< Till bloggens startsida

Torsdagkväll

"Huvudvärk, jag befriar dig! Du är fri, fly ut i världsrymnden".. önskar det vore så lätt att bli av med huvudvärk, visst tabletter,men den kommer alltid tillbaka. Finns ingen undanflykt.
Är tillbaka i Pajala för en kort sekund för att fira min mor som fyller 50. Jag ska baka saker, det är jag ganska bra på. Pajer och kakor får det bli.
-
Annan kul grej,det är prick en vecka kvar till vi åker till Rom. Längtar som tusan till solen, god mat och vacker arkitektur.
-
Jepp.
-
Men man uppskattar inte sömn så mycket som när man har ett tryck bakom ögonen och när man äntligen får sluta dom, så godnatt!

Konsumtion

Jag.Vill.Slösa.Pengar.På.Mitt.Utseende.Och.Min.Garderob. AH. Döm mig om ni vill men jag vill köpa saker, låta kulorna rulla, köpa kläder från fjärran länder som barn knåpat ihop, köpa köpa köpa... KÖPA SAKER, till saker kommer ut ur väggarna, JAG GILLAR SAKER!
Jag äter godis också. Jag är en vidrig människa.


Siri och Elvira. Stans sötaste blondiner, ...

imag0866 (MMS)

Siri och Elvira. Stans sötaste blondiner, brukar youtube till dess fullo. Eric Saade och trassel är huvudsökningarna idag :-)


Johan i ett älgtorn. En av många saker vi ...

imag0864 (MMS)

Johan i ett älgtorn. En av många saker vi utforskade förra helgen. God jul.


Tråkig helt enkelt

Jag är inte ens i närheten av spännande just nu. Fränt.

I alla fall, är i jukkas just nu. Anlände från kiruna idag, kul med jukkas men halvkul att lämna Johan kvar i stan. Men det var ohållbart, han uppskattar inte att jag pillar honom med ett blött finger i örat när han ska plugga.

Nu ska jag vända på dygnet igen, upp halv åtta och föra le girls till skola och dagis sedan blir det lång prommis.

Som ni ser är jag helt ospännande, som jag sa.

Jag drömde om mandingo (mannen bakom) och att jag blev biten av en jätte insekt och blev förgiftad. Det är dock spännande. Men mer ingående kan jag inte bli för jag minns helt enkelt inte.

Nu är iaf nästan alla papper klar, visum papper alltså. Hur länge tog inte det? Fy faen.

Komplex

Har skickat in mina första kassakort till a-kassan, det känns som att jag ligger på samhällets botten nu, uäck. Hör bara, arbetslöshets-kassan... ungefär lika osexigt som havgregrynsgröt. Inte för att jag ser ner på folk som måsta gå på a-kassa, det finns ju faktiskt inga jobb nyförtiden. Men jag har komplex, jag vet inte vad dessa komplex kallas, men jag har dom.
-
Snart ska jag till vårdcentralen.. igen. Det blir säkert kul.
Håller även på att försöka packa, bara det att jag måste packa för obestämd tid. Jag kan inte ens packa för en helg, så detta är en utmaning. Mina väskor tyckas vara alldeles för små, sedan när jag ska försöka bära dom så går det inte. Och jag måste kunna bära dom, för jag har ingen bil eller körkort. Mer komplex där.
-
Tiden springer iväg, och jag har mycket att gör.
-
Lunch står på schemat nu.
-
Adjö.

Ppp..ppp

MJ1271
Fick kursplanen för mina kommande studier igår, jag fick lite panik och dödsångest. Men vi lämnar det nu. Halv taskigt väder idag, men jag tänker ändå snöra mina löparskor och ta mig ut, någon sa att det är bra för mig och det lät rimligt.
Gårdagen spenderades hos min vän Hanna och min brorsdotter Aili, det var kul. Fick skratta en heel del. Hann träffa Stina en kort stund, också det väldigt trevligt.
Imorgon är det förhoppningsvis sista besöket på vårdcentralen och så åker jag till kiruna. Dit längtar jag nu, fredag och kiruna.

Huvudvärk

Nu sitter jag och tänker att jag verkligen borde börja träna, eller fortsätta med det jag och syrran startade för några veckor sen. Jo jag ska ta tag i det, jepp.
Ska snart till Hanna och Aili, igen. Far min ska skruva ihop hennes cykel också..
Har brutalt ont i huvudet igen, det är synd, det gör mig trött.
Det har hänt massor med saker idag, bibliotek och vårdcentraler som jag hade kunnat skriva massor av spännande och inteligenta saker om, men jag orkar inte.
Så..

I kjoltyger

Jag ska börja använda klänning mer, det är ju hur skönt som helst. Fläktar bra mellan benen. Fred ut!

Direkt från sängen till er.

Fan..nu har jag kollat alla avsnitt på new girl. Jag rekommenderar serien varmt, den är rolig. Absolut något man kan ersätta how i met your mother med. Okeeej, idag händer lite saker (med tyngd på lite), jag ska klippa lite hår och umgås med Hanna.. först ska jag bara kliva upp och ta en dusch.
Jag har också beställt nya sommar skor och en klänning, vilket känns jäklit avigt då det kom 20 cm snö igår, men jag gjorde det,hoppas dom hinner komma innan rom,rome romaa ai ai.
Öm, hejdå.

Det är JAG!

Jag vill.. 'se på mig, åhå en hamn i stormen'

New girl

Hehe, Emil har fått konkurrens om internet. Jag tror inte att han uppskattar det. I alla fall, nu ska jag börja glotta en ny serie New girl, säkert kul. Ja pajala är en väldigt lugn by, det finns massor med tid att kolla serier på. Peace out!

Woot?

MJ1243
Jag håller på att lära mig om datorer.. jag tänkte nämligen klara av det själv, köpa en dator som passar mig alltså. Men det är så svårt och så fruktansvärt ointressant.. jag vill egentligen bara gå fram till någon (min bror) och säga: Hej, hjälp mig! Jag fattar ingenting!
Istället sitter jag uppe med sidor var det står saker om RAM-minnen, Processorer, hårddiskar, grafikkort... alltså, jo. Detta ska nog gå, sen måste den vara snygg och lagom billig också. Min dator.
-
Nu film och fredagsmys med päronen. Oj så mysigt ;)

Tillbaka, eller tvärtom

hmm.. det börjar bli lite av en specialitet att inte bo på samma ställe längre än 3 dagar. Nu är jag tillbaka i pajala och en hälsoundersökning som väntar. Hoppas jag är frisk, aids och pest fri, så kanske man får komma in i kina en vacker dag. Jepp.

RSS 2.0