< Till bloggens startsida

en underlig jul

Det blev en tråkig start på jullovet, min farmor dog den 19 december kl halv tolv. julen blev lite annorlunda och sorlig. Så det man har framför sig är en begravning och det är inte någonting man ser fram emot.

Det blev en lugn jul hemma hos oss i år, förutom mammas årliga och onödiga julstress, fick bra ju klappar å så, till exempel en kokbok som var välbehövd, och en massa filmer också. av ola fick jag sex and the city shoebox, very nice :), nu har jag något att göra resten av jullovet.

Idag for syrran och familj hem, det ärär alltid ku när dom kommer och hälsar på, och siri och elvira har varit mina kameraoffer, inte en lung stund har dom fått ;)


nu ska jag snart gå ut och promenera, och jag och ola ska fara till lule i mån och shoppa lite. det blir nog kul.hejdåvila i frid Aili, tänker på dig.


funderingar

jag längtar någonstans som inte är luleå, jag gillar inte luleå den staden är alldeles för blåsig för mig, och människorna har ett konstigt drygt drag över sin personlighet. jag borde bo någonstans där solan alltid lyser och den enda vinden som finns är en sval bris lite då och då, och vars människor är glada och kärleksfull helatiden, typ indien, det är ett coolt land, min kära lärare är helt frälst i det landet och far dit årligen. ja jag är avundsjuk, ett annat ställe som jag också hade velat fara till är berlin, folk verkar så kreativa där borta, och amsterdam, för det verkar så liberalt. hm

snart ska jag på min sista skoldag för i år, vi ska kolla på julshowen som jag tror är esteterna som har dragit ihop, sen ska vi fika med klassen och treorna, vilket är mysigt. btw går det skit dåligt i historian just nu, eller dom två senasre veckorna, bah, det är meningen att jag ska kunnat sånt där. aja

nu ska jag gå och ta på mig skorna, bussen går snart.

heipaa

helt vanlig söndag

så ska man snart åka tillbaka till luleå igen. och det är något jag verkligen inte vill, hade kunnat ta lov nu, men vi har egen hår vård på tisdag och jag lovade cilla att färga hennes hår, kanske klippa också. hm..
jag sitter och kollar på the hills(?), förstår inte varför, men man fastnar för det programet. dom är himla ytliga och töntiga i den serien, helt otroligt. väldigt spännande.

mamma håller på att baka, något som hon gjort hela helgen, vilket är väldigt mmysigt och dåligt för min figur ;P, vilken jag skiter i, har vräkt bakverk hela helgen. dessutom har jag fått hem olas julklapp :D yey mrn är inte helt klar med den, samma med sannas, väntar fortfarande på den. ah vad jobbigt det är.. hatar att vänta på saker, det suger.

inget har hänt förurom att jag har klippt en massa skallar, och färgar och noppat ögonbryn, hårt arbete ;) men det lönar sig. färgade och klippte sanna och hennes mor igår, dom blev väldigt tjusiga. jag gillar att göra så att folk känner sig snygga, det är kul ;)

så var det med det


hejdå

it's a good day

jag har kommit över min bitterhet som jag hade igår, och det beror på att jag har socialiserat med folk som bryr mig om och gillar. min käre bror pch hans dam. dom matade mig med spegetti och köttfärssås, glass och chokladbollssmet. sånt gör mig lycklig, mat gör mig lycklig. och bra tv program och bra böcker. jag kan göra listan lång.

i morgon ska jag till optikern, det ska bli skönt att få ett par glasögon som är tillräckligt starka(nog för att jag inte får dom på en gång), jag och hanna var och kolla bågar i dag, dom har inte så himla stort utbud på specsavers eller vad dom nu heter, men nått fanns väl, hitta ett par coola som var svart rosa med mest svart, det är coolt, men jag ska vara lite finurlig och gå å kolla på klarsynt om det finns nått bättre där.

nu ska jag ta och läsa twilight, som är väldigt bra. är till och med så flitig att jag läser den på engelska, men det är tackvare cilla som lyckades övertala mig, och det är jag väldigt glad för. böcker är alltid bäst på orginal språk, samma med filmer finns det nå värre när en engelsk film är dubbad till typ ungerska och det är en röst som är samma till alla roller. nej det finns det inte, det är ett kulturbrott.

hejdå

pure bitterfitta

blä, imorgon är det skola, det suger ju blle som vanligt, vilket är illa. hm,.. håller på att bli sjuk men det bryter inte ut så jag går omkring och är trött och tjurig, dessutom har jag spasemer i handen, den typ kakar till lite då och då, kan ha varit för att jag spelade gitarr nyss nått som jag inte gjort på ett och ett halvt år.
underligt hur man kan tappa saker efter vägen.

blir ensam i lägenheten till onsdag, ola tänkte skolka lite och stanna i pajala. det blir inte så skoj eftersom jag inte kommer att idas laga någon mat, vilket kommer förstärka min tjurighet. suck.

i alla fall, ska prova nya glasögon och klippa håret på onsdag. hanna ska klippa mig och jag skulle toppa hennes hår lite, det blir väl skoj om jag inte drabbas av någon obotlig sjukdom som jag kommer sprida i hela stan och alla blir blodtörstiga zombies. det skulle inte kunna vara helt otänkbart eftersom det är mig och min klumpga otursamhet vi talar om. suck

säkert kommer jag råka döda någon i skolan i morgon.

hejdå

torsdags tråkigt

plugga plugga plugga.. uäck
det är så jävla tråkigt, men man måste ju. hr skjutit upp det lite för länge nu, har prov i morgon och som vanligt kommerjag att sitta hela natten med boken under näsan.

men jag har hittat ett spel som är perfekt för mig :D det heter curl rush, och man är en söt liten bock tror jag, oc man ska samla stjärnor och akta sig för gröna penisar, igelkottar och apor, det är fantastiskt, och man har typ 9 liv eller nått. det är jätte kul å så är allt väldigt färg glatt och lycklig musik och allt. fantastiskt roligt är det ;)

det var meningen att jag skulle köpa jul pynt i går men det blev inte riktigt så, jag handlade däremot en massa julklappar och sånt. och jag och sanna var på toyRus å det är så jävla skojj, men sanna började må lite dåligt och det var ganska skrämmande för jag lider av spyfobi eller nått, det luktar så förjävligt illa så man vill bara dö. men annars var allt bra :)
så jag tänkte ta mig till rusta i dag istället, de var där jag ska köpa allt jul pynt. sen ska jag komma hem och pynta som fan. jag tänkte pynta lägenheten lite bögigt, med massor med glitter, less is more är inte vad som gäller här inte.
men jag köpte en choklad kalender i alla fall, som jag har hängt upp i köket, vars jag har en bauta disk som väntar.

jag tror på allvar att vi har små jävliga nissar som går omkring och gör livet surt för.

överallt finns det smutsiga strumpor och koppar och glas och bestick och tvätt högen verkar inte bli mindre trots att jag tvättar typ två gånger om dan. jävla nissar.

jag har haft sjuka drömmar på sistone, bl.a att annalie och cz hade en romantisk relation (!?) snälla ha inte det, det blir obehagligt. uh. sen att jag har fött ett barn som blev kidnappad och såld på internet, och i natt drömde jag nått om stora gula bollar, underligt.

ja, mer har väl iinte hänt, nu ska jag spela lite curly och sedan läsa lite om 30 åriga kriget(där allt är en enda sörja av länder som slåss och jag kan inte få någon ordning på det)


hejdå

bio rocks

tvättar kläder för tillfället, det är inte alls jobbigt faktiskr, speciellt när tvättmaskinen finns i toa. i alla fall,
igår var jag på bio med sanna och therese, det var skit kul, och jag å sanna köpte en blockbaster meny med flea kilo popcorn och chips och en liter cola var, det var kanske lite väl mustigt. vi kollade twilight, å den var så bra, historien var så romantisk och vacker och filmen car samma sak, några grejer störde man väl sig på men, till 98% var filmen fantastisk, så nu är jag väl inne i en sån period, ska köpa alla böckerna coh sträck läsa och vänta på nästa film som kommer 2010. det var en riktig tjej film, men jag tror kanske att killar kan gilla den också. absolut värd att se. jag gillar bio, det är fantastiskt.

snart ska jag till skolan, då ska jag och cilla babbla om filmen. hehe

RSS 2.0