< Till bloggens startsida

sportlov

Nu är dt sportlov för min del, och det är verkligen skönt måste jag säga.
Och eftersom det är sportlov så ska jag naturligtvis sporta och ha mig. Jag tycker faktiskt jag har varit ganska duktigt, jag har vart å kört skoter så jag fick en jävla massa träningsvärk, sen ha jag promenerat som ffaen, jag har hör och häpna åkt  skridskor! Jag vet inte ens hur man gör, men jag har gjort det iaf.. och snart ska jag ut och jogga lite, eller kanske ;) Ola är i skolan å spelar nån musik grejj på byn nånstans, hade väl tänkt att förja med men jag ides inte. nåväl, nu måste jag gå och klä på mig, det är jädrans kallt ute faktiskt.
bye bye

the band must continue to play

JUST NU ÄR JAG HELT SLUT! men jag har varit väldigt duktig faktiskr, jag har diskat och städat , tränat och tänt ljus, i'm good. Samtidigt som jag städade och diska lyssnade jag på super extra garvity, det var riktigt länge sen jag lyssnade på den skivan. och nu minns jag varför ja var så över öronen ang den skivan, den är ju skit bra, lätt lyssnad och melankolisk precis som man vill ha det.
yey, jag länget till i morgon, då har vi våran andra kundmottagning, den första var ite så jävla kul, jag fick göra cillas mormor, permanent, det gick i alla fall bra. men i morgon ska jag klippa och färga sannagumman, det ska bli så kul så kul. jag har suttit och funderat ut vad jag ska göra med henne, och har några bra ideer faktiskt :)

snart är det helg också, det ska bli extra kul att återvända till byn för syrran och flickorna ska komma och hälsa på.

äh nu orkar jag inte mer.

SLUT

allt och ingenting

I dag har jag gjort något bra för mänskligheten. Jag köpteett fashion against aids linne från hm, det var till och med fin så jag behövde inte en grubbla på det. Fan vilken bra människa jag är idag, visserligen egoistisk men bra.
Jag drog hem från skolan tidigare i dag, hade en huvudvärk som hette duga, så jag for hem käka lite drack lite vatten käka några värktabletter sen mådde jag prima igen:).
Det var då jag for till stan och gjorde min goda gärning, när jag kom hem var erik och hanna här. Erik har köpt semlor, för idag är det fettisdagen ;D jag gillar inte ens semlor men jag tycker om at äta dom, man gör ju det ända bara en gång om året.

Hmm, vad har mer flytit runt i dag, jo olas flytt till stan, hoppas det bli av. Det är inte så jävla rockit med långdistans förhållande. men men det blir ju som det blir...

a just det, haha, erik har lagat mat idag, han gjorde pommesfrites och dennis korvar, pompisarna blev alldeles utmärkta, men han ides inte steka korven så han bara slängde in korvarna på pompisarna, dom blev härligt pissljumna ;) men det gick att äta, jag var så jävla hungrig. Nu har han farit och kört hanna till träningen, men när dom kommer tillbkaka ska vi käka lite temlor.

Idag har varit en huvudsakligen bra dag faktiskt, jag är på gott humör och har en positiv syn på framtiden. det är väl så det ska vara antar jag.
Det är gossip girl på tv, hänger inte riktgt med, men det är säkert en bra fjoll serie. Jag vill ha en juice pressare när jag fyller år, det hade varit skit bra, då hade man kunnat stiga upp på mogonen pressa lite färsk juice av massor med goda frukter och bät och bara må bra resten av dag. Visst är det en fin tanke :) lika fin tanske som att jag kommer att vara i toptrimm beachen 08 hahahahha, jag gör mitt bästa i alla fall.

nu måste jag göra typ 100 rygguppisar, för min rygg håller helt seriöst på att braka sönder, sån rygg kan jag ju inte ha om jag ska bli frisör ;)


RSS 2.0