< Till bloggens startsida

it's a good day

jag har kommit över min bitterhet som jag hade igår, och det beror på att jag har socialiserat med folk som bryr mig om och gillar. min käre bror pch hans dam. dom matade mig med spegetti och köttfärssås, glass och chokladbollssmet. sånt gör mig lycklig, mat gör mig lycklig. och bra tv program och bra böcker. jag kan göra listan lång.

i morgon ska jag till optikern, det ska bli skönt att få ett par glasögon som är tillräckligt starka(nog för att jag inte får dom på en gång), jag och hanna var och kolla bågar i dag, dom har inte så himla stort utbud på specsavers eller vad dom nu heter, men nått fanns väl, hitta ett par coola som var svart rosa med mest svart, det är coolt, men jag ska vara lite finurlig och gå å kolla på klarsynt om det finns nått bättre där.

nu ska jag ta och läsa twilight, som är väldigt bra. är till och med så flitig att jag läser den på engelska, men det är tackvare cilla som lyckades övertala mig, och det är jag väldigt glad för. böcker är alltid bäst på orginal språk, samma med filmer finns det nå värre när en engelsk film är dubbad till typ ungerska och det är en röst som är samma till alla roller. nej det finns det inte, det är ett kulturbrott.

hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0