< Till bloggens startsida

waaasabiiiiii

Ju fler saker som händer, desto mer förtegen blir jag.
Konstigt hur det är ibland.

söndag igen

joo.. man mår väl som man förtjänar. men det var en bra kväll, en konstig en dock. nu lägger vi spriten på hyllan och låter den damma igen, eller något.
sanna sitter och känner sig finurlig. det är mest konstigt för mig.
hejdå

snabbis

jag tror jag glömde hur man gick och sova i tid. men i morgon är det fredag och det gör mig mycket glad. waldorf till lunch och vin med vänner på kvällen, perfekt sätt att inleda helgen.
godnatt

maskål

Jag har shoppat idag :) vilket gör mig lycklig, jag och sanna hade 20% rabatter på hm så vi passade på att spendera lite. vi kommer fortsätta på lördag, då är ingen butik säker. annars går det bra här borta för våran lilla dysfuntionella familj, jag har till och med fått en inflyttninspresent :D (rågulligt), dag var vi och storhandlade på willy, utan större komplikationer. vem vet, vi kanske inte kommer sluta upp i blodbad här trots allt, men det kanske är lite för tidigt att säga.
till helgen händer det grejer! då blir det den ultimata frisör reunionen DELUX 2.0 (som dom så fint kallar det), förmodligen kommer vi att hålla till hos oss. det ska bli kul att träffa min galna gamla klass igen, hoppas alla kommer.
jag fick vin och ett stort vinglas (passar perfekt, för på fredag är det obligatorisk vinpimplarkväll då sanna skriver tenta på förmiddagen), en discodiskborste och trasa (jag döpte diskborsten till glora såklart) sedan fick jag en bok om hur man ska ragga, har inte läst den men det ska bli intressant haha, mycket omtänksamt, och sist men inte minst öronproppar.. (jag tror dom är till för när dom ska.. bedriva älskog, hoppas och ber att jag slipper använda dom). jag tyckte det var en väldigt fin och omtänksam present, eller sambo survivorkit som dom kallade den :)jag blev mycket glad.
andreas tvingade mig och sanna kolla på en ur usel film här dagen, the thing med kurt russel... se inte den!
och jag har lärt mig att använda självutlösaren på kameran! heja emelie!
(har dessutom fått igång min egen dator, fungerar perfekt, ska bara rensa ut lite rester från dess tidigare användare och fylla den med min skit istället :D)
...
nu sitter vi och kollar en till dålig film,en dracula film med en massa kända skådisar,svin skum.
hejdå

le wedding

min kära syster gifte sig med jonny i helgen, vilket var otroligt spännande (mitt första kyrbröllop) och roligt. här kommer lite bilder från helgen, tyvärr har någon (antagligen jag) lyckats pilla på linsen på kameran sådet är en lite suddig fläck på alla bilder, men man ser iaf ungefär vad som hände. enjoy!
jag, hanna och aili var och hälsade på johanna
siri och elvira (siri är väldigt exalterad över lillkussen som ligger på golvet)
hanna fixar brynen på elli
bruduppsättningen bakifrån ;)
jag och syrran med fett mycket foundation
jag och aili är finklädda
dom jag ja! yey
vi var olagliga och kastade ris :O
jonny ger lillknodden massage på olämpligt tillfälle B)
kan man tro att hanna nyss föttbarn och ammar för fullt?, nej det kan man inte (m?lf)
jo jonny lyckades få årets ögoninflammation dagen till ära, men lika glad för det
emil, erik och hanna i kyrkan
mor och far som snart ska gifta bort sin äldsta dotter
lilla lillebror (han är singel dessutom, någon? haha)
elvira :) som ett litet sagoväsen
jag och emil, så bra gick det att ta fjortisbild på oss..
så nu får det fasen räcka. men det var en fantastik dag och helg, hoppas vi får göra om det snart.
hanna fångade ju buketten :P. men nu är jag tillbaka i luleå med mina kära sambos igen, och det vankas äventyr har jag bestämt.
godnatt

mök

En tjej ~18 har picknick med två barn, en flicka och en pojke. Det framgår att hon är barnens barnvakt. Pojken tar upp en brownie och tar en tugga.
Pojken ~7: Vet du vad, Alice? Du är inte särskilt snygg eller smart eller ens trevlig. Men jag tror faktiskt att vilken kille som helst skulle kunna tänka sig att gifta sig med dig på grund av dina fantastiska brownies.
nattlig underhållning på tjuvlyssnat.se
andreas fiser som en övegödd ko och han luktar fan.
älska sambolivet ;)
girl's on girl's

iakttagelser

jag fick se ett underligt skådespel just utanför mitt jobb idag. tonåringar, 14-15 år kanske, dom verkar vara väldigt hormonstinna och kåta, vilket dom visar på det mest underliga sätt. en hane och en hona började brottas på wayne's coffie, skrek och slängde med varandra, visst okej. men det som var så underligt var vad honan hade på sig, spetsleggins, stora skejatrskor ( så kallade då vi dom när jag var liten) och en stor huvtröja.. ja något saknas, byxor?!? varför i himelen har hon inga byxor på sig, det är 10 grader och regn ute?!
under brottningsmatchen som på gick just nedanför salongen lyckade jag iaf se att hon hade trosor, mycket små sådana men jag vill tro att dom var där. men om flickan kunde ha stoppat på sig byxor så hade hon lyckats undgå en sådan situation som att visa hennes lilla rumpa åt en mycket paff frisör.
har hennes mamma glömt att berätta att i riktiga världen har vi byxor på sig och att visa rumpan åt främlingar anses som blottning och att man får böter för det?!
jag vet inte, men om jag någon gång får barn så ska jag lära dom hur man klär på sig på morgonen.
varför kunde hon inte iaf haft på sig heltäckande leggins? spetsleggins och stringtrosor funkar liksom inte.

förebild kanske? (lady gaga har iaf inga byxor med stil)

idag längtar vi

har en mycket spännande och händelserik helg framför mig! längtar längtar längtar!!!!!! blir alltid helt galet när min familj samlas så här. jag ska bara jobba några timmar sen sticker jag.
synd att himlen ska pissa så förjävligt... måh
skit samma, jag ska åka tåg och sen händer det kuligt m saker, yey.

svin tråkigt inlägg

Jag tror jag är tröttast i hela världen idag. har åkte buss från byn idag och börjat jobba direkt efter det, och jobbar än. slitigt. sen är det något konstigt med sanna, vi pratar så mycket ibland, fast båda är dödenströtta som rullar orden som aldrig förr, sen ber jag henne hålla käft så jag får sova, å sen börjar jag babbla, helt utan hejd. det är nå konstigt med det där. annars är jag kung att sova på bussar faktiskt, tycker nästan det är ganska skönt.
idag blir det mer ärenden för min käre bror, han lyckades beställa två paket till fel adress (till örnäset) av ren tankspriddhet skulle jag gissa, så ännu får jag inte lämna det hålet för gott. nåväl.
shit vad ointressant.. äh sådana dagar finns det med.
godnatt

nytt hår tack!

och som över en natt fick jag sug att byta hårfärg. jag tror jag ska ge mig på ombre håret igen, hade det när jag var rödhårig men vill ha det igen nu när jag är mer mörk.
ombre kallas det när man har håret i mörkare botten och ljusare toppar, är egentligen totalt uttjatat nu, men va fan, det ser ju bra ut :)
några exempel på hur ombrehair ser ut. neat!
(SJP gör det bra alltså)
nu får mina kollgeor jobba lite extra :P

denna natt

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again
-
Mumford and sons
(inte denna natt, men en av dom många nätter som spenderades på moas balkong för länge sen)

vad var det stina sa egentligen?

jag har som för mig att stina någon gång har sagt att snusmumriken från mumin är den ultimata mannen. och jag tror det ligger något i det, jag gillar snusmumriken, han är snäll och klok och äventyrlig, enda negativa jag kan tänka mig med honom är nog att han har lite svårt att binda sig. att han vill känna sig fri att gå och komma som man han vill, fast det är nog ett problem man får handskas med när man varit tillsamman med snusmumriekn ett tag. men det är som fint, när han sitter och fiskar och så tittar han upp med ett finutligt leende på läpparna och man bara vet att han har något klok och intressant att säga.
mumin är verkligen inte ett barnprogram känner jag nu, nej nej. hon måst ju nästan rökt på när hon skrev den, absolut, så var det nog, en skildring av hennes liv och bekanta ur en dimmig synvinkel.
nu när jag tänker efter så kanske hon inte alls sa att han var det perfekta mannen, hon kanske sa att man borde vara som han. det hade jag iof inte heller tackat nej till.
pilträdet på mamma och pappas gård. så där härligt somrig.

lördag

det är som om jag har ett magnetiskt fält inom mig som slår ut elektronik! internet slutade fungera i lägenheten, kortgrejen och telefonen är helt dör på jobbet, dessutom har våra små klippa maskiner lagt av totalt! vad är det här?! det är as jobbigt i alla fall.
åker till byn idag, yey, träffa folk, yey. om jag hinner med bussen det vill säga, slutar 16, bussen går 16.25, jag borde hinna, har gjort det förut, fast idag är jag en packåsna så jag är nog lite sinkad av vikten på grejerna (jag syftar på eriks bildelar, ja) men va fan, jag är fit for fight. typ. äh
hejdå

nagelband

u, rev nästan bort hela nagelbandet och lite där till, blöder som fan. nästan som i black swan, uuu huu.
(det här är när hon nästan river bort sitt skinn i black swan, en av det äckligaste scener jag sett på länge)

tänker om

idag har jag mest haft ont faktiskt, ändå har jog sovit i närmare 9 timmar. vaknde och klev upp, men för hastigt, för när jag rörde mitt huvud för fort så kändes det som om hjärna var ett väldigt skört litet ägg som studsade mellan betongväggar, det gjorde ont, och har sedan dess fortsatt göra ont, så med andra ord treo hela dagen lång, och inte nog med det. jag höll på att missa bussen också så jag sprang, dumt, för mitt knä pajade igen så nu ilar det utav bara fan där också, sen har jag bara allmänt ont i kroppen. jag tror att om man skulle kolla hur gammal min krpp är egentligen så hade jag varit omkring 50 år. måste börja träna.
och kanske äta bättre.. jag menar, ok korv och pommes, det funkar, men kanske inte 5 dagar i veckan. och så måste jag ge upp sprutgrädden på jobbet (varm choklad och grädde på toppen, taste like heaven) jag är inte ens säker om det finns något som inte börjar på E i den.
nä nu ska jag se till att inte ha ont nå mer!

tittar tv

dolf lundgren på tv4. haha, han pratar roligt. han är lite konstig tror jag, jo det är han.

avslutar vad jag började

ibland, så är man bara riktigt trött. idag är ibland. jag har inte gått och sova än, har kollat eternal sunshine of the spotless mind i stället, och målat klart den där tavlan jag påbörjade. den blev inte bra, men ibland blir det som det blir. finns väl egentligen inget man kan göra åt de, som i filmen, det är en fascinerande tanke, att radera saker i sitt minne som är obehliga. hade nog kunnat radera bort en del, men samtidigt är det ju det som formar oss.
så blev den, själv tycker jag den är finare om man lägger huvudet på sne.
nu ska jag sova. för i morgon är det jobb (igen) och sen måste jag städa här i lägenheten. ja, allt är upp och ner, som alltid när jag är i närheten av grejer, och framför allt datorer. man jag har iaf fina skor.
godnatt

whopaaah!

jag blev väckt av en liten liten röd traktor som släpade på en gulgrej som skramlade som fan, och just utanför mitt fönster också. men jag har passerat den delen av mitt liv, för snart ska jag till jobbet.
kolla nyheterna är ganska intressant.

heavy in your arms

I was a heavy heart to carry
My feet dragged across ground
And he took me to the river
Where he slowly let me drown
-
florence and the machine
-
(hade lagt upp en sån där youtubegrej, men ni som känner mig väl, vet att det hade slutat i katastrof)

fis

det blev som jag befarade, dåligt med sömn inatt, vilket resulterar i svarta påsar under ögonen och ett gäspande utan dess like. fan, man borde ta och köpa lite hemorrojderslava för sådana tillfällen, fast det är ju lite pinsamt att köpa hemorrojdersalva, det är ju faktist ett av de mest osexiga åkommor man kan lida av. annars regnar det och blåser och är allmänt fittigt väder ute, jag tror hösten är här. nåväl, snart kommer sanna :D
hejdå

kaffedarr

det straffar sig i längden, det här med kaffe. jag har årets kaffedarr, pigg som en lärka och kreativitetn forsar ur händerna. undra om sömnen kommer alls inatt?
oklar. men det är knepigt det här med rött.

kaffe

skit mycket kaffe ikväll, ja tack. dricker dessutom på bit idag, hade inga kakor så. annars gottar jag mig i sanna och andreas filmarkiv. sanna, du kan vara lugn jag sabbar inte ordningen, hade god lust men jag fär för snäll ;). kan ju avslöja att sanna och säkert andreas också, har ypperlig filmsmak. finns hur mycket som helst som man kan titta på. jo och det suger att behöva jobba imorgon, jag tycker det borda vara lag på att man måste vara ledig minst två dagar när man jobbat en hel vecka, speciellt om man ska jobba en hel vecka plus helg efter det. usch (och usch för att jag gnäller så mycket, finns det ingen som man komma och slå mig på fingrarna)
nä nu ska jag ta och hitta en riktigt blodig eller finurlig film i deras samling.
som jag sa, mycket kaffe.
hejdå

redhead

vilken nytändning jag fick på ett par rödtottar idag! florence and the machine och regina spektor, dom är ju liksam ba as bra jaba jaaah, chill. men jag har verkligen en grej för rött hår, nu råkar dessa två damer vara väldigt begåvade också så det är ju ett plus. men rött hår är coolt, det är som om man går om kring som en liten eld, alla kan nämligen inte bära upp det. någon som verkligen kan det och som jag färga här om veckan är min kollega sofia, hon är rödare än rödast i sig själv, det är ganska coolt det också. och sen inte att förglömma mina livskamrat och numera sambo sanna! herregud kvinnan har varrit rödhårig sen tidernas begynnelse och är fortfarande awesome i det. jag brukar själv vara rödhårig av och till, fast jag vet egentlgen att jag ska vara mörkbrun, jag veet, men det är kul att byta ibland.
och min babe så klart
ok, den här bilden fetstal jag av sanna,
säkert gör jag något oförlåtligt och den är typ skyddad av upphovsrätten.
men, damn gril!

oj vad nöjd jag blev.

det blev inget kalasande för mig idag, jag ska ju jobba och jag är väldigt ansvarsfull. istället har jag suttit ensam och kollat tv och internetshoppat, vilket jag måste medge, är högst tillfredsställande. kan ju berätta att ensamheten inte är fullt lika påträngande nåmer, kan bero på att erik, hanna och aili var förvi igår och att jag har babblat med mamma en hel del ikväll, och kanske beror det mest på lyckoruset (ja jag överdriver igen) jag fick när jag öppnade mitt paket från nelly. det är verkligen något visst med skor.
jag har fått en del att se fram emot också, sanna kommer snart hem till mig :)))))))), som jag har längtat. och så har en fågel viskat att min käraste stina kommer till sverige igen, kanske till och med luleå. och henne har jag längat efter, dessutom har hon med sig en vän, en amerikanska, det kommer bli spännande (mehe, kulturkrock). sedan får jag åka till jukkas snart också, det ser jag nog mest fram emot ändå.
nöjd, det är ordet som beskriver mig idag. imorgon är det nog helt andra ord som gör det, jobba på en lördag suger hästballe kan jag lungt lova. men nu börjar tiden närma sig midnatt och jag är ingen tomte så jag ska gå och sova.
hejdå

skor

sitter och ber till modegudarna att mitt paket från nelly.se ska komma. vill liksom ba ha mina skoor. nä. men det är roligt med sånt, skor, jo jag älskar skor.
hejdå

bilder

lite bilder från sommaren
jag har faktiskt varit ganska dålig på att ta bilder i sommar,
jag som har en ny kamera och allt.
hejdå

denna dag

sköna dag! du ska inledas med att kolla lite true blood, senaste avsnittet, å ljuva tid.
sen ska jag ut i solen, motionera lite. sen, sen ska jag tvätta min ohyggligt skitiga hår.
förresten så gjorde jag en citronpaj med marängtcäke igår, blev ganska stolt över mitt verk,
den gick faktiskt att äta, trots att konsistensen inte var den bästa.
äh! nu true blood!

1/8-11

i dag är det första augusti och sommaren lider mot sitt slut. måste bara säga att det gick fort, man brukar ju säga att det går fort när man har roligt, men jag har inte haft roligt alls och ända har tiden rusat iväg. dessutom är det en massa naturkatastrofer inträffat här på jorden.. jag säger då bara en sak 2012! vi kommer alla dö snart.
eller så inte, jag vet inte, jag bryr mig inte.
nu är jag i pajala i alla fall och jag har umgåtts med hanna och aili  ganska intensivt, men aili är så söt och hanna är rolig så för min del har det varit lugnt, hoppas jag inte har plågat dom bara.
hmm.. har som för mig att tyskland är bra på kvalitet.
hejdå

RSS 2.0