< Till bloggens startsida

....

Sista natten nu..denna saknad som komma skall, bävar.

Jo men jo

Hej hallå i rutan, nog är det märkligt att man spenderar så himla mycket tid framför denna skärm. Inte konstigt att synen blir sämre. Nog om det, jo jag och Stina for downtown, hängde omkring, var relativt svalt idag (28 C), skönt. Gick omkring och njöt. Hängde lite på silk-market var hag införskaffade en väska jag planerat köpa sen typ, sen vi var i Beijing.. nu blev det gjort. Hur nöjd som helst. 
Sedan lullade vi vidare, båda gick liksom zombies inlindade i bomull och glitter på (glitter för att ja, döda människor är inte så fina), trötta och lite borta. Men vi lullade på. 
Gick till old-street och fann ett passande cafe på en bakgata, mysmys, kaffe och sallad och Stina käkade sparris pasta och drack gurk juice. 
Ett tag satt hon så här..
Sov gjorde hon, det är ju bra om man är trött. Botade min trötthet med kaffe som vanligt..
Tittade på de vackra byggnaderna, den lugna gatan, var rätt nöjd med livet liksom.. 
Så jag ville föreviga denna harmoni(och trötthet) med ett litet porträtt på mig själv.. eller vänta lite nu, det där är inte jag, det är ju..
Tjena tjena Jonas 16 år (eller fyller i november men, nästan där så att..), gillar hård jävla rock! Fan, jo, speciellt slayer, LÄTT! sorres, sen äre nog anthrax. Spelar ju själv gitarr, har väl 3 år på nacken nu. Har ett band också, 'dödens död' eller 'the death's death' på engelska, ja men om vi blir internationella tänkte vi. Fast vi har ingen trummis just nu, Liam som spelade förut, hans morsa och farsa skillde sig och han var tvugen att flytta till Boden. Jävligt trist, bra kille den där Liam. Brukar  spela wow med han ibland, det är som kul då har man ju prata lite. Online vettni. Joo så att... lillsyrran brukar hoppa in. Som trummis alltså, inte i wow, där får hon fan inte vara med. Jävla nu ska jag hem och spela gitarr, fan va kul. Tänkte träna in några låtar från deras första, slayers alltså, show no mercy, back to the roots liksom. 
Heeej alla! Berra här då, 15 år, har gått i samma klass som Jonas i typ hela mitt liv. Jag kan också spela musik, fast mitt instrument är piano och Jonas säger att det är för bögit att ha en elton john i bandet så jag fick inte vara med. Men det gör inget, slayer är ändå inte min melodi. 
Ja jag brukar bygga tekniklego, har ett gäng ganska coola robotar jag byggt, en som man kan programmera så den kan lyfta föremål, sen nu håller jag på med en som ska vara mer mobil då. Det brukar jag gör hemma.. fast jäklit jobbigt när mamma dammsuger upp mina muttrar, vet inte hur många gånger jag varit tvungen att öppna dammsugarpåsen. Fast har såklart utvcklat en ganska bra teknik för att få upp dom där ifrån utan att liksom behöva gräva själv, säger inte vad det är men det kan hända att det har något med en magnet att göra. 
Shit ni kommer t-banan. Måste rusa.
 
Herrå!
 
 
 
 
 

Sista lördagen i Hangzhou

Sista dagarna i detta förunderliga land, gud vad ska jag göra?
Stina och jag tänkte väl ta oss en sväng och gör saker "för sista gången" idag. Ja men visst.

Då kör vi.

Kan tillägga att vi grubblat om extra kilon på bagaget..bagagen.

Vilken morgon.

Det gick inte bra det här..

Det visar sig att jag har noll förståelse för ekonomi. Jag kuggade nog på sluttentan här, well hoppas mina andra prestationer räcker till ett godkänt i kursen (tänker tillbaka och ser mig själv snarkandes på 80% av lektionerna och suckar).

Men nu är alla tentor över. Tack och lov.

På tisdag är jag i Sverige igen.

Lev väl.

Vilket vackert vader vi blir bortskamda med

Njot av en av varldens vackraste solnedgangar idag. Regnet hade tvattat bort smoggen sa himlen var extra vacker i Hangzhou idag <3
lev val!

Vykort fran en ond manniska

Alskar att se dom do. Har har ni inbrytaren!
 

Jag AVLIDER!

fy fan for sommaren, FY FARAO! kackerlackorna ar har. Ta mig harifran. Har forvandlat var toa till en gaskammare, satan, nu ska dom doo. Glomde vad det var jag hade tankt skriva.. men vi var pa nattmarknad och sen kakade vi finmiddag. Det enda jag kan tanka pa nu ar.... KACKERLACKOR. Har skrikit mig annu hesare an jag redan var. Jag hatar dom!!!
ok, bilder pa mat da. sa oerhort opassande men.. ja..
 

Tenta nr 4

Tro det eller ej men idag klarade jag mest troligt min linjär algebra tenta, ja jävlar. Det trodde jag/folk aldrig, minns när jag skulle lära mig gångertabellen och matteboken for fler gånger i väggen än den vart skriven i. Men saker och ting förändras tack och lov. 
 
Nu har jag och min kamrat Stinolii gjort 4 av 6 tentor, två kvar, de värsta. Ecnomics och higher math. Så än ska man inte ropa hej. 
 
Nu bota förkylning, dricka kaffe och sen middag med Cassiel och betala elräkning. Shit vilken spännande dag. Nä, men jag behöver ingen spänning nu efter Taiwan.
 
Peace'n out!
 
I Kardis tror jag. I varje fall, njut av den friska luften och de rena vattnet.
 
 

Jo, vad jag faktiskt pysslat med är liksom annat..

Ja mina vänner och alla som jag känner. Här på bloggen har det varit dödligt tyst ett tag nu. Jag såklart förklara mig, jo jag har rest en del. Som jag har förklarat tidigare. Det började med att Jag, Stina och Cassiel tog en fantastisk weekend i Shanghai, kan inget annat än älska denna 20 milles stad. Har alltid så roligt där. Det var första gången för Cassiel vilket var lite extra kul. Vi (Stonken och moi) fick visa henne vårat Shanghai och vi prommenerade en hel jäkla del, sen var det lite roligt, för Cassiel hade aldrig sett så många utländska personer i hennes liv, hon höll på att trill av stolen, svor som en sjörövare men såklart så vande hon sig snabbt. Mer cool människa får man ju leta efter när det kommer att vanja sig till förändringar. 
 
Små fragment från den resan. Detta är ju egentligen bilder på när vi sitter still, men vi gick mest, tog nästan död på Cassiel. Det var roligt. Myyyyys. Oj fick en liten känslostorm, mysstromen.
 
Och idag kom jag och Stina hem från resa nr 2, jepp jepp. Taiwan, å du store, vilket ställe. Tokvarmt ja, men så fint, och rent och fungerande och roligt och det känndes så fritt. Kan ha varit den okrångliga tillgången av facebook som spädde på känslan av frihet, eller att man inte såg små kommunisk-tecknade filmer här och var, vad vet jag. Roligt hade vi, det var som en farväl och adjö-resa (sorligt sorligt) av våra trogna granna Wickee och Miguel. Vi besökte i varje fall Kaohsiung, Kenting (paradiset) och såklart Taipei.
Har nog en ganska grav romantiserad bild av Taiwan, men om jag skulle flytta permanent till ett land här i öst så är det nog Taiwan som står högst på listan (åk dit, för guds skull, 90 dagar har vi fina EU människor där utan visum). Well, denna resa blev det myket fest, jo så är det. Men man lever bara en gång, och det var ju i alla fall inte ibiza eller något annat osmakligt.
Lite så såg det ut. Å vilka fina människor jag fårr hänga med, blir alldeles varm. Hey! känslostorm igen, gud undra om det kan vara motreaktion fron mitt totala psykbryt på china mobile tidiagre. Kanske.
Taiwan var fint. Gud vad jag längtar tillbaka. 
 
Men nu är andra bullar som bakas (kan man ens säga så?,hmm), tenta-period! men tjohooo. De skola väl gå det med. Har så sjukt mycket att göra, nämligen dags att förbereda hemresan nu (ooo är jag saknad kanske?? haha), packa det som packas ska, sen ska vi ju kanske till Tibet som allt går vägen, sen ska vi ju klättra i yangshou också. Allt detta på en månad.
Det där med assistent är kanske inte så pjåkigt.
 
Nu ska här sovas.
 
Puss och gonatt!
 

RSS 2.0