< Till bloggens startsida

lördag

jag har träningsvärk i heeela jävla kroppen, jag går som om jag hade haft en lyktstolpe i röven och gör mig frustrerad.
har inget planerat idag, ska läsa dramat romeo och juliet, och gullivers resor i helg, eftersom jag måste. det är inge kul, jag hatar det. allt detta ty och ack ,icke , meningar som fortsätter i det oändliga. fan för gullivers resor. romeo och juliet är en annan femma, det går svin fort att läsa den, läste halva boken på bussen till byn i går.

idag ska ola och hans vänner spela på krogen i pajala, hade velat lyssna men har inga pengar eller åldern inne, så jag ska väl läsa i stället, vilket inte är så kul.

men jag ska erkänna en sak, jag har gjort en facebook, vilket var helt onödigt eftersom det är trisst och jag fattar inte vad man egentligen ska göra där. men, sånt är livet. jag gjorde den för att en väldigt framgångsrik frisör sa att man kunde kolla bilder från deras olika visingar, men jag har inte hittat hans facebook så, det var det.

just nu sitter jag och kollar miami ink, jag gillar att kolla när folk gör tatueringar, fast det där programmet handlar lite väl mycket om tatuerarnas liv runt om kring. fast jag får bara kolla på miami ink och liknande program när jag är ensam, för alla andra jag känner hatar sådana program. det är lite synd om mig när det kommer till tv, ingen förstår mig ;P
oh jag får sån himla lust att tattuera mig :D ska bara komma på vad det ska vara, är ju bara några månader kvar till jag får tattuera mig :O lalala


hejdå

hejja annelie!

jag har spytt som ett odjur i veckan. det är vad jag har gjort, världens bästa fasta, mahahaa. nä fy fan säger jag då. och nu kan jag inte längre skryta med att jag inte spytt på 10 år, fan vad trisst.

jag fick kontakt med  yttre rymden i tisdags (innan jag blev sjuk), jag fick veta att stina lever. vääldigt spännande.

fan, jag som har haft så mycket tankar nu under veckan, och när man vä sätter sig framför datorn så är allt borta, shit.
åh, jag höll på att få en stroke och hjärtattack när jag klev upp i torsdags och tänkte sätta på tv. DET GICK INTE. den var störd, visste inte vad jag skulle ta mig till, å datorn är störd man måste hålla på och rycka i morderkortet eller vad det nu finns i datorer för att det ska funka, och jag vågar inte gå dit och pilla. och olas telefon har gått sönder.
så där stod jag, magsjuk och jävlig med hinken i ena handen och sex and the city säsong 5 i andra och hyper ventilerade. men tillslut fick jag igång den, efter mycket om och men. det var en hemsk upplevelse.

oh, igår var jag och hämtade mina nya brillor, dom är fantastiskt coola också. jag ser riktigt smart ut i dom.

jag måste få berätta om mina skor, mina fina gröna nya addidas skor, som glittrar i solens ljus, dom är som en mjuk kram som tar hand om mina fötter, helt fantastiska. elvira älskade dom också, hela förra helgen hade hon på dom och lekte pippi. svin söt.

ola och hans band, "det yngre" bandet ska spela på järnverket(har jag för mig att krogen kallas numera) nästa helg, och det är ju trevligt. förutom för mig, för jag är inte 18 än, och sverige har man nått stört som kallas åldersgräns och shit, fy fan jävla skrutt balle. kommer aldrig få höra honom spela, innan 13 april, som visserligen är snart, men inte tillräckligt.
kanske våldgästar deras rep i morgon om jag ids, mehehehe.

uh, rapar okontrollerat just nu, har druckigt läsk i dag, not very smart no.. tur att jag inte behöver uppföra mig eller verka sexig idag då.


jag och annelie ska till stockholm i vår någon gång. så jag måste spara en massa pengar och så. bara ett problem, annelie är nykär för tillfället så hon är i pello och utför någon sorts älskskog så det går erkligen inte att få tag i henne, och jag som vill bestämma datum till när vi ska boka tåg eller flyg eller vad det nu blir. får försöka i morgon.
men det är kul att annelie är nykär, jag brukar sitta och hejja på henne.

hejja annelie, hejja annelie, hejja hejja hejja.

så brukar jag tänka för mig själv.

nä nu ska jag ta och surfa vidare på detta enorma nät av möjligheter som verkligen inte kan hålla mig sysselsatt länge.hejdå!

lite stressigt kanske

det hände en hel del igår faktiskt, dagen började med att gå på min farmors begravning. jag tyckte ett det var en väldigt fin begraning förutom det första pslamen som spelades just innan allat skulle börja. den lät som någonting som skulle ha spelats när man når bossarna i zelda på nintendo 64. jag satt där på kyrkbänken och tänkte: waht the fuck? är det här 'the final boss' eller nått?!
men det var det ju förståss inte, utan en bergravning. kanske kan man dra vissa likheter, men vi blev inte utsatt för ett par monster händer som slog på en bauta trumma, eller en brinnande drake som försvinner i små hål i marken. vilket var tur, men jag tror nog att en bergravning är mycket värre.
efter begravningen åkte vi alla till kengis och vräkte smörgåstårta och samtalde. det var trevligt i alla fall.

sen när jag kom hem var jag snabbt tvungen att byta om och sminka mig, för att sedan fara till abf där jag,sanna,annelie och moa hade ordnat en överaskningsfest för amanda på hennes arton års dag. det blev en lite underlig omställning från begravnig till fest, men allt går om man vill.

så vi åt en fin liten middag, och delade ut lite presenter, sen fick amanda ludo av oss, eller fia med hutt på svenska. så där satt vi och hutta, och jag måste säga att det blev kanske lite väl med sprattel vatten för min del, kvällen efter det är nämligen ganska luddig. vi dansade i alla fall det vet jag. men jag måste säga att killarna i byn är ganska dåliga på att ta för sig på dansgolvet, vad är det för sätt?
jo jag tillade hårt på arslet också, när jag skulle vara och hämta tårtan, som tur var det innan jag hade hämtat tårtan, men jag kommer få ett rejaält blåmärkae tror jag, ett som sträcker sig från slutet av ryggen ut på min högra skinka.
det gör brutalt ont.


så idag klev jag och sanna upp halv nio för att vara och städa där i abf, det var verkligen inte en trevlig upplevelse, fy fan säger jag då. folk kan vara sviniga kan jag lova, men ingen hade i alla fall spytt inomhus men parkeringen var en annan femma. dessutom hade annelie stängt av telefonen, eller vägrade att svara i morse. så jag var tvungen att prompa dit också, stod och psykringde på på dörren till hon öppnade. hehe, rätt ska vara rätt alla ska täda upp skiten. fast det var faktiskt mest andré som städa, men det är nte vårat fel att han städar så snabbt.

efter det var vi till kengis en sväng och käka lite till smörgåstårta igen. det var ännu godare den här gången kan jag lova ;)

sen kom jag hem och somande, till amanda ringde och väckte mig halv fem.
nu är det snart mat och ola har kommit.

hejdå


tid som inte finns

då har jag ngefär en timme på mig att packa och städa mitt rum innan sanna och andré kommer och hämtar mig och ola och far till luleå, sanningen är den att jag inte har någon lust att åka någonstans, och minst av allt vill jag åka dit.
jag vill sova och ta det lungt. det är det jag vill, men det får jag inte eftersom skolan vrålar efter uppmärksamhet,

jävla skola, beter sig som ett spädbarn med kolik.


annars mår jag bra. lite sömning bara, men jag har massor med tid att sova i bilen, eftersom andré aldrig brukar ha brottom när han är unte på vägarna.

dom säljer ben an  jerry's på ica i pajala nu, glassen är dyr , men har du smakat så vill du aldrig äta något annat.
jag tycker att det är ett himla uppsving för ica, får hoppas att pajala borna förstår sig på glassen bara.

nu ska jag packa klart, alla julklappar ska ju med, ojojoj

hejdå

nästan frisk

idag är jag nästan frisk, härligt :), jag tror det beror på att ola kom i går kväll och hälsade på och gör det fortfarande. han är ganska kul faktiskt.
jag har inte gjort nästan nått idag, förutom att kolla på veronica mars med farsan och ola.


just nu väntar jag på att tv en ska bli min så jag kan fortsätta vara lat och kolla sex and the city. fast det lär ta ett tag innan tv blir ledig, det är nämligen skidor i dag med. mina problem verkar aldrig bli lösta.


hejdå

far, jag kan inte få upp min kokosnöt...

idag har skolorna slagit upp sina portar för en ny tremin, och jag var inte där. jag är faktiskt aldrig i skolan på torsdagar men just denna torsdag är jag jävligt sjuk. det är hemskt, nyser okontrollerat, ont i huvudet, täppt i näsan och slöast i hela världen. det suger, jag hatar det eftersom jar är sjukt rastlös. och jag får inte ens kolla tv för att pappa ska kolla skidor, åt helvete med skidor, sex and the city är så mycket mer utbildande och roligare än skidor. men det är bara jag som fattat det i min familj.
jag har i alla fall coca cola, yey

det är snart helg igen, inte för att det har varit någon skillnad på helg och icke helg dom senaste veckorna, men det är i alla fall snart helg. och jag håller tummarna för att jag blir frisk till i morgon, ska kanske till min böttre hälft och tvinga honom sätta på bastun åt mig. det ska tydligen göra susen när man är sjuk, eller så kan man ju alltid bli full, då känner man inget.
men jag tror jag skippar det senare alternativet.

shit, näsdukarna är på köksbänken... och jag vid köksbordet. jag har ett allvarligt problem. får se hur man löser det.


vi var på bisättning igår, jag vet egentligen inte vad det är, men vi satt i gravkapellet och sörjde sjöng lite psalmer.
och prästen ska läsa några texter. synd bara att prästen aldrig kom. man tycker ju som, att är det någon som ska sköta sitt jobb är det ju faktiskt präster, speciellt om det är några som har förlorat en anhörig. tyvär var ju vi tungna att råka ut för en sån präst som missar att kolla i almanackan. och inte dyker upp. skandal.
vilken jävla präst, inte så himla omtyckt i min familj.


snart måndag och skola igen, fan ta skola, annat var det på sten åldern. då slapp man skola, då födde man barn när man var tolv och gjorde som man blev tillsagd av någon hårig man i mammut päls. fantastiskt.

nä jag ska inte klaga. jag tror till och med att jag ställer mig upp och tar mina näsdukar själv.

hejdå

RSS 2.0