< Till bloggens startsida

en regning dag

i dag har jag varit på loppis :D i regnet.. köpte massa bra saker man kan ha i en lägenhet, det är alltid kul.
sen har jag inte gjort så mycket, har varit i liviöjärvi hos olas mor och käkat fläskkarré, så jag ska inte klaga.... men jag måste det är nämligen så att jag har fått feber,.. uuuh vad trevligt det kan vara då. nu har har det iof gått över men det kommer tillbaka kan jag lova.
ikväll ska jag nog sitta och läsa vit oleander(en jävligt bra bok alla borde läsa) och lyssna på hur regnet smattrar på förnserrutan.
det har då inte hänt något mer lär nog inte göra det heller så..

hejdå ha det bra

tjohooo

hej alla barn, kiss och bajs på er!
i dag är det torsdag och jag har lite då och då varit och städat i mitt rum, det är riktigt skitigt där så det är inge kul att ens tänka på det. men man måste, nu har jag rensat ut alla saker som ska slängas och det som ska vara kvar och plockat kläder. det är bara dammtorka skura ich dammsuga kvar :D och det är skit jobigt jaaah.
jag har haft riktgt ont i huvudet i dag pga oskan, det suger lite.. de har också sackat ner på min städning.

i morgon är det midsommarafton... jag ska inte göra något speciellt egentligen, ska och klippa lite folk sen ska jag handla med mamma tidigt på morgonen sen ska jag till liviöjärvi och käka middag.. men ingenav mina vänner är i byn (tror jag) så de blir inget med det, fast ola har paxat mig btw :P
sen på lördagen ska vi på dop :) min siri piga ska döpas i jukkasjärvi kyrka! ah
jag måste bränna musik till bil färden det är jätte viktigt! jag och ola har paxat att åka med erik som har ac och kör ganska snabbt ;) groovie

nu ska jag ta och dammsuga lite grann :P

ha det bra
hejdå

skit tråkig dag

hej jag har jätte tråkigt, och jag är jätte trött och jag har vänt dygnet lite åt fel håll och jag har massor med skit tråkiga hemma sysslor att göra. det suger. i alla fall, jag hade tänk att gå och promenera lite ikväll, det hade varit väldigt skönt faktiskt.
jag har inget intresant att skriva och är inte på humör för att komma på något att skriva.

ola ska komma nu snart, det blir i alla fall lite trevligt.och min kanin behöver mat, det ska jag fixa nu.




hejdå

dada tada dadadaaa

jag ska sluta äta chips! föralltid! dom gör inget gott, är inte ens speciellt goda bara fyllada med osunda transfetter! sådeså, tänk på det.
jaa.. jag och sanna var och kolla den fjärde indiana jones filmen idag :) på bio.. i pajala och vi var inte ens dom enda i salongen. jag vet svårt att tro, men de är sant. man funde till och med störa sig på att folk prasslade med godispåsar bakom en. helt sjukt! jag måste säga att jag tyckte att den var ganska intresant faktiskt, bra till och med. men jag är ingen kritiker så. den var spännande, mycket spännande. med indianer och skit.

innan det var jag hos ola och grillade lite sådär halv entusiastikt, för det är ju så förbannat jävla kalt här uppe i norr så man har som ingen större lust att stå där och vända sina korvar och flintastekar eller vad det nu var. vi kollade även nån dokumentär om nån forbollsspelare han hette typ zidane eller nått, han hade en ganska stor filnt-fläck taniga armar och en söt fru. det var väl inget mer med det. kan ju bara tala om att det inte var jag som valde pogrammet.
sen spelade vi ett ruskigt spel! om van helsing, man ska lösa massor med gåtor och jaga dracula.. såklart för det är ju van helsing. såg en film om han för några månader sedan, den var ruskig den med. hade inte velat vara i hans skor iaf.
i morgon ska jag till ola igen, för han har fixat the sims 2, och det är verkligen ett spel för mig btw, det finns inga monster och man behöver inte stressa någonting, underbart :). sen är det kul att bygga hus och skapa människor :D

det var allt för mig idag
hejdå

nationaldagen 2008

det är sommarlov på riktigt nu. men jag känner sorg i min mage för vi ska avliva våran hund. imorgon. han är en väldigt söt och snäll hund, pigg och frisk men hans psyker är som en skörtråd. du skulle förstå om du såg våran hungård.
jag får trösta mig med min kanin, han lever iaf fortfarande.
igår var det skolavslutning och de flesta ungdomar i pajala var ute och söp. men det var inte jag, jag var i liviöjärvi och gick och la mig efter I robot som var på 6:an igår. de vill säga omkring 23:00 någon gång.
men jag hade en bra dag igår, det var kul. och väldigt lungt.

snart ska jag til min kära vän sanna, hon fyllde 17 år igår och där ska det bjudas på smörgåstårta. yes i'm lucky.
det ska bli mysigt, hon borde ringa snart, fast hon är faktiskt på anställnings intervju just nu så.  oh vad spännande, ;)

hmm... jag ska nog vara varken hela natten i dag, denna kyliga sommar dag. inte för att jag absolut vill utan för att jag vakande halv tolv i dag och är nog inte skärskillt förmögen att sova inatt. så, hoppas nån annan är med på mina noter.
man hade kunnat spelat tp och dricka jätte starkt kaffe! det skulle säkart vara jätte kul! jaaaaaaa

hm, jag vill se casablanca. sanna har den och säger att den är gudomlig. och jag gillar gamla filmer så jag tror den skulle vara något för mig, ska nog ge en hint i dag... fast jag är inte skärskillt skicklig på att ge hintar så jag får nog säga det rakt ut. det brukar funka allra bäst.

hoja min lillebror har blivit så stor, ojoj igår gick han ut nian och hade kavaj och allt, till och med har han låtit mig klippa av hans långa lockar. my god!
btw tycker hans kompiskar att jag är torr och tråkig för att jag inte blev reslöst berusad på min avslutning i nian. hahaha de små liven.

nä nus ska jag ta ich klä på mig respektabla kläder så jag får inträde hos familjen ejderlöv. jag gissar att lack korsett och nätstrumbyxor inte gör de.


ha det bra vännen
hejdå

ibland är man inte så pigg

jag är så trött.. väntar på att min man ska anlända, han kommer nog snart. min man. mahahahahahahahahahaha
ööööh.. idag var det också fint väder, lite molnigt på förmiddagen men sen blev himlen blå och gräset gröööönt. baaaahhh
jo imorgon är det musik i det gröna, dit ska jag i en lite randig sak,, oooh vad hett. sen ska jag till martina och fixa nillis hår.. ahhaaaa-.. martina skulle sminka henne och jag fixa håret. kkul, vad girlie, jag gillar att göra tjejiga saker, sen ska jag och annelie göra nått på balen, nu vet jag inte riktigt vad men det blir kul att se alla klänningar :D

jo en sak till, jag älskar högklackat, när jag är 40 kommer jag inte ha några nadra par skor, jag kommer vara som carrie i sex and the city, hon kanske har platta skor, men de ska inte jag ha i alla fall.  högklackat är så jävla bra, man blir så lång och benen blir långa, och fötterna ser små ut. men man måste ju kunna gå i såna skor för att kunna ha det.det är viktigt.

gud vad trött jag är! ah

har färgat mammas hår för inte så länge sen, det tog verkligen musten ur mig som man brukar säga.. det är btw ett fult talesätt, vad menar man med det egentligen?

jo jag har ett jätte snyggt nagellack på mig, det är en djup körsbärsröd färg, tillochmed ola lade märke till de. as cool, precis som jag.

hejdå

jag vet vad jag gör, och jag gör vad jag kan

nu har jag sommarlov :D det känns bra som tusan, snart får vi flytta in i våran lägenhet också, eller snart och snart. om en månad :)))
fick en jätte stor helfigurs spegel av ola förra veckan, som en försenad födelsedagspresent. den ver jätte fin :), men de gör att jag får lite panik... jag vet nämligen inte vad jag ska ge honom. skit.
i alla fall, igår var det jätte fint väder, och jag klev upp halv nio och for ut och jogga( det ni, erik och hanna), sen var jag pigg resten av dagen, ända till natten. men i dag hade jag inte samma flyt. men jag sov faktiskt i liviöjärvi.

alltså jag har egentligen inget att skriva förutom att livet är bra och jag ska måla mina naglar i blodrött.
ha det bra
hejdå


det var meningen att det skulle vara slut där men!
jag råkade gå på youtube och svammla, och jag kolla in heidi montage higher. herregud! HERREGUD!
den där heidi är en brud från the hills som är sådär lagom korkad. och nu har hon tydligen fyllt silikon i brösten och tänkt att hon ska göra en musik karriär, men sin enda vän och pojkvän spencer. och det är det värsta och sämsta jag har sett, alltså dom måste ha filmat den med en hemmavideokamera. det måste vara så.
jag brukar inte kolla på the hills, men jag har råkat göra det hos tess en sen kväll i maj någon gång och man fastnar verkligen framför tv:en när den är på. alla är så häligt falska och ytliga, så man bara vill poppa popcorn.
aja, kolla in det och förfäras.

RSS 2.0