< Till bloggens startsida

Joo.. sen var det ju det här med träning

Ja, snart fyra veckor i Kina, vi har sakta men säkert börjat få ordning på våra liv. Så nu smyger sig vardagen inpå en   och det är dags att börja ta hand om sig.
 
Så jag och Stina känner ungefär samma sak nu när vi i snart fyra veckor har skådat size zero kvinnor 24-7. Det är dax att gör sig av med överflödigt fläsk. Ja tack. Men vägen dit (som vi alla vet) är inte lätt. 
 
Vi har i vilket fall börja med vår träning, det är långa promenader (jag snackar låååånga promenader, 4 timmar, inte alltid frivilligt), simning och nu även styrka. Lite hemmagjord halv seriös styrketräning då vi inte har ett gym (än?). Till exempel igår, simningen gick åt helvete då polen var full med brunstiga män som inte kunde hålla sig i bana så jag fick den briljanta ideén att träna benen, kanske göra lite utfall?!?! Sagt och gjort vingliga utfall 50 meter klarade vi av, och kände oss riktigt duktiga. Det går bra nu tänkte vi.
Idag vaknar vi upp, rumpan känns lite grann men ändå hanterbart. Det var tyvärr övergående och senare på dagen skriker vi i trapporna som vi måste passera, DRA PÅ TRISSOR! Det gör ont men det är skönt.
Idag har jag gett mig på lite olika sorters armhävningar... jag var så nära gråten. Stina försökte stretcha ut gårdagen  s värk. Och det hela blev egentligen en underlig ljudshow med Pittbull (fråga inte) i bakgrunden jag som gråter och stönar som en man som lyfter 200 kg och Stinas djupa yoga-andetag.
Tror detta är början på en underlig resa mot ett hälsosammare levene. 
 
Men kompis,det går bra nu.
 

Kommentarer
Elli

Bra jobbat brudar! Men hur har det gått i skolan? Har studierna startat på allvar ännu?

Svar: Tackar tackar ;). Jepp det är igång men vi hann bara gå skola i 4 dagar för nu är det ett åtta dagars lov kan man säga.. så det kommer definitivt mer info om skolan snart ska du se.
Emelie

2012-09-28 @ 17:30:45
URL: http://Levelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0