< Till bloggens startsida

you have a busy day today

måndag, och i dag är den dag vi tar tåget till huvudstan och hälsar på en liten stina, det ska bli väldigt mysigt.
jag börjar om en och en halv timme, så då tänkte jag att jag skulle sätta mig och lyssma på härlig musik. så det har jag då gjort, just nu lyssnar jag på en låtlista som jag själv har gjort. den heter feel flows, men det är bara pga av att den låten är först, egentligen var det tänkt att den skulle heta almost famous... men jag alldeles för oteckninsk för att fatta hur man byter namn på spellistor.
 det är min förbannelse, att inte kunna hantera saker som handlar om teknik, speciellt datorer. det är inte bara det att jag inte förstår mig på sånt, dom går sönder, jag har två bevis, ellis dator, jag vet egentligen inte vad som hände, men allt blev väldigt konstigt, sen eriks dator som bluescren:ar åt mig hela tiden, och den gör aldrig det åt honom. jag har helt enkelt ett jävla oflyt när det kommer till datorer.

åh, en av mina favorit scener i almost famous är när dom sjunger i bussen, tiny dancer. å vilken fin scen.. åh
(jag lyssnar på den låten nu)


nä nu blev jag alldeles inne i almost famous, måste.gå.till.youtube



hejdå

ibland bara är det

jag har bestämt mig för att skolka från idrotten. och det känns inte mer än rätt.
jag kollade just the curious case of benjamin button, och jag måste säga att det faktiskt är en av dom bästa filmer jag sett hittills, den var helt fantastisk.
jag hade historia i morse, sen inget mer, och nu ids jag inte fara till skolan igen, så är det bara.

idag ska en hel del människor som jag och ola känner komma till stan, det ska bli trevligt. martina och mats och oryx ska sova hos oss, vilket kommer att vara trångt. väldigt trångt och varmt. men va fan det är bara en natt.
i morgon ska ola och resten av the con, som dom heter spela någonstans i boden i någon sorts tävling, och av någon anledning så får jag inget svar om var och när det är. det är mäkta irriterande. nåväl, jag får för hoppningsvis reda på det i sinnom tid.

nu ska jag nog städa, i alla fall diska. och jag undrar om jag och ola skulle till trafikskolan idag.. man vet aldrig.


nu ska jag.. reflektera.

hejdå

(snart kommer vi stina)


skitdag idag

i morgon börjar det igen. humf

idag kom syrran och flickorna och hälsade på :D jag fick en parfym av henne som jag velat ha, då blev jag ju självkart glad och gav henne en kram. sen började det helt plötsligt lukta parfym i hela köket, som förövrigt har fått en ny golvmatta och ny förg på väggarna och som egentligen inte innehåller nått annat än golv och väggar. det kan ju vara trevligt om man gillar när det är minimalistiskt.

jag borde jobba matte eftersom jag har prov nästa vecka, jag har ju självklart inte gjort det och nu är det nästan försent.

jag bokade i alla fall flygbiljetter så nu slipper jag tänka på det. dom blev ganska dyra men man får skylla sig själv när man är så sent ute. hoppas bara att stina har pratat med sin moster om att vi ska bo där några dagar, annars om vi nte får det.. ja då går det illa.


dom visar en riktig tönt på dicovery channel. trevligt.


btw har jag kommit på att jag ska skaffa en chinchilla, men alla jag säger det till tycker det är en ganska dum ide. jag tror däremot att en chinchilla hade fullbordat mitt liv eller nått i den stilen. fast jag ska kanske vänta med chinchillan till efter vi har flyttat klart osv


det är fear and loating på tv4 film, sjuk film. .... . verkligen, sjuk film. men jag gillar på den på nått sätt.


hejdå

mitt påsklov

hej!
nu var påsklovet över och jag behöver verkligen jobba matte åså. fan vad trisst.
 vad som har hänt under mitt påsklov är:

jag har varit och kört skoter, det var trevligt, och solen lyste som bara det. jag fick också en mäkta träningsvärk, i hela kroppen. jag antar att jag borde börja träna eller nått.. men jag ids inte

sen har jag fyllt 18 år, det var en trevlig upplevelse, ola bakade jätte goda chokladtårtor, som tyvär är slut nu.. jag hade en ganska lugn 18års dag, inge alkohol eller nått, bara tårta, och skoter, vi var ju ute på en snabb skoter tur ju!, jag fick jätte fina presentar också, men jag ska inte trycka dom i någons ansikte så folk bli avundjuka.. hahaha skämt iof.

jag och sanna har varit och hälsat på moa och amanda på skolan, lite töntigt sådär, men trevligt, dom kom till mig sen och åt resten av tårtorna. sen hade jag och sanna pyjamasparty, det var ju trevligt, vi kolla dhw sen gick vi och la oss för att sen vakna upp igen för att gå på kupan, där hittade jag en klänning och en väska. det är himla kul att shoppa på kupan, för det är enda stället jag har råd att köpa saker på.

jag har fixat en sån där internetbank dosa, svin coolt. jag var och sökte sånt där kommunjobb och lite anna jobb, hoppas jag får lite annat jobb så jag slipper sälja min själ i sommar.

sen har jag och ola kommit på att vi ska byta lägenhet, så då gjorde vi det, eller vi har än så länge bara tackat ja till en, vi flyttar in första juli, det var en tvåa på örn-äset.. jätte fin åså.

 det har jag gjort under mitt lov. jo jag läste ut två böcker också, brunstkalendern och sjöjungfrun, brunstkalendern var inte så spännande , men sjöjungfrun var svin bra.


a just ja sen har jag och annelie föröskt fixa vran stockholms resa, undra om allt är bokat. kanske borde ta kontakt med henne. ja just det.


hejdå

torsdag morgon

 
tavlan



fick en tavla av ola i 18 år present ;), passar mycket bra in i våran lägenhet.
senare idag får jag en smörgåstårta också, av mor och far, satan vad gott.fast jag bli inte 18 förrän på måndag då..


nu är det påsklov i alla fall, undra vad man hittar på då, jag har ingen aning, såkert nått svin kul som jag aldrig kommer att glömma.. nä, men jag tror att jag,erik,hanna och ola skulle fara på en liten skoter tur och grilla lite å så, det hade varit trevligt.


hade en skum dröm i natt också, eller i morse, jag drömde att jag tänkte köpa en kent-parfym, den lukatde min och nått annat, sen tror jag att jag var en vålnad eller nått, och jag blev tvingad att bära upp en genomblöt trasmatta för en trappa.. det var tungt.



i alla fall, har svin ont i halsen,det bröt ut på praktiken i går, så nu sitter jag här och knarkar strepcils .. igen..
nu ska jag fortsätta kolla blood diamond, bra film btw

hejdå 

jobb panik!

simon är och hälsar på hos oss idag, det är väl trevligt. dom försöker sitta kvinnligt?! jaja det går väl också, snart kommer sanna vilket betyder att jag måste gå ner och öppna, och vi bor liksom på fjärde våningen, det är en hel del trappor det, hiss finns ju men det tar så jävla länge.

jag har köpt te :) raspberry smak, eller hallon heter det väl.. ska bli spännande, me likey te ;)

btw har det varit en skit dag idag, fick inte sova ordentligt, vilket innebär att jag är allmänt elak och ohyfsat mot folk som inte förtjänar det, idag blev mina klasskamrater offer, främst cilla och jesse som fick höra på mitt gnäll och ovårdade språk, för det ber jag om ursäkt.
vi hade vårat första projektarbets möte idag, det gick bra, vi kom på en massa bra ideér, lite tjattrigt kanske, men vi är frisörer och kvinnor det ligger i våran natur.. tror jag

påsklov snart, så jäääävla skönt det kan bli.

jag måste söka jobb, börjar bli panik och ingen vill ge mig nått heller.. måste ju få nått så jag slipper börja tillverka metamfetamin i min lägenhet och sedan sälja det på dagisen i närheten..


nu ska jag och sanna surfa!

hejdå

söndag

kolla onsdagens grey's avnitt, det var ett verkligt bra avsnitt faktiskt.. mjaa.. ola har börjat skura toan (i'm good), nu är det min tur att ta tag i resten av lägenheten, våran lägenhet är ganska jävlig, jag damsog i torsdags, och typ två timmar efter så var kolvet lika smyligt, jag tror att det bor små smulmonster i listerna som, så fort det blir rent på golen kommer och häller ut si så där tre ton smulor och sendan skrattar dom elakt efteråt.


söndag saöndag söndag, pernilla och tobbe har bjudit mig och ola på middag, tror jag, var ganska yrvaken när ola sa det, men om det är sant så är det väldigt trevligt.


nu ska jag ta och stirra ut i luften samla mig lite innan jag ska städa.
hejdå

btw, cp-shoppade med erik och hanna igår, väldigt kul ;)

hyser agg mot grannen

fan vad arg jag blev när jag vakande av att min kranna stod och hamrade i väggen som en annan psykopat. helvete.
och det var innan nio. inte kunde man sova då inte, jävla fan. och det roliga är att människan har slutat nu, eller slutade så fort klockan blev efter nio.

nåväl, har inte hunnit så mycket än, jag och ola kolladedet senaste how i met your mother avsnittet, som var riktigt kul, speciellt om man gillar barney. ja, nu ska jag väl käka frukost och sedant ta en dusch.

hejdå.

btw ska jag skriva en arg lapp i hissen idag.

fool!

insåg just att alla mina klasskamrater har en blogg, det var en tevlig läsning må jag säga.

det är första april idag, och folk har hållt på ocg lura varandra hela dagen.. eller det är i alla fall meningen.
jag har inte blivit lurad i alla fall, lite trisst men ändå skönt;), hatar att känna mig dum. jag var ju på gossip idag, och en annan praktikant där lurade sin killkompis ganska brutalt, hehehehe..

det var en ganska lugn dag på gossip i dag, men ändå är jag väldigt slut, mina axlar och fötter värker, men ola känner att han inte är kapabel att massera mig för att han också har lite ont i fötterna. ont my ass, han vet inte vad smärta är. ;P

ja som sagt, 1 april idag, vilket betyder att det är 13 dagar kvar till jag fyller 18! yey, eller 12 dagar beror på hur man räknar, själv har jag aldrig riktigt fått grepp på hur det är man ska räkna dagar. i alla fall, 18 år, då ska jag, hanna och min käre storebror fara på krogen, i alla fall vad det så vi hade tänkt, men ingenting är säkert när det handlar om framtiden.

sanna ska komma snart, nu ska jag äta glass!
hejdå

RSS 2.0