bara jobbar till 14 idag.
var ute och prommenerade igår kväll, det var verkligen jätte mörkt och såg knappt två meter framför mig, kanske inte borde ha valt att gå i skogen dock, men det kom jag på först halvägs in. annars gillar jag mörker, har fått för mig att jag blir osynlig, sen hade jag laddat in ny musik på telefonen så jag låtsades att jag var med i en musikvideo. jag tror alla gör det, det är bara jag som är dum nog att erkänna det. jag blev inte våldtagen och jag trampade inte i hundskit så den där prommenade var faktiskt ganska lyckad, om man bortser från att jag blev sjukare..
jag längtar hem till min partner i brott, vi har nämligen en halv säsong(säger man ens säsong, känns jätte konstigt) av glee att mata igenom.
nä, nu ska jag göra lite kassarappoter och räkna pengar (vilket jag är lite irriterad över, för jag anser inte att det ska ingå i mina arbetssysslor)
hejdå

vad sa du?

jag har inte haft så mycket vakentid detta dygn, 7 timmar ungefär, usch om mamma visste skulle hon nog slå mig lite. har fått världens pajalaabstinens, att krypa upp på vindan hos mamma och pappa och försvinna ett tag. men jag måste ju få berätta att jag har det väldigt trevligt här i lule annars, allt är upp och ner och jag har helt ärligt börjat fråga migsjälv vad jag egentligen håller på med, men va fan, det känns bra än så länge.
jo söka jobb ska jag, morgondagens projekt. spännande..

RSS 2.0