< Till bloggens startsida

och så vaknade hon upp ur sin emotionella koma

Över en dag blev det sommar
jag hade det väldigt trevligt i pajala i helgen, på en dag blev det sommar och i lördags blev det en liten spontan fest.
det gillar jag, det är alltid då det blir som allra roligast. och det var det ;), men jag sanna och moa har alltid kul, och när cz och sebastian är med blir det ännu roligare.
dock slutade kvällen lite galet, moa trilla på ryggen och fick jäkligt ont, så ola som var chaffis at oss fick den stora äran att bära ner moa för trapporna från festen vi på och sedan köra hem henne och bära upp henne till hennes lägenhet. som tur var så tappade inte ola moa och allt fick ett lyckligt slut.
trodde jag, till jag vakande upp nästa morgon med den hemskaste bakfylla jag någonsin haft. inte fick jag nå medlidande för det, de flesta som träffade mig bara flinade och sa något i stil med "rätt åt dig din jävel", sen skulle jag åka buss hem till luleå också, det var brutalt, det var en mardröm.
sen missade jag och ola bussen från stan till örnäset och vi fick gå hem?! så idag är jag frisk, men jag kan inte gå för att jag har enorma vattenblåsor under fötterna av promenaden igår, i sladdriga ballerinaskor.
...
men idag är en nya dag!
jag har varit och gjort ett prov i bokföring små företagande klockan 8.15 i morse, jag hade inte pluggat ett skit men ändå lyckades jag fylla i varje fråga. det ska bli ytters spännande att se vad det blir för resultat. jag gjorde samma sak på mitt arl prov och klarade kursen, hopps jag fortfarande har samma flyt.
sedan har jag varit på bibblo och slösat upp deras bläckpatroner, jag har nämligen skrivit ut en hel del cv, ska på söka jobb turné i morgon.
spännande, för det nu grejerna händer!
...
sedan hoppas jag att det inte bara var jag som mådde som ett spetsad gris igår.
...
tack för mig,
hejdå

Kommentarer
Christobal

Det var bara du.

2010-05-17 @ 22:02:08
em

fan då!

2010-05-18 @ 08:58:58
sw

så det lyckades tillsist... bakfyllan alltså, bra att du inte låste in dig hela helgen

2010-05-18 @ 22:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0