< Till bloggens startsida

emelie och ola var på gatufesten i luleå idag

ja det var vi, vill ville kolla läget, et var ju en massa band som höll p å spela.
 inte för att jag minns vad nått av dom hette men men..

det var kallt och det var en massa ungdomar som var onyktra och ola tyckte att man behöver ha åldersgräns på vissa kläder, jag höll med. en del små barn såg verkligen ut som om dom trånade efter en våldtäcksmans varma famn.. suck, vars är vi påväg.

jo sen kände olaatt han var i hollywood, han såg chad michael murray och killen från juno. jag såg också killen från juno, det var väldigt likt.. jo sen blev jag erbjuden att hångla med en tjej.. men jag tackade nej, hon var inte riktigt min typ och så hade ola kanske tagit lite illa upp.. hon hade rosa jacka, men annars såg hon ut som en karl, huu

nu är vi hemma och har poppat popcorn och jag ska snart gå och koka varm choklad, vi ska kolla film, bedtime stories, mysigt :)

i morgon blir det stadsmaran.. det gör mig lite bitter faktiskt, en underbar dag till spillo. bara för att man ska få G i idrott, bah..

nä nu håller ola på att få spunk på gitarren, är nog bäst att jag kokar den där chokladen.herrå!

moment 22

elli läste just i aftonblade att kvinnor skuldbeläggs för att dom kombinerar moderskap med arbete, och kvinnor utan barn blir åsidosatta och borträknade för att dom inte är mammor..

kanske är det så, i så fall är det ganska surt.. för det enda som återstår för kvinnor att vara utan att bli hackade på är hemmafruar, kanske inte så jätte kul..
fan vad bitter jag blir,..


men i dag var jag i alla fall på ikea med mamma och syrran, det var faktiskt roligt, jag köpte ett grytlock, en diskborste, en sköljagrönsaker grejj och fyra vita handukar.. kanske inte så givande men det var mest kul för att man fick gå omkring och planera vad jag hade velat ha i min och olas nya lägenhet, det finns så mycket fint på ikea.


min vänster fot är iskall, och nu klagar min mamma och syster på mitt hyfs..
humf


men jag lärde mig vad moment 22 betyder..
det är nästan lite moment 22 över det där kvinnoproblemet som elli läste om i aftonbladet..

nu tänkte jag till, :O

hejdå

sjuk 2!

jag tror jag håller på att dö. eller i alla fall att jag har typ svin influensan eller nått, är fortfarande sjuk. jag försår inte.
det gör mig lite ledsen faktiskt..

sitter och kollar family guy, det är riktigt underhållande. å jag älskar sjuka tecknade serier..

jag har inte gjort någonting ända sen fredag, har suttit  hemma och tyckt synd om mig själv.. kollat ut genom fönstret på det underbara världen,.. eller jo jag gjorde faktiskt en sk i söndags.. jag läste ut i cirkelns mitt av dan brown, den var bra som för väntat.

jag stirrade just på ola utan att blinka en onormalt lång stund.. hehe, det var kul

shit jag måste bli frisk, jag börjar bli creepy här.. ops


nåväl, sitter och väntar på mat.. det är i alla fall nånting att göra..


gud vad trött jag är, hejdå

sjuk

fans fitta så sjuk jag blev, nu fuckades alla mina planer upp. nu ska jag sitta hemma och kolla film och dricka te och äta soppa, hoppas det går över fort.

ja, det är väldigt varmt ute, solen skiner alla är glada, stan är överfylld på personer. och allt är underbart, förutom att jag är sjuk då.
ola ser ut som en vilding, hans hår står åt lla håll, hehe


nä nu ska jag snyta mig,
hejdå

nakenhund

det brinner hetsön.. igen, kollade ut genom köksfönstrer och såg att hela hertsötorget och forbollsplanen var rök dränkta, antar att det elads i en skog eller nått, det luktar i alla fall som det.
annar är det fint väder, jag och ola har knallat omkring på stan när han hade håltimme, jag fixade min klocka som varit utan batteri i ett halv år snart. å det är ju trevligt att ha en klocka som går.

nu har jag anmält mig och ola till en trafikskola, så kanske man får ett körkort så småning om. det hade ju varit trevligt. 

jag har ingenting att göra.. förutom matte som jag verkligen skulle behöva plugga, har prov imorgon.. får se hur det går. i alla fall så åker jag till byn i orgon.. igen, då ska jag övningsköra, plugga osv..


i dag har varit en lyssna-på-anna-ternheim-dag. det är mysigt.

och jo, jag ska ju döda! våra tv-kanaler fungerar fortfarande inte.
jävla comhem.


men nästa vecka bli det att gå på bio ;) änglar och demoner, har verkligen sett fram emot den filmen, men inte lika mycket som erik.. tydligen :O haha


måste ta mig till en tandläkare.


hejdå

huff

det var ett röktäcke över hela pajala igår natt.

RSS 2.0