< Till bloggens startsida

Sen skulle vi tävla också.

Ibland händer det att man blir inkastad i en natinell tävlig bara så där, nu är ibland. Tävling på g, orientering, basket, och för min del klippa papper i en talenshow. Ja vem vill se det liksom. I alla fall har pysslat med denna tävling senaste veckan, nu har den startat, Stina har gjort sin del, jag ska göra min på onsdag. Iklädd en tight taditionell sidenklänning och lackskor, kanske kam man vinna några pluspoäng, Miguel min kompanjon ska göra en Kungfu show i en babygul siden pjamas. Det ni. Här kommer lite bilder från invigningen!

Stina känner peppen inför tävlingen, Heja HDU!
Så här såg jag ut, superfräsch (njääee), men jag log fint åt dommarna och gjorde min bästa Sylvia-vinking när vi spatserade på scenen där nere.
Resten av vårt team, närmst ser vi Teemu, vår nya klasskamrat från Finland. Yup yup.
Vi fick beskåda traditionell dans, långsamt långsamt gick det.. log fint gjorde dom, men jag och Stina var röröande överens om att det hade varit alldeles för tråkigt att träna sån här dans.. långsamt mest troligt.
Sen blev det Kungfu, såå jäkla coolt! Satt och önskade att det var jag som var där nere och viftade med svärd och flög omkring i luften.
Men sen klev dessa upp på scen och jag kände att jag satt bra på läktaren. Dom kallade det cheerleading, men det var mer en "åma-sig-bakom-cool-hiphopkille-i-musikvideo-dans" och det hela var väldigt obekvämt att titta på.
Se de små små rumporna i de små små shortsen.. det blev liksom bara värre, och jag kände mig som en super konservativ tant från 50 talet när jag satt och förfärade mig över dessa arma flickor. Men killarna bakom oss frustade virilt och verkade nöjda, kanske lite för nöjda. Jag var väl helt enkelt inte målgruppen dom riktade sig mot. Så kan det vara. Nu ska jag sova, för i morgon ska saxen vässas och klackarna nötas. Lev väl!

Kommentarer
Yvonne

Så sunt att reagera som du gjorde! Tycker en inte så superkonservativ, men väl tänkande, tant från 50-talet.

2013-03-13 @ 21:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0